VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rada ohladom vystrelovacieho kluca

Goto down 
+9
kendzast
Riko
ponkal
muro
modry golf
lupo
ivco85
baciluss
michalyx
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 10:29

michalyx napísal:
to origo vo vw mi hoi za 2 predaju? ja o som sa pytal tak nieco okolo 3000
Ale nie cely kluc ale iba tu ovladaciu cast...co si ja pamatam tak to bolo nieco okolo 2000,-max do 2500,- Ale ake su eraz ceny fakt netusim.
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 117
Auto : IV 1,6 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 13:19

baciluss napísal:
michalyx napísal:
to origo vo vw mi hoi za 2 predaju? ja o som sa pytal tak nieco okolo 3000
Ale nie cely kluc ale iba tu ovladaciu cast...co si ja pamatam tak to bolo nieco okolo 2000,-max do 2500,- Ale ake su eraz ceny fakt netusim.

a to kedy si kupoval? bo mne tam vypravali nieco okolo 2800sk..inak je ejdno ekd je komfortka z diesla a benzina? ked sedi cislo?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 13:26

komfort system je nezavisly od motorizacie...
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 16:00

no tak to som potom rad..ataci aby cislo sedelo a podporovala 4el okna zrkadla a tak?
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 18:19

Tie korunky dať za to je dosť pálka,dali by sa využiť aj za rozumnejšie veci na auto.
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 18:26

michalyx napísal:
no tak to som potom rad..ataci aby cislo sedelo a podporovala 4el okna zrkadla a tak?
Opytam sa ta takto...mas tam alarm???
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:29

lupo napísal:
Tie korunky dať za to je dosť pálka,dali by sa využiť aj za rozumnejšie veci na auto.
no veru by sa dali ale tak potrebujem dialku bo od toho otvarania manualne mam uz pekne doskrabane dvere
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:29

baciluss napísal:
michalyx napísal:

tazko povedat..da sa to nejak zistit??
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:37

michalyx napísal:
baciluss napísal:
michalyx napísal:

tazko povedat..da sa to nejak zistit??
baciluss chcel tym povedat ci tam nemas dorabany alarm....nemusi byt zrovna origo..pretoze v tom pripade sa da dialkovy central vyriesit alarmom..teda ze sa napoji na central auta..to znamena ze by si zaroven pri aktivacii/deaktivacii alarmu zamkol/odomkol auto
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2008, 21:49

michalyx napísal:
pozor..samotne cislo nestaci..pretoze myslim ze vsetky komfortky maju cislo rovnake..to ci podporuju alebo nepodporuju dialkovu funkciu zavisi od toho pismenneho oznacenia za cislom....
napr. AH- podporuje dialkovy central
Q- nepodporuje...atd.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 11:16

ivco85 napísal:
michalyx napísal:
pozor..samotne cislo nestaci..pretoze myslim ze vsetky komfortky maju cislo rovnake..to ci podporuju alebo nepodporuju dialkovu funkciu zavisi od toho pismenneho oznacenia za cislom....
Q- nepodporuje...atd.
Presne Exclamation pan Docent Wink Laughing

A s tym alarmom je to prensne ako povedal tu kolega...vidim ze ma tu ma niekto uz precitaneho Laughing
Ja som tiez chcel vystrelovak a origo dialku ked som kupil moju slecnu ale potom som si uvedomil ze aj tak budem potrebovat alarm lebo som nemal. Tak som to vyriesil dvojcestnym alarmom ktory ma dve pridavne funkcie , dosah 900m, a navyse mi aj dotahuje okna ked zabudnem nejake otvorene. A je mensi ako Magic...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 11:56

Smile
tak uz sa tu neaky tyzden citame...takze pozrem a vidim co si myslel docente kolego..Smile
ale k teme..neako sa to tu neposuva vpred...Smile
na zaklade zistenych skutocnosti mas 4 moznosti:
1, zozenes si k tvojej komfortke kluc na frekvencii 433 Mhz
2, zozenes s i komfortku s dialkovym modulom o frekvencii 434 Mhz k tovjmu novemu klucu
3 ,vyriesis to alarmom
4, vyseres sa nato:)
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 21:03

no este chba 5. moznost:D nuz alarm tam doraban neni a o originalnom neviem..najskorej budem musiet kupit ten ovladat 433 a bude svät pokoj..alarm zatial nejdem riesit..som niekde cital ze sa da drorobit funkcia ze sa daju okna na aute ovladat dilakovm..da sa to urobit aj na 433??
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2008, 01:29

aha..Smile
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=40&t=3782

to dotahovanie okien dialkou viem urobit aj ja...
no podmienka je vystrelovak....
Návrat hore Goto down
modry golf
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 20.09.2008
Počet príspevkov : 81
Auto : golf slovakia

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2008, 08:35

ahoj ivco ta 4 moznost bola vyborna reagujem len preto lebo s chuti som sa zasmial:-)len tak dalej chalani
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

Registrácia : 20.01.2008
Počet príspevkov : 235
Auto : VW GOLF 1,6 74kw

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2008, 11:08

baciluss napísal:
ivco85 napísal:
michalyx napísal:
Q- nepodporuje...atd.

A s tym alarmom je to prensne ako povedal tu kolega...vidim ze ma tu ma niekto uz precitaneho Laughing
Ja som tiez chcel vystrelovak a origo dialku ked som kupil moju slecnu ale potom som si uvedomil ze aj tak budem potrebovat alarm lebo som nemal. Tak som to vyriesil dvojcestnym alarmom ktory ma dve pridavne funkcie , dosah 900m, a navyse mi aj dotahuje okna ked zabudnem nejake otvorene. A je mensi ako Magic...
A dokonca su alarmi ktore maju dialkovy ovladac vo vystrelovacom kluci.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2008, 11:12

v podstate ovladanie kazdeho alarmu sa da naiplementovat do origo dialkoveho vystrelovaku..ale to myslim dokazu iba origo vo VW..
Návrat hore Goto down
ponkal
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 11.04.2008
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2008, 20:58

to michalyx:
mam na predaj jeden vystrelovak so 433MHz dialkou.
pouzity,stav dobry, nova planzeta HAA,staci nabrusit a prisposobit k immo.
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime23/12/2008, 12:52

muro napísal:
baciluss napísal:
ivco85 napísal:
michalyx napísal:
Q- nepodporuje...atd.

A dokonca su alarmi ktore maju dialkovy ovladac vo vystrelovacom kluci.

no su aj take ale tak origo je origo..co viem taks a tie neoriginalne lubili pekne rozhegat
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime23/12/2008, 12:53

ponkal napísal:
to michalyx:
mam na predaj jeden vystrelovak so 433MHz dialkou.
pouzity,stav dobry, nova planzeta HAA,staci nabrusit a prisposobit k immo.

cital som inzerat ale toto je podla mna dost vysoka cena a potreboval by som skor ovladaciu cast s hranatimy tlacitkami
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rada ohladom vystrelovacieho kluca   Rada ohladom vystrelovacieho kluca - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rada ohladom vystrelovacieho kluca
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» IMMO aky transponder do kluca
» Otvorenie kluca HELLA 315 MHZ
» Prerabka kluca na VYSTRELOVAK.
» Problem so synchronizaciou kluca

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: