VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

poskriabany lak

Goto down 
+10
golfmannCL
matiastdi
GOLF4TDI
Blitzkrieg
jimmy
ivco85
muro
tono55
Lucko
Dreik
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 131
Auto : GOLF 4 TDI 81kw

poskriabany lak - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime29/12/2008, 10:35

No mne sa stalo raz na diskoteke, som prisiel rano k autu a nejaky sedlak mi kopol do dveri . Zostala tam iba velka diera a blato od topanky , keby som ho vtedy chytil tak ho polamem celeho ... Nerozumiem ako mozu byt ludia taki jebnˇty. Najhorsie , ze sme to uplne nezahladili , takze tam mam stale malu preliacinu Sad
Návrat hore Goto down
matiastdi
Začiatočník
Začiatočník
matiastdi

Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 2
Auto : Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 15:53

Zdravim vsetkych.. Som tu novy,ale k tejto teme by som vam tiez rad nieco dodal.. Ja mam tak isto Golfika a ten uz so mnou prezil vela.. Napr. hned na5den,jak som ho kupil som siel tankovat na benzinku,otvorim dvere a zrazu jeeeeb... Kamion mi zobral dvere a posunul pomaly stvrtku auta.. prva investicia na svete.. Nakolko sa mi pri prelakovani netrafili do ottienu,tak mam pamiatku na cely zivot.. a tak to ide stale.. clovek ide do mesta,zaparkuje na platene parkovisko a ked pridem,skoro zakazdym tam najdem novy skrabanec..
A k tej bitke.. chalani neoplati sa to.. Kamarat videl,ako mu jeden chalan prerazil zamok na Oktavii a od nervou mu tak pritankoval,ze mu zlomil sanku a chlalanisko skoncil v kome na intenzivke.. to by nebolo vsetko,ale tomu mojmu kamaratovi prišili Neprimerane pouzitie sily a podmienku.. takze dnesny svet je fakt spravodlivy..
Tesim sa na vaše reakcie..
Matias...
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 20:00

no jo, tak velike stastie si nemal na zaciatku...ako nevravim s tou bitkou netreba prejhanat,je to pochopitelne ze ja by som bol na vine....na slovensku je to tak....treba si na to zvyknut...co uz
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 20:35

ľudia dreik sa pytal že čo robiť s tymi škrabancami, tak nevem prco tu pišete príbehy, aj mňa by zaujimalo že ako to riešiť?.. nejaky ťah nato nieje.. thx
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 23:21

no videl som vseliake pripravky na poskriabanie no myslim si ze to nepomoze...skusal som pasty vseliake a nic.... Mad
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 23:31

no podlamna ak je to hlboke uz a nechce sa cloveku davat striekat cely diel koli tomu tak normalne vybrusit vytmelit vybrusit nalakovat a potom pastou dolestit do stratenia.
Mne tak robil servisman kapoyu ked mi zavaril vyrez po znaku cize robil to len lokalne a potom to dolestil do stratenia a bolo to super jednoliate a nebolo vidno prechod.
Ale pokial to nechcete riesit takymto sposobom tak si myslim ze vsteky tie tycinky a pasty a korekcne ceruzky nepomozu....
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2009, 23:50

jo to prebrusenie mi nukali...asi sa aj na to dam...akurat ze lak ostane poskodeny...ale aspon nebude to tak vidno ako teraz....
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 00:05

no ine riesenie ma nenapada potom uz len celolak....ak tak
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 00:14

no ano rozmyslam vseliako ale ostanem pri tom prebruseni,jednak je to cenovo lepsie a bude to aj tak lepsie aj vyzerat ....no uvidime na jar ze ako sa rozhodnem
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 00:25

ja do dalekej buducnosti planujem urcite celolak, nejaku hustu neokukanu farbu....
No ale to je hudba buducnosti a bohvie co bude a ci este auto bude vobec sluzit a ci si zasluzi novy lak:) ale nejaka gastanova hneda by sa mi mozno aj lubila
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 01:20

Dreik skus hodit to foto toho skrabanca....Ono urobit sa da vela..a kto vie aj caruje..Smile
ale samozrejme vsetko po urcitu hranicu.....
To prelestenie povodneho laku je taky hazard..pretoze nemas zaruku ze to zmizne uplne ..a hrozi riziko ze vybrusis tvoj lak az po farbu a zostane to namiesto leskleho matne...
Dostrek je take kompromisne riesenie...ze nemusis stiekat cele a zmizne to..ale samozrejme zase neda sa to vsade...ale ak ano a dotycny to vie..tak to nezbadas...
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male
Vek : 35
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 140
Auto : Golf IV 1.9 TDi 81kw

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:30

ja mam zasa takýto problém .......neurobil to ziadny hajzel ale vydrbaná skalka........a uz tam vydno hrdzu

poskriabany lak - Stránka 2 Snmka021ps8
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:31

poradte mi co s tým ......dá sa to dáko prebrúsit a streknúť ....ale co???
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:37

georg05 napísal:
poradte mi co s tým ......dá sa to dáko prebrúsit a streknúť ....ale co???
vybrusit od hrdze...vigitovat...prebrusit..dostrek..dolestit do stratena...
kvoli tomuto striekat celu kapotu nema vyznam....
a ked nechces vobec striekat...daj si namiesat farbu podla odtienu tvojho auta.....vycisti od hrzde..zatri to...a tusim mas metlu...tak potom ked to zaschne dat nato bezfarebny lak....nebude to neake elegantne riesenie..ale nepojde ti aspon na hrdza dalej....
ale ideal to dostreknut ako som pisal na zaciatku...
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:41

AHA ......dobre vdaka .....ale v dakom slusnom servise by to mohli spravit čo?? len nerád by som keby to niekto odflákol ....
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:41

poskriabany lak - Stránka 2 Snmka023so6
poskriabany lak - Stránka 2 W800
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:42

a co povies na toto ????

strekol som na to vapkou a lietali z toho kusky laku .......je to zaoxidovane....abo co ......
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:48

fuha no ale ved ta klucka sa da opravit normalne ju vytiahni von rozober na dielyprebrus pekne do haldka daj tam zaklad na plasty (leptač), potom plnic v spreji a potom normalne to nastriekaj farbou ktoru ti namiesaju podla odtiena a potom na to mozes dat este aj ciry lak a bude to oki. Ja som tak striekal spätné zrkadla a pohodicka....
Návrat hore Goto down
georg05
Autoškolák
Autoškolák
georg05

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 14:54

do pekla .....zložité moc.....a som počul že tá klučka sa na hovno vyťahuje odtial
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2009, 15:18

hmmm no ale nic ine ma nenapada je to samostatny diel kufra a navyse je zlozeny z viacerých dielov. Myslim ze priamo na aute to nepojde opravit jedine to dat dole ako som ti pisal....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

poskriabany lak
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: