VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

poskriabany lak

Goto down 
+10
golfmannCL
matiastdi
GOLF4TDI
Blitzkrieg
jimmy
ivco85
muro
tono55
Lucko
Dreik
14 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime5/12/2008, 23:36

caute, asi pred dvoma mesiacmi mi poskriabali auto cez noc...teraz sa chystam s tym nieco robit.Poradte mi ale co mam,skusal som vseliake pasty,no aj tak to vidno,neviem to nijak raz zakryt, rozmyslal som aj nad prebrusenim no pre istotu sa vas pytam ci neviete nieco lepsie...dik vopred
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime5/12/2008, 23:46

no mne tiez nejaky kkt presiel klucom jeden bok auta, muselo sa to lakovat nakolko to bolo az po plech poskriabane...
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime6/12/2008, 11:47

ja mam podobny problem, buchance od kamienkov a oskierance od krikov a pod. nastastie nemam ziadnych "dobroprajnych" susedov ako ty.

jedine dobre riesenie je dat poskodene diely prelakovat a pre kazdy pripad si dat spravit niekolko vrstiev krycieho bezfarebneho laku naviac, s ním sa skrabance lahsie zalestuju.

nj, v januari ma caka kopec roboty Smile

Lucko napísal:
no mne tiez nejaky kkt presiel klucom jeden bok auta, muselo sa to lakovat nakolko to bolo az po plech poskriabane...

skoda vobec hovorit o takych ludoch.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime6/12/2008, 12:11

tonko co narobis, chytit a dolamat paprce
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime6/12/2008, 16:37

Lucko napísal:
tonko co narobis, chytit a dolamat paprce

no isto a ešte by ťa udal za ublíženie na zdraví.

takých "ľudí" ide jedine nadžgať do sudu s kyselinou ! Mad
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime6/12/2008, 18:37

ja by som im alebo jemu urcite polamal,ako myslim tomu co mi to spravil...by si to navzdy zapamatal ze uz take nema robit....
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

Registrácia : 20.01.2008
Počet príspevkov : 235
Auto : VW GOLF 1,6 74kw

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime6/12/2008, 18:40

[q

uote="Lucko"]tonko co narobis, chytit a dolamat paprce[/quote]

Veru tak polamat im paprce aby to uz neurobili smradi. Mne niekto poskrabal prednu kapotu.Bol som od auta asi 5 minut prec. Myslel som ze vyskocim z koze. A pomoze len prelakovat.
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime7/12/2008, 19:33

je to blbe, asi si dam poistku proti vandalizmu...a policia ani nic s tym nespravi....povedali mi ze ked ho chytim pri cine vtedy daco mozu spravit....jebnute to je cele
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime7/12/2008, 20:06

Dreik napísal:
je to blbe, asi si dam poistku proti vandalizmu...a policia ani nic s tym nespravi....povedali mi ze ked ho chytim pri cine vtedy daco mozu spravit....jebnute to je cele
aj ked ho chytis pri cine to este nic neznamena...co ty mas z toho ze jemu prisiju poskodzovanie cudzieho majetku....ak je to neaka socka...tak aj tak prachy od neho nikdy neuvidis...
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime7/12/2008, 20:11

no hej len keby som ho chytil tak by som mu aspon trosku nalozil...aspon pre ten pocit
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime7/12/2008, 21:56

Dreik napísal:
no hej len keby som ho chytil tak by som mu aspon trosku nalozil...aspon pre ten pocit

"zakusni sa do obrubniku" jeeeb s kanadu Twisted Evil
pripadne ak ma dotycny auto tiez sa mu tam podpisat.

frajerke teraz v noci ukradli puklice z fabie.kazdy vikend niekomu nieco, uz by sa zislo ho chytit, uviazat za tazne za gule a plny kotel cheers
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

Registrácia : 20.01.2008
Počet príspevkov : 235
Auto : VW GOLF 1,6 74kw

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime8/12/2008, 00:17

Lucko napísal:
Dreik napísal:

frajerke teraz v noci ukradli puklice z fabie.kazdy vikend niekomu nieco, uz by sa zislo ho chytit, uviazat za tazne za gule a plny kotel cheers
Mam tazne ja ho potiahnem hajzla, ale podmienka je ze bude mat gulu v hube. Uz len ho chytit. scratch
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime8/12/2008, 07:39

muro napísal:
Lucko napísal:
Dreik napísal:

Mam tazne ja ho potiahnem hajzla, ale podmienka je ze bude mat gulu v hube. Uz len ho chytit. scratch

noo ved to Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime8/12/2008, 18:57

heh tak vidim ze to vsade su taky idioti co sa nudia...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime8/12/2008, 21:36

vsade je to samy kkt...ale aj kkti maju auta nie? raz sa karta obrati Wink
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime8/12/2008, 23:05

Lucko napísal:
vsade je to samy kkt...ale aj kkti maju auta nie? raz sa karta obrati Wink

hej aj oni maju auta len uz aby sa ta karta obratila. mne nejaky zasrani poskriabaly cele dvere. kkti keby som ich chytil tak to tazne co sa tu spominalo by si bolo to najlepsie co by ich postretlo...
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime9/12/2008, 19:22

no jo ja mam cely bok skriabnuty...potom prihodim foto...ja len stale dufam ze neako ho najdu alebo si ho najdem ja... Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: vsade je to na jedno kopyto   poskriabany lak Icon_minitime9/12/2008, 19:58

ja s tym zatial skusenost nemam a dufam ze nebudem,no mam pocit ze ma to coskoro caka, lebo minule nam v bloku dali nove scharnky a dali manzelkine meno za slobodna tak ho prelepila nasim menom ridinky,a nejaky dili to strhol a napisal tam pˇˇˇ , ta jej vravim ze bubertaci co travia studene zimne veceri v branach sa nudili,tak to prelepila a druhy ten znova to iste. Tak som tam nalepil nech mi to pride povdat do oci ze byvam na 9tom tak uz sa to neopakovalo Idea nooooo a uz ked som sa tak rozpisal tak dalsi problem

ide o poistku kto mi bude vediet poradit, v lete ma jeden pan s nakladiakom tukol na ceste,tak sme spisali zapisnicu a ze to pojde cez poistku,oprava ma stala 10tis no a idiot na firme dodnes nenahlasil ze sposobil skodu,tak dispecer prepravy nenahlasil poistovni ze bola sposobena skoda,a ja nemam preplatenu opravu....co mam robit? mam ich tahat po sudoch? mam fotky ,mam zapisnicu co mi podpisal ale neviem co robit??? hmmmmmmmmmmmmmmmm
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime9/12/2008, 20:17

kamosovi sa stalo nieco podobne...tiez ho tukol kamion..sofer mu vsetko na mieste pekne podpisal ..vyplnil ze sposobil skodu..pofotili to...vsetko OK...a na druhy den mu sofer vola..ze to berie spat..ze on si nie je vedomy ze by nieco zavinil a sposobil neaku skodu..takze sa teraz natahuju..ponaucenie....ak som si vedomy ze nie som na vine treba volat policiu...ci je to skoda za 5 alebo 100 tisic... je vsetko pekne ze do takej a takej skody sa policia volat nemusi...ale tak by som sa choval v pripade keby som tomu cloveku veril...takze nikdy!!
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime11/12/2008, 18:57

no jo,to je dobra rada...mas svedkov co videli v podsttae ze co sa stalo,vedia o toma urcite sa to bude riesit normalne...a mali by ti vsetko preplatit...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

poskriabany lak Empty
OdoslaťPredmet: Re: poskriabany lak   poskriabany lak Icon_minitime

Návrat hore Goto down

poskriabany lak
Návrat hore 
Strana 1 z 4Choď na stránku : 1, 2, 3, 4  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: