palino59 Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 07.02.2010 Počet príspevkov : 145 Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92 Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: Podsvietenie prístrojovky 3/3/2011, 12:45 | |
| Caute chalani Tiez riesim polepy budikov robi ich tu niekto? Mal by som nejaky navrh ale sam sa necitim nan? | |
|
palino59 Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 07.02.2010 Počet príspevkov : 145 Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92 Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: Podsvietenie prístrojovky 8/4/2011, 11:08 | |
| caute chalani tak rozhodol som sa aj ja ze to trosku zmenim na mojom aute :-) momentalne som sa dotrapil s budikmi a moj navrh vypada takto ak by ste nasli nejake nedostatky napiste kludne :-) | |
|
kubbo Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 13.05.2011 Počet príspevkov : 54 Auto : Golf III 1.8 Bydlisko : TS
| Predmet: Re: Podsvietenie prístrojovky 21/6/2011, 17:15 | |
| nechcem zakladať nový topic kedže mám otázku ktorá sa týka podsvietenia prístrojovky...mám taký problém že ked prejdem po neakom "vímoli" alebo po jame tak mi vypadne podsvietenie budíkov aj klimatizácie...neviete mi poradiť čo stým može byť?skúšal som aj poistku meniť ale stále ten istý problém...viem že asi bude chyba niekde v kontaktoch ale ak by náhodov niekto mal skúsenosti stýmto tak rád skúsim všetko čo by tento problém mohlo odstrániť...ked mi to zhasne vypnem svetlá,zapnem svetlá svieti to a akonáhle zas prejdem po čoilen najmenšej nerovnosti tak zas to prestane svietiť..cez den to moc nevnímam ale v noci ma to dosť štve ked ani nevidim kolko idem...za každú radu vopred dík | |
|
palino59 Autoškolák
| Predmet: Re: Podsvietenie prístrojovky 22/6/2011, 08:06 | |
| kubbo Musim ti povedat zlu spravu ale je to v kontaktoch. Ja som mal ten isty problem zle som zaizoloval jeden kontakt ten sa mi potom pri nerovnosti na vozovke dotkot druheho a bum svetlo bolo prec no ked som vypol a zapol svetla vsetko svietilo. Takze ja som mal v tom problem. Skus sa najskor kuknut na tie kontakty predpokladam ze tam budes mat chybu. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Podsvietenie prístrojovky | |
| |
|