VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s chladicom

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
toondo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.11.2008
Počet príspevkov : 15
Auto : Golf III 1,6

problem s chladicom Empty
OdoslaťPredmet: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime18/11/2008, 18:05

mam dufam ze mali problem nejako sa mi zda ze dost casto musim dolievat vodu do chladica neviem ci to niekde vyteka ale pomali kazdy tyzden tam musim naliat vie niekdo poradit co to moze byt.a inac jako asi casto sa tam ma dolievat voda je to moje prve auto a este sa moc tomu nevyznam dik za radu
Návrat hore Goto down
zelo
Vodič
Vodič
zelo

Male
Vek : 38
Registrácia : 20.10.2008
Počet príspevkov : 217
Auto : golf 3 1.8 90ps ABS

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime18/11/2008, 18:15

fuuuu, to moze byt vselico, ja som mal taky problem tiez a bolo to v prirube co je na hlave, bolo tam prasknute tesnenie.....
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime18/11/2008, 18:47

ak neni vidno na motore unik chladiacej skus pozriet aj na radiator kurenia ale ten ked tečie tak sa zahmlievaju okna skôr hladaj okolo motora hadice,priruby,hlava........... a vodu dolievam tak raz za rok ak treba Smile
Návrat hore Goto down
zelo
Vodič
Vodič
zelo

Male
Vek : 38
Registrácia : 20.10.2008
Počet príspevkov : 217
Auto : golf 3 1.8 90ps ABS

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime19/11/2008, 14:39

presne vodu netreba dolievat... sem tam kuknut ci je dost ale ked je vsetko ok tak voda drzi
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s chladicom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s chladicom
» klesanie otacok
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: