VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s chladicom

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

problem s chladicom Empty
OdoslaťPredmet: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 15:13

V poslednej dobe mi zacalo hrkat alebo vrzgat v chladici... ked sa spusti chladic teda ked sa zacne tocit vrtula vydava cudny zvuk akoby o nieco vadila ale ked som to pozrel tak vrtula ide v poriadku... Poriadne som to pozrel a zistil som ze zvuk vychadza z vnutra chladica co to moze byt? Neaky obeh alebo co??? Aj by som to rozobral ale to bude potrebne davat asi vsetko dole...
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 15:20

ked to pocujes iba ak bezi vrtula, tak to bude s tou vrtulou a nie v chladici, skus to pozret este raz, aj elektromotor pozri.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 15:23

baxo napísal:
ked to pocujes iba ak bezi vrtula, tak to bude s tou vrtulou a nie v chladici, skus to pozret este raz, aj elektromotor pozri.

No ved to ze to bruni iba za chodu vrtule ale ked som pozrel na vrtulu tak neako sa mi pozdavala v pohode... elektromotor??? no skusim to pozriet
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 15:26

alebo niekte uvolneny srob na chladici/narazniku, ktory rezonuje ked sa zapne elektromotor?
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 21:49

Pri chladici je silenblok motora.Mal so ho odtrhnuty a pri pridani my tlacil na stenu chladica ktora sa ohla smerom k vrtuli(bola kovova nie plast) a ta o nu potom trela.Robilo to len pri pridani plynu.Skus to skontrolovat.Ak nie tak ma nic ine nenapada. Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime7/8/2008, 22:12

MIRECC napísal:
Pri chladici je silenblok motora.Mal so ho odtrhnuty a pri pridani my tlacil na stenu chladica ktora sa ohla smerom k vrtuli(bola kovova nie plast) a ta o nu potom trela.Robilo to len pri pridani plynu.Skus to skontrolovat.Ak nie tak ma nic ine nenapada. Wink

tento pripad to nebude skor nieco s vrtulou... zajtra sa na to mrknem dnes nebol cas
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime8/8/2008, 06:21

Pridretý motor na vrtuli. Treba to poriadne vystriekať a namazať. Ja som to mal aj na GII aj na Vente.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime8/8/2008, 09:06

Runcajz napísal:
Pridretý motor na vrtuli. Treba to poriadne vystriekať a namazať. Ja som to mal aj na GII aj na Vente.
uvidme dnes to rozoberiem a sa uvidi ze co to je...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime8/8/2008, 15:10

preboha! dnes som pozrel na chladic a zistil som ze vlastne musim dat dole masku, naraznik a chladic az tak sa dostanem k vrtuli alebo da sa to neako inak?
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime8/8/2008, 21:01

Razz Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s chladicom   problem s chladicom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s chladicom
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: