| problem s chladicom | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: problem s chladicom 7/8/2008, 15:13 | |
| V poslednej dobe mi zacalo hrkat alebo vrzgat v chladici... ked sa spusti chladic teda ked sa zacne tocit vrtula vydava cudny zvuk akoby o nieco vadila ale ked som to pozrel tak vrtula ide v poriadku... Poriadne som to pozrel a zistil som ze zvuk vychadza z vnutra chladica co to moze byt? Neaky obeh alebo co??? Aj by som to rozobral ale to bude potrebne davat asi vsetko dole... |
|
| |
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: problem s chladicom 7/8/2008, 15:20 | |
| ked to pocujes iba ak bezi vrtula, tak to bude s tou vrtulou a nie v chladici, skus to pozret este raz, aj elektromotor pozri. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: problem s chladicom 7/8/2008, 15:23 | |
| - baxo napísal:
- ked to pocujes iba ak bezi vrtula, tak to bude s tou vrtulou a nie v chladici, skus to pozret este raz, aj elektromotor pozri.
No ved to ze to bruni iba za chodu vrtule ale ked som pozrel na vrtulu tak neako sa mi pozdavala v pohode... elektromotor??? no skusim to pozriet |
|
| |
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: problem s chladicom 7/8/2008, 15:26 | |
| alebo niekte uvolneny srob na chladici/narazniku, ktory rezonuje ked sa zapne elektromotor? | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: problem s chladicom 7/8/2008, 21:49 | |
| Pri chladici je silenblok motora.Mal so ho odtrhnuty a pri pridani my tlacil na stenu chladica ktora sa ohla smerom k vrtuli(bola kovova nie plast) a ta o nu potom trela.Robilo to len pri pridani plynu.Skus to skontrolovat.Ak nie tak ma nic ine nenapada. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: problem s chladicom 7/8/2008, 22:12 | |
| - MIRECC napísal:
- Pri chladici je silenblok motora.Mal so ho odtrhnuty a pri pridani my tlacil na stenu chladica ktora sa ohla smerom k vrtuli(bola kovova nie plast) a ta o nu potom trela.Robilo to len pri pridani plynu.Skus to skontrolovat.Ak nie tak ma nic ine nenapada.
tento pripad to nebude skor nieco s vrtulou... zajtra sa na to mrknem dnes nebol cas |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: problem s chladicom 8/8/2008, 06:21 | |
| Pridretý motor na vrtuli. Treba to poriadne vystriekať a namazať. Ja som to mal aj na GII aj na Vente. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: problem s chladicom 8/8/2008, 09:06 | |
| - Runcajz napísal:
- Pridretý motor na vrtuli. Treba to poriadne vystriekať a namazať. Ja som to mal aj na GII aj na Vente.
uvidme dnes to rozoberiem a sa uvidi ze co to je... |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: problem s chladicom 8/8/2008, 15:10 | |
| preboha! dnes som pozrel na chladic a zistil som ze vlastne musim dat dole masku, naraznik a chladic az tak sa dostanem k vrtuli alebo da sa to neako inak? |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: problem s chladicom 8/8/2008, 21:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: problem s chladicom | |
| |
|
| |
| problem s chladicom | |
|