VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vyhrievanie spetnich zrkadiel

Goto down 
+9
seibo
Jojo sdi
apophis
tdk
Lucko
baciluss
Dreik
ivco85
dudos
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime10/11/2010, 19:53

No ja na to nejak pridem a potom dam vediet Smile Ale až keď sa umúdri počasie, lebo v KE vkuse prši dnes...

Trosku OFF, zaujimalo by ma podľa čoho sa vyberal typ ovladania spätnych zrkadiel, ale kažopadne toto čo mam by som nikdy nevymenil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime13/11/2010, 18:29

No tak kus som na to mrkol a ja to asi nespojazdnim tak rychlo Evil or Very Mad Mam zapečene tie šrubky čo su na zrkadlach takže neviem ich rozobrať a tym padom ani vymenit sklo resp. pozrieť či je dobre, zapojene atď, keď tak nove späťaky cele a teraz sa mi do nich nechce investovať...

Ale ak niekomu nejde vyhrievanie tak v prfom rade pozrieť poistku č.1 ta je na späťaky a potom tie kable v zrkadle či su zapojene, a či je dobre zrkadlo (neprehorene).
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime14/11/2010, 00:38

seibo napísal:
No tak kus som na to mrkol a ja to asi nespojazdnim tak rychlo Evil or Very Mad Mam zapečene tie šrubky čo su na zrkadlach takže neviem ich rozobrať a tym padom ani vymenit sklo resp. pozrieť či je dobre, zapojene atď, keď tak nove späťaky cele a teraz sa mi do nich nechce investovať...

Ale ak niekomu nejde vyhrievanie tak v prfom rade pozrieť poistku č.1 ta je na späťaky a potom tie kable v zrkadle či su zapojene, a či je dobre zrkadlo (neprehorene).
Ty asi myslis tie dva male roby odspodu ze? Keby si pouzil FAQ koli ktoremu sa tu par ludi namahalo aby tam boli zakladne veci, tak by si to uz mal zistene kde je problem. Vid tu: http://www.vwgolf-club.net/forum-f52/topic-t127.htm na navod ako sa rozobera vonkajsi spetak a daj potom info na co si dosiel. Nie je na skodu kupit si knihu Ako na TO na GIV alebo ked nechces kupovat tak sa aspon ponamahat a najst ju napriklad aj na tomto fore na stiahnutie Wink
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime14/11/2010, 11:46

Sorry, ale nenapadlo by ma že najdem vo FAQ ako na dve male šrubky lebo nenašiel som tam podstatnejšie veci čo som potreboval... Ale idem to hned kuknut a diky za tie navody Wink
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime14/11/2010, 11:55

chalani ja som to skusal podla toho a aj tak som nedal dole ten kryt spataku... akurat sa mi tam nieco zlomilo... som to presne tak urobil tym srobovakom... a neslo to... nemozem mat nejaky iny spatak????
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime14/11/2010, 20:27

Matko11 napísal:
chalani ja som to skusal podla toho a aj tak som nedal dole ten kryt spataku... akurat sa mi tam nieco zlomilo... som to presne tak urobil tym srobovakom... a neslo to... nemozem mat nejaky iny spatak????
Ako vies ze si tam nieco zlomil? Je tam taky pruzinovy pliesok ktory obcas vyda celkom totozny zvuk ako ked sa nieco zlomi ale nie je tam co zlomit. Je ho vidno cez tu tenku skaru pod zrkadlo ked kuknes. Ked budem doma vam to nafotim.
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime25/12/2010, 02:41

na soferovom spetaku viem kde su kontakty,,, ale na malom spolujazdcovom nevidim nikde,,, chcem si dorobit vyhrievanie
da sa dokupit aj samotne zrkadielko ci len komplet spetak
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime25/12/2010, 04:32

viloaj: Určite sa da kupiť samotne zrkadlo Wink
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime26/12/2010, 19:03

da sa dokupit. cena okolo 6€ a to modre 10€
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime26/12/2010, 20:55

Ale to bude asi nejaka čina, nemš link? nech mrknem tiež mi bude treba...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2010, 22:24

seibo napísal:
Ale to bude asi nejaka čina, nemš link? nech mrknem tiež mi bude treba...
co ja viem ci cina mam ho tam uz rok a drzi . www.dsauto.sk
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vyhrievanie spetnich zrkadiel
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Vyhrievanie sadadla
» Vyhrievanie sedadiel
» vyhrievanie zadneho okna
» nefunguje vyhrievanie spatakov
» Stelovanie zrkadiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: