VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vyhrievanie spetnich zrkadiel

Goto down 
+9
seibo
Jojo sdi
apophis
tdk
Lucko
baciluss
Dreik
ivco85
dudos
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime21/10/2008, 21:45

je to tak na G4
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime22/10/2008, 15:07

ale mam pocit ze som niekde pocul aj o inej variante...nieco sa mi mari ....cari...
neviem ci nie pri modeloch ktore boli bez elektriky.....ak sa mylim opravte ma...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime12/11/2008, 18:26

ked uz je rec o spatakoch....neviete da sa zohnat soferove zrkadlo take male ako je spolujazdcove?ked sa nad tym zamyslim logicky z anglickej varianty by to malo byt mozne nie?mate to niekto alebo viete o niekom kto to ma takto prevedene?
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime12/11/2008, 18:47

neviem o nikom kto to ma, ale predavaju sa aj lave male (zevraj R32 styl) a aj prave velke (tak to tusim v usa maju). ale to som sa len docital, ked som na ebay hladal carbonove kryty zrkadiel.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime15/11/2008, 08:24

tdk napísal:
ked uz je rec o spatakoch....neviete da sa zohnat soferove zrkadlo take male ako je spolujazdcove?ked sa nad tym zamyslim logicky z anglickej varianty by to malo byt mozne nie?mate to niekto alebo viete o niekom kto to ma takto prevedene?
Obzri sa po parkovisku ci nenajdes VW LUPO rocnik nieco okolo 2000 a je tvoje Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime29/12/2009, 20:19

Nebudem otvarat novu temu,mam taky problem,nefunguje my vyhrievanie spätnych zrkadiel,vie my niekdo poradit,co mam skontrolovat? Skla zrkadiel su nove,poistky ok.Menil som komfortku lebo sa do auta davala origo elektrika: okna,zrkadla...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 01:48

no v prvom rade ked uzavries obvod vodicov ktore vstupuju do spetaku ci je tam napatie,teda ci je to zive...
funguje to na principe jednoducheho obvodu ktory sa uzavrie a pri vyssom prudovom zatazeni sa zohrieva odporova decka...preto je aj jedno ako tie vodice zapojis...
proste treba premerat obvod...ak tam nic nebude s poistka je dobra .. je problem v spinani..pretoze bolo viac variant aktivacie tejto funckie....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 01:49

apropo sledujem ze su tu 2 duplicitne temy..takze budu zlucene do jednej....
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 09:06

Do vodicov nejde prud,Vag nepíse ziadnu chybu a v meranych hodnotach píse vyhrievanie zrkadiel VYP Sad
Na ovladaní zrkadiel mam strednu polohu ako vyhrievanie zrkadiel a plus som mal zapnute aj zadne sklo...
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 14:22

Takze zapojene mam vsetko ako ma byt...Napadla ma taka
vec,nemoze to byt zlym kodovaním komfortky? Mozno je z auta,ktore nemalo
el.zrkadla...ale ovladanie my ide,len nevyhrieva...Nevie my niekto povedat,ake
ma byt kodovanie komfortky na 4krat el.okna+zrkadla? uz som s toho na nervy a
netusím co to moze byt vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_mad vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_cry
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 18:53

vieme povedat..jasne....
le neviem ci je vyhrev spatakov rieseny cez komfort..kuknem ti to v scheme...
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 19:34

Mozno by aj neaka schema pomohla keby sa dalo vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime30/12/2009, 20:04

takze takto...ako mas riesene vyhrievanie spatakov??spolu s vyhrievanim zadneho okna?? vtedy to ide cez komfort ...
v pripade ze mas samostatny vypinac na vyhrievanie zrkadiel to cez komfort nejde a je to riesene vlastnym zatazovym rele
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime31/12/2009, 13:23

Vyriesené vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_bounce Ivco,velka vdaka vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_cheers
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime1/1/2010, 01:50

super..som rad, ked sa temy koncia takto....vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_sunny
a kde bol teda nakoniec problem?? chybal ten vodic medzi komfortkou a ovladacom??
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime1/1/2010, 10:45

Ano,chybal ten prepoj od komfortky po vypínač zadneho vyhrievania. Uz aj VAG to dokaze kontrolovat vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_cheers
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime10/11/2010, 16:50

Zdravim chlapi, mam taky možno blby dotaz, ako zistim, či mam vyhrievane spätne zrkadla? Ak to je vo vybave ma to nejaky gombik, spinač alebo to hereje automaticky? Všetky modre su vyhrievane alebo len niektore?
Prosim bez blbych poznamok, ale k veci Wink
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime10/11/2010, 17:21

seibo napísal:
Zdravim chlapi, mam taky možno blby dotaz, ako zistim, či mam vyhrievane spätne zrkadla? Ak to je vo vybave ma to nejaky gombik, spinač alebo to hereje automaticky? Všetky modre su vyhrievane alebo len niektore?
Prosim bez blbych poznamok, ale k veci Wink

na vodicovych dverach by si mal mat take koliecko je tam napisane L a R (lave a prave zrkadlo )
alebo sa ti moze spustat ohrev spolu s ohrevom zadneho skla treba vyskusat
vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 193403015
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime10/11/2010, 19:04

Jo vyskusam to s ohrevom, napadlo ma to tiez len som si nebol isty. A to kolecko nie je len na naklapanie zrkadiel? Ja tam mam taky jak joystick na mobile.
vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 76308819.th

Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime10/11/2010, 19:46

take iste mam aj ja... a vyhrev by sa mal zapinam spolu so zadnym oknom.. lenze ani mne to nefunguje... a netusim preco..... Sad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievanie spetnich zrkadiel   vyhrievanie spetnich zrkadiel - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vyhrievanie spetnich zrkadiel
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Vyhrievanie sadadla
» Vyhrievanie sedadiel
» vyhrievanie zadneho okna
» nefunguje vyhrievanie spatakov
» Stelovanie zrkadiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: