| centrál neotvára všetky dvere | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Marek Pretekár
Registrácia : 08.04.2008 Počet príspevkov : 353 Auto : VW Golf Bydlisko : Slovensko
| Predmet: centrál neotvára všetky dvere 5/10/2008, 18:59 | |
| V poslednej dobe (asi 2 týždne) sa mi začalo pomerne často stávat toto: mám len holý centrál bez DO a ked otvorím klúcom otvoria sa mi len tie dvere ktoré otváram (vodičove)a ostatné ostanú zavreté.Ked otáčam klúčom v zámku cítim ako vytláčam ten kolík na vodičových dverách,ako keby bolo auto bez centralu.Nakoniec na daky treti,štvrty pokus mi odomknú vsetky dvere.Čo to može byť? Za rady vopred ďakujem. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 5/10/2008, 23:22 | |
| - Marek napísal:
- V poslednej dobe (asi 2 týždne) sa mi začalo pomerne často stávat toto: mám len holý centrál bez DO a ked otvorím klúcom otvoria sa mi len tie dvere ktoré otváram (vodičove)a ostatné ostanú zavreté.Ked otáčam klúčom v zámku cítim ako vytláčam ten kolík na vodičových dverách,ako keby bolo auto bez centralu.Nakoniec na daky treti,štvrty pokus mi odomkne vsetky dvere.Čo to može byť? Za rady vopred ďakujem.
Pravdepodobne je vada v zamku alebo zamkoch. Ked sa napichnes na VAG malo by to byt zapisane v pamati zavad. Podla toho treba royobrat dvere a vybrat zamok, rozobrat a skontrolovat ho. Pozri tu...zacina to na konci 1 strany. http://vwgolf-club.net/forum-f52/topic-t532-20.htm alebo este tu http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&t=176&start=4 | |
|
| |
Jano Začiatočník
Registrácia : 06.04.2009 Počet príspevkov : 11 Auto : Golf IV 1,4 16V AKQ, r.v.98 Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 1/10/2010, 17:28 | |
| Zdravim, pred cca tyzdnom som si vsimol ze zadne prave dvere mi neotvara central ostali zamknute v safe mode ze sa nedali otvorit ani zvnutra. Na druhy den , viackarat som zamykal odomykal, uz ich odblokovalo takze idu otvorit ale manualne, a zaroven po zamknuti prestala blikat led diodka. Na diagnostike hlasi tuto chybu:
Číslo dílu řídícího modulu: 1C0 962 258 D Komponent a/nebo - verze: 01 Zentr.Verriegel.0001 Kódodvání softwaru: 04097 Kód opravny: WSC 01317 1 Nalezeny chyby: 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 27-00 - nesmyslny signal
Bude chybna riadiaca jednotka v dverach? Mikrospinac usudzujem je v poriatku kedze po otvoreni dveri sa rozsvieti inter. svetlo.
A este odvtedy sa mi 2 krat stalo ze som zamkol cez do a v zapati sa vsetky dvere odomkli okrem spominanych. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 1/10/2010, 21:01 | |
| no budes musiet prepajkovat ten plosak kde je mikrospinac v dverach.man to caka tiez co som zistil dnes na pc.je to mikrospinac je ich tam viacej nie len jeden. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 6/11/2010, 05:08 | |
| - Jano napísal:
- Zdravim, pred cca tyzdnom som si vsimol ze zadne prave dvere mi neotvara central ostali zamknute v safe mode ze sa nedali otvorit ani zvnutra. Na druhy den , viackarat som zamykal odomykal, uz ich odblokovalo takze idu otvorit ale manualne, a zaroven po zamknuti prestala blikat led diodka. Na diagnostike hlasi tuto chybu:
Číslo dílu řídícího modulu: 1C0 962 258 D Komponent a/nebo - verze: 01 Zentr.Verriegel.0001 Kódodvání softwaru: 04097 Kód opravny: WSC 01317 1 Nalezeny chyby: 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 27-00 - nesmyslny signal
Bude chybna riadiaca jednotka v dverach? Mikrospinac usudzujem je v poriatku kedze po otvoreni dveri sa rozsvieti inter. svetlo.
A este odvtedy sa mi 2 krat stalo ze som zamkol cez do a v zapati sa vsetky dvere odomkli okrem spominanych. NIE riadiaca jednotka...ved ti to tam pise v tom logu, ze zamykacia jednotka(zamok). Riadiacu by vypisalo: Ridic jednotka. Rozobrat a opravit MAREK A ty tiez asi budes musiet rozobrat soferove dvere a kuknut na ten zamok. | |
|
| |
summum Začiatočník
Registrácia : 10.11.2010 Počet príspevkov : 8
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 10/11/2010, 18:12 | |
| Jasne ,ze zamok ;-) tam v podstate RJ ani nieje , v zamku ´mas iba par spinacov a hybe ti s tym 1 motorcek a RJ co je vo dverach je iba na okno na nic ine a neviem ci sa ti to podari opravit iba ak zozenies novy mikrospinac a vymenis ho | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 14/11/2010, 23:41 | |
| - summum napísal:
- Jasne ,ze zamok ;-) tam v podstate RJ ani nieje , v zamku ´mas iba par spinacov a hybe ti s tym 1 motorcek a RJ co je vo dverach je iba na okno na nic ine a neviem ci sa ti to podari opravit iba ak zozenies novy mikrospinac a vymenis ho
Nemyslim, ze mas pravdu tak celkom Ak mas el. okna tak RJ vo dverach ovlada okno, aj zamok a v prednych dverach aj spetaky. Ked nemas el.okna tak spetaky su prepojene medzi sebou napriamo a zamky su ovladane priamo z hlavnej jednotky komfortu. Treba si prestudovat schemy pred tym nez zacnes ludom radit. | |
|
| |
summum Začiatočník
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 17/11/2010, 17:27 | |
| Kazdy den som prihlaseny v else a akurat vcera som robil octaviu co je to iste co WV menil som tam motorcek na oknos RJ a central normalne fungoval aj bez toho dokonca sa taRJ musela objednavat z WV pretoze skodovka to v ETKE ani nema je to original diel od nich | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 18/11/2010, 16:04 | |
| - summum napísal:
- Kazdy den som prihlaseny v else a akurat vcera som robil octaviu co je to iste co WV menil som tam motorcek na oknos RJ a central normalne fungoval aj bez toho dokonca sa taRJ musela objednavat z WV pretoze skodovka to v ETKE ani nema je to original diel od nich
Chces mi povedat, ze na dverach na ktorych si odpojil RJ fungoval zamok aj ked atm RJ nebola??? | |
|
| |
summum Začiatočník
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 18/11/2010, 17:37 | |
| Ano fungoval pretoze ako vravim ta RJ ovlada iba okno nic ine a zamok je ovladany RJ komfortu a vlastne komfort ti priamo hybe s motorcekmi ,ale zaroven dava aj signal oknam ,ale iba signal ,ze maju ist hore ,dole ,alebo stat a to uz si tie okna riadia sami komfort im da iba signál | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 19/11/2010, 12:12 | |
| - summum napísal:
- Ano fungoval pretoze ako vravim ta RJ ovlada iba okno nic ine a zamok je ovladany RJ komfortu a vlastne komfort ti priamo hybe s motorcekmi ,ale zaroven dava aj signal oknam ,ale iba signal ,ze maju ist hore ,dole ,alebo stat a to uz si tie okna riadia sami komfort im da iba signál
Tak to je divne lebo kukam na schemu aby som netrepal blbosti a vidim ze do RJ dveri idu dva +12V, jedna ZEM a komfor CAN zbernica (2 draty). Ked odpojis konektor co je na RJ dveri tak do kablov k zamku sa nema ako dostat stava. Cize je mrtvy. Ked pozeram schemu bez elektrickych okien tak tam idu kable zo zamku priamo do hlavnej RJ komfortu. Tak mam za to ze tie okna na tej oktavke tam boli dorabane. Alebo je to nejaky hybrid | |
|
| |
summum Začiatočník
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 21/11/2010, 18:30 | |
| Tie okna su original od vyrobi ,ale moze byt ,ze je viacej variant ,ale ja co som robil tak mi to slo uplne bez problemov bez tej RJ | |
|
| |
palino59 Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 07.02.2010 Počet príspevkov : 145 Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92 Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 26/4/2011, 16:19 | |
| Zdravim hosi ja mam zas taky problem ze menil som baterku mal som tam 12V 50Ah (kt mi odisla) central fungovalo a dal som tam na chvilu z fabie 12V 45Ah tiez central fungoval a teraz som tam dal novu Bosch 12V 60Ah a nejde mi otvorit vsetky okna len tie soferove skusal som zamknut aj odomknut viac krat no nepomohlo a navyse som si vsimol ze ked som dal teraz kluc a chcel som znova otvorit tak mi stahovalo okno soferove. Mam vsetky okna v elektrike.
Neviem co je otmu kde mam zacat | |
|
| |
palino59 Autoškolák
Vek : 41 Registrácia : 07.02.2010 Počet príspevkov : 145 Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92 Bydlisko : Žilina
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 2/5/2011, 08:20 | |
| Zdravim chalani
Takze nasiel som problem mal som zhoreny pneumaticky kompresor. Chcem sa opytat kde moze byt problem ked central ide ale mi nevypina kompresor. | |
|
| |
palino59 Autoškolák
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere 2/5/2011, 17:21 | |
| Tak do tretice pisem :-) Vse hotove kompresor vymeneny len mi stale vrcal kusok hadicky som odrezal a central uz ide v pohode :-) Aj podtal pomerany a OK | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: centrál neotvára všetky dvere | |
| |
|
| |
| centrál neotvára všetky dvere | |
|