fotr Začiatočník
Vek : 65 Registrácia : 09.04.2011 Počet príspevkov : 17 Auto : VW Golf 1.4 16V r.v.2002 motor AXP Bydlisko : Veľký Krtíš
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 25/9/2011, 18:51 | |
| Ja mám podobný problém.Nefunguje mi signalizácia zapnutých svetiel pri otvorených dverách.Bzučiak však zapípa pri rezerve paliva.Funguje svetlo v dverách a funguje aj stropné svetlo pri otvorení dverí.Kde mám začať hľadať chybu? | |
|
mlsko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 20.10.2011 Počet príspevkov : 15 Auto : VW Golf IV TDI 81/110 Bydlisko : Partizánske
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 20/10/2011, 20:55 | |
| Zdravím som tu nový a hneď problém:). Pri zapnutých svetlách vyťiahnutom kľúči zo zapalovania a otvorených dverach mi nepipa upozornenie vypnut svetla. Takisto sa mi nerozsvietia svetla ked otvorim dvere nesvietia svetla ani na dverach ani vnutorne osvetlenie vnutorne sa mi rozsvieti len vtedy ked odomknem auto a to svieti len 20 sekund. Mam podozrenie na mikrosinac ale mohli odist na oboch stranach? soferovych aj na spolujazdcovych? dakujem za odpoved | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 20/10/2011, 22:27 | |
| - mlsko napísal:
- Zdravím som tu nový a hneď problém:). Pri zapnutých svetlách vyťiahnutom kľúči zo zapalovania a otvorených dverach mi nepipa upozornenie vypnut svetla. Takisto sa mi nerozsvietia svetla ked otvorim dvere nesvietia svetla ani na dverach ani vnutorne osvetlenie vnutorne sa mi rozsvieti len vtedy ked odomknem auto a to svieti len 20 sekund. Mam podozrenie na mikrosinac ale mohli odist na oboch stranach? soferovych aj na spolujazdcovych? dakujem za odpoved
ten co je v soferovych dverach riadi aj ostatne,hod na Vag a hned budes mudrejsi | |
|
mlsko Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 20.10.2011 Počet príspevkov : 15 Auto : VW Golf IV TDI 81/110 Bydlisko : Partizánske
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 20/10/2011, 22:38 | |
| No mam to v plane hodit na VAG lenze bol som s tym u mechanika a ten sa mi nevedel pripojit kabel blikalo na zeleno ale nepripojil sa no nic zajtra idem ku kamosovi s tym tak dufam ze sa mu podari dam vediet | |
|
mlsko Začiatočník
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 24/10/2011, 17:40 | |
| Chlapci potreboval by som zistiť ako sa rozoberá konektor na pripojenie VAG -pravdepodobne tam mam odtrhnuty kablik alebo mam nieco s konektorom nemate niekto neaky navod ako sa k tomu dostanem co najlepsie? a druha vec potreboval by som zistit ako sa rozoberaju soferove dvere mam asi v prdeli mikrosnimac DAKUJEM!!! | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel 24/10/2011, 18:22 | |
| - mlsko napísal:
- Chlapci potreboval by som zistiť ako sa rozoberá konektor na pripojenie VAG -pravdepodobne tam mam odtrhnuty kablik alebo mam nieco s konektorom nemate niekto neaky navod ako sa k tomu dostanem co najlepsie? a druha vec potreboval by som zistit ako sa rozoberaju soferove dvere mam asi v prdeli mikrosnimac DAKUJEM!!!
golf ma podobne http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku len bacha ked to budes mat najprv si odskusaj pri otvorenych dveri lebo ak to budes mat nespravne tak to uz neotvoris iba pajserom... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: zvukova signalizacia zapnutych svetiel | |
| |
|