deadmau5 Začiatočník
Registrácia : 18.12.2011 Počet príspevkov : 7
| Predmet: Signalizacia opotrebenia brzdovych platniciek 26/8/2012, 09:15 | |
| Zdraviim, neviete niekto ako odpojit ten kabel ? je na to nejaky specialny sposob??. snazil som sa ale neda sa
a chcem sa este spytat ci neviete co stoji n nulovanie alebo vymazanie kodov.. dakujem | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Signalizacia opotrebenia brzdovych platniciek 26/8/2012, 09:41 | |
| - deadmau5 napísal:
- Zdraviim, neviete niekto ako odpojit ten kabel ? je na to nejaky specialny sposob??. snazil som sa ale neda sa
a chcem sa este spytat ci neviete co stoji n nulovanie alebo vymazanie kodov.. dakujem stikacimi kliestami to urcite zvladnes:lol: | |
|
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: Signalizacia opotrebenia brzdovych platniciek 28/8/2012, 23:16 | |
| lacnejsi sposob je zakladat dosticky bez signalizacie - po vymene dosticiek nemusis ist na VAG nulovat chybu, kontrolka prestane svietit ked kontakty spojis hociakym kablom v koncovke. takto mas po strostiach uz na trvalo. navyse signalizacia upozornuje dost v cas, mne sa raz rozsvietila ked som mal este len ani nie polovicu zjazdenu | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Signalizacia opotrebenia brzdovych platniciek | |
| |
|