VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moja cerešnička vymenena za opla

Goto down 
+46
jukinooo
igi8
Johny
Kuric
matogti
djpetersnv
MINO
remco
peon3
jwell
VILKO G1
Lucko
slosi_15
Sebring
Boro88
k0be
Ico05
tapo
vwzefo
modry golf
SABREX
SPIKEBOY
mirec3532
misobelko
apophis
yurik
ivco85
Sven
LONGI530
mattaxis
tono55
Runcajz
Kully-GIII
juulia
golfmanik
marceloo
spd001
speedy1
baciluss
seven72
Sharkygolf
01lukasss01
Lechy
mato88
rallyman
zuzko
50 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next
AutorSpráva
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime8/6/2008, 20:20

latik napísal:
yurik napísal:
latik napísal:
nechcem sa hadat ale tusim ze predtym tam bola ina fotka na ktorej bolo mokre auto teda aspon to bolo vidiet na kolesach a po dnim...

lol fotka je sice ina, ale auto je to iste Very Happy Very Happy Very Happy
a?

a nic, len ze sa zamotavas do svojich kecov a potom si nevies uznat chybu Very Happy Very Happy

zuzkovi sa samozrejme aj ja ospravedlnujem Wink
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime8/6/2008, 21:36

suhlasim ze je bezpredmetne prispievat do prispevkov ktore sa ma priamo netykaju..alebo nemam k nim co prinosne povedat,.....samozrejme ze sme v prvom rade forum a ide oto si pokecat...ale malo by to byt vramci zdraveho rozumu...a nie len honba za prispevkami a vyssim grade-om...Forum ma byt v prvom rade vecne jasne....a naznaky konfliktu tu nemaju absolutne zmysel ani vyznam....
tymto nemam na mysli nic osobne voci nikomu a nicomu..je to vseobecna uvaha, ktoru by mal kazdy v takomto virtualnom spolocenstve chapat..pretoze je to cele hlavne otom si pomoct.poradit..odovzdat skusenosti a informacie...a nie napatost..AMEN... Very Happy
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime8/6/2008, 22:21

ivco85 napísal:
suhlasim ze je bezpredmetne prispievat do prispevkov ktore sa ma priamo netykaju..alebo nemam k nim co prinosne povedat,.....samozrejme ze sme v prvom rade forum a ide oto si pokecat...ale malo by to byt vramci zdraveho rozumu...a nie len honba za prispevkami a vyssim grade-om...Forum ma byt v prvom rade vecne jasne....a naznaky konfliktu tu nemaju absolutne zmysel ani vyznam....
tymto nemam na mysli nic osobne voci nikomu a nicomu..je to vseobecna uvaha, ktoru by mal kazdy v takomto virtualnom spolocenstve chapat..pretoze je to cele hlavne otom si pomoct.poradit..odovzdat skusenosti a informacie...a nie napatost..AMEN... Very Happy

...no škoda, že toto veľa ludí nechápe...
už som ticho...
jo a nie len že nechápe, ale ani nijeko nevedia prispieť a s dlhej chvíle píšu kade čo...
teda už som ticho...
jo a pár luďom by som vedel...
sakra...
offf.

lol! lol! lol!
zuzko soráč za kydy. (moje)
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 00:41

inak bol som zase tocit heh ale len take blbiny ale chcem to tu mat heh tak je to tu
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 00:45

a este jedno :-))
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 09:20

aky herec Laughing aj golfik, aj Ty Laughing
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 10:38

hehe to kamarat tocil potvora jedna bo doma marodujem s vytknutym kotnikom a chybal mi volant tak som konecne po dvoch tyzdnoch bol auto vyvetrat juuj a on natocil aj dokazy heh ale snad uz do trencina budem fit diik ale neviem preco aj to druhe video sa neukaze hmmmm
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 15:50

pekne videa niekto do toho dupal Laughing ale aj ta Alfa ma fajn kolieska...
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 17:25

zuzko napísal:
hehe to kamarat tocil potvora jedna bo doma marodujem s vytknutym kotnikom a chybal mi volant tak som konecne po dvoch tyzdnoch bol auto vyvetrat juuj a on natocil aj dokazy heh ale snad uz do trencina budem fit diik ale neviem preco aj to druhe video sa neukaze hmmmm

ved uz sa ukaze aj to druhe, je to ok. pozrel som si vsetky Tvoje videa, vidim, ze sa bavievas Very Happy
ja som teraz uz tiez presne 2 tyzdne bez volantu Very Happy
tusim Vas v TN bude dost, zacina ma sr.t, ze nejdem.
prajem skore uzdravenie.
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 17:29

Zuzko neopakuj s tou nohou, ja som prave nastupil do prace - marodoval som 3 tyzdne. Ten isty clenok mam nepojazdny - natiahnute a mozno potrhane slachy.

Tie videa by bolo dobre postrihat, dohodit nejake fotky a nejaku muzicku ktomu. Inak fajn
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 22:49

misobelko napísal:
Zuzko neopakuj s tou nohou, ja som prave nastupil do prace - marodoval som 3 tyzdne. Ten isty clenok mam nepojazdny - natiahnute a mozno potrhane slachy.

Tie videa by bolo dobre postrihat, dohodit nejake fotky a nejaku muzicku ktomu. Inak fajn

noo ja viem ja by som strihal no nemam a neviem v akom programe viem ze v movie makeri sa to da ale bud mam naprd movie maker alebo som z toho debil a nikto mi to nechce ukazat kua tak ma to stve a pridavam dalsie robil som dnes kufor a uz sa da donho aj pozerat a aj to uz v aute dobre dupe heh

noo a stou nohou noo aj ja asi tam mam nejake slachy potrhane bo uz mi to pomaly odpucha ale prsty mam stale modre a nevem z coho bo clenok som mal k.o
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime9/6/2008, 23:33

Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime10/6/2008, 14:56

no pekne mame tu dalsie videa... oacia sa mi velmi tie cervene pasy Laughing no a aj hudba je v pohode...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime10/6/2008, 17:39

noo ted to je silnejsie bo som dal reproduktor magnetom von a kvalitne to hrmi
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 00:27

boli sme fotit

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00681600x450yk3
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00686600x450xp0
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00706600x450uz5
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00710600x450nl7
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00713600x450kb5
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00722600x450we5
By zuzo646
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Dsc00684600x450ps0
By zuzo646
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 10:13

ej ha takze si bol fotit??? no pekne... Paci sa mi ako ma kolega celu masku ciernu ja to tiez budem robit ale aj s kapotou a strechou len este neviem do akej farby Very Happy ze dilema ale co je iste ze musim komplet lakovat Very Happy
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 11:22

trosku som vam ich otunil...

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Pchooop
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 12:52

noo poznizoval hehe no ja idem dat znizenie 40/20 uvidim co to bude bo som dost vyhodne zohnal pruziny Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 13:54

davas ine pruziny??? a tie co si mal teraz su klasicke??? ja potrebujem pruziny len neviem ci to riesit teraz alebo az ked budu money tak by som rvno cely podvozok... teraz beriem auto na zapad a chcem lakovat len este nemam presny plan... teda plany su len este neviem ktory zvolim Very Happy a som rozpraval s Cipom a ze sa bude nieco robit s motorom... chcel by som tam turbo no uvidime co sa bude dat... Niekedy v septembri budem v Zavode tak snad by som sa aj u teba stavil Very Happy
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime4/8/2008, 16:16

ked tam ides davat pruziny 40/20 tak to ani nemusis davat, opticky sa to nemezni skoro vobec a akurat skor pojdu srat tlmice a jazdne vlastnosti pojdu tiez dole vodou...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moja cerešnička vymenena za opla
Návrat hore 
Strana 7 z 22Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: