VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moja cerešnička vymenena za opla

Goto down 
+46
jukinooo
igi8
Johny
Kuric
matogti
djpetersnv
MINO
remco
peon3
jwell
VILKO G1
Lucko
slosi_15
Sebring
Boro88
k0be
Ico05
tapo
vwzefo
modry golf
SABREX
SPIKEBOY
mirec3532
misobelko
apophis
yurik
ivco85
Sven
LONGI530
mattaxis
tono55
Runcajz
Kully-GIII
juulia
golfmanik
marceloo
spd001
speedy1
baciluss
seven72
Sharkygolf
01lukasss01
Lechy
mato88
rallyman
zuzko
50 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next
AutorSpráva
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 22:35

Neboj je tam aj prevodovka le ju zuzo zakril na tej foto.. Laughing A si mysliiim ze nemu to zatial postaci..
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 22:37

ju zabalil do neviditelnej deky alebo co? Razz tak ale je to zbytocne vela roboty kvoli par kilowatom
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 22:40

Nie nezabalil ak sa poriadne pozries tak na poslednej fotke je... A inak mas pravdu je to kvoli par kilovatom ale tak chalanisko to tam chce tak preco to neurobit a nakoniec aj tak uz nebolo naskodu vymenit ten motor..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 22:46

Sven napísal:
ta predposledna foto je dobra len kde je prevodovka ked tam pchate motor? Laughing cos tam nebachol rovno nejaku VR6 alebo nieco co chodi?
Boha chlapec tam da 100koni a je spokojny a bavi sa a snazi sa a ty ho takto zabijes....nerozumiem vam chlapci No a furt sa tu opakujete. Ale ked mu kupis VR6-ku tak si ju tam urcite da. Ja si myslim ze 100konovy motor aj s prevodovkou za 5000sk + nejake vydavky na diely je slusny pomer vykon/cena.
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:07

no ja ako som pozeral na vykonovu charakteristiku tej stokonovej 1.6 tak nie je az taka odlisna od 55kW verzie, ale na druhej strane, ked to mal za dobry peniaz, tak preco nie, ked je za 5 litrov, tak to ma cenu chipu na AEE Smile a aspon je fun...

musim chalanov pochvalit, jak sa s nim pekne pohrali, vycistili, pretesnili...
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:18

bacil co sa duris Very Happy pozeras sa na to z nejakeho divneho pohladu, ak sa chceme bavit o tom kolko to stoji co ak spravne chapem je podla teba hlavny dovod tak ta cena motora je naozaj len zlomok toho co to stoji cele, ak pocitame ze vymenil vsetky veci ako rozvody naplne atd. ono sa to proste nazbiera, pri starsich motoroch treba menit spojku a dalsie veci. Tiez tam asi budu ine vyfukove zvody a vlastne aj komplet elektrika. Ja len konstatujem Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:24

Sven napísal:
bacil co sa duris Very Happy pozeras sa na to z nejakeho divneho pohladu, ak sa chceme bavit o tom kolko to stoji co ak spravne chapem je podla teba hlavny dovod tak ta cena motora je naozaj len zlomok toho co to stoji cele, ak pocitame ze vymenil vsetky veci ako rozvody naplne atd. ono sa to proste nazbiera, pri starsich motoroch treba menit spojku a dalsie veci. Tiez tam asi budu ine vyfukove zvody a vlastne aj komplet elektrika. Ja len konstatujem Wink
No obcas ma vase poznamky nadhodia na stolicke...nechaj ho chlapca nech sa hra,,,pekne to vicistil ale to si si nevsimol a nepochvalil ho Rolling Eyes S urcitymi nakladmi sa ratalo...myslim ze aj spojka k tomu bola ale neviem presne...s predajcom som volal ale neviem uz ako to zuzo doriesil. Jo a inak k motoru bola aj RJ a cele kablove zvazky...takze cena bola skoro na hranici vatikanskej meny... Wink
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:30

zvody som tam videl na jednej fotke....inak myslim, ze kupovat motor bez kablov a RJ je hovadina, iba ak by si kupoval ten isty co mas...inak sa to berie ako samozrejmost, ze mas kable v cene...

inak zuzo, dobre prezri ten vyfukovy pletenec, ked je prasknuty, co casto byva, tak ho vymen teraz, lebo potom je k tomu strasne naprd pristup...

btw, prevodovku nechavas, tu co si mal na AEE, alebo si k tomu kupil aj prevodovku?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:31

yurik napísal:
zvody som tam videl na jednej fotke....inak myslim, ze kupovat motor bez kablov a RJ je hovadina, iba ak by si kupoval ten isty co mas...inak sa to berie ako samozrejmost, ze mas kable v cene...

inak zuzo, dobre prezri ten vyfukovy pletenec, ked je prasknuty, co casto byva, tak ho vymen teraz, lebo potom je k tomu strasne naprd pristup...

btw, prevodovku nechavas, tu co si mal na AEE, alebo si k tomu kupil aj prevodovku?
bolo to komplet aj s prevodovkou
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:40

yurik napísal:

Bola to cena za komplet aj z el+kat z labdasondou.. A prevodovku sme vymenili isla tam ta k tomu motoru..
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime10/2/2009, 23:46

lukas ono v podstate tie prevodovky su rovnake, ta AEE moze ist kludne aj na tuto stokonovku, ak vam mozem poradit, ak mate v plane ju predat, tak najprv tuto novu vyskusajte a az potom predavajte staru Wink
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 03:01

yurik ak ti mozem poradit tak uz zhanaj VR6 Very Happy
Návrat hore Goto down
matogti
Začiatočník
Začiatočník
matogti

Registrácia : 26.09.2007
Počet príspevkov : 36
Auto : EX: GOLF IV GTI 190HP NOW GOLF V

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 11:10

sven podla mna by bolo najlepsie W8....CO POVIS affraid
POZN. ne kazdy ma na brut upravy prachy..roozumis

Sven napísal:
yurik ak ti mozem poradit tak uz zhanaj VR6 Very Happy
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:11

jezisi kriste sa zobudte naco by som prerabal staru rachotinu keby som chcel vr6 radsej by som si ju kupil nez vymienat napravy kvoli vacsim kotucom a tak
za 1:motor som mal komplet aj s kablami aj s riad jednotkou a novou spojkou
za 2:moj motor porobim vycistim a predam komplet cely ako je aj s prevodovkou a RJ
za 3:mne to staci bo ja by som ani motor nemenil len bol za dobru cenu a ked som si zobral do uvahy len to keby som chcel menit spojku tak ma vyjde na 6500sk tak ked mam za tu cenu cely komplet motor tak preco nevymenit a komplet sa ten novy motor porobil uz len male upravy ako spojkove lanko a plynove uchytit servo pozapajat chladic a hodim baterku a skusobny start tak len trpnem nech je vsetko ok Neutral
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:14

zuzko napísal:
jezisi kriste sa zobudte naco by som prerabal staru rachotinu keby som chcel vr6 radsej by som si ju kupil nez vymienat napravy kvoli vacsim kotucom a tak
za 1:motor som mal komplet aj s kablami aj s riad jednotkou a novou spojkou
za 2:moj motor porobim vycistim a predam komplet cely ako je aj s prevodovkou a RJ
za 3:mne to staci bo ja by som ani motor nemenil len bol za dobru cenu a ked som si zobral do uvahy len to keby som chcel menit spojku tak ma vyjde na 6500sk tak ked mam za tu cenu cely komplet motor tak preco nevymenit a komplet sa ten novy motor porobil uz len male upravy ako spojkove lanko a plynove uchytit servo pozapajat chladic a hodim baterku a skusobny start tak len trpnem nech je vsetko ok Neutral
Este si zabudol ze som ti to poamhal vybavit a vtlacil ti myslinku kupit ten motor Crying or Very sad ...kludne zavolaj ked budes potrebovat pomoc. Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:17

no ved sa ozvem no teraz to zatial neriesim bo nemam servo a este tie lanka no potrebujem poradit bo dva konektory mi chybaju v mojej kabelazi
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:21

zuzko napísal:
no ved sa ozvem no teraz to zatial neriesim bo nemam servo a este tie lanka no potrebujem poradit bo dva konektory mi chybaju v mojej kabelazi
A preco si tam nenahodil tu druhu kabelaz?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:24

no keby si ju videl tak by som to to vysvetlil no za prve asi by som sa z toho zmagoril a na tej kabelazi je toho vela co ani neviem kam co ma ist bo to bolo hodene len v bednicke tu somja z auta neodpinal aby som vedel kde co je
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 15:35

zuzko napísal:
no keby si ju videl tak by som to to vysvetlil no za prve asi by som sa z toho zmagoril a na tej kabelazi je toho vela co ani neviem kam co ma ist bo to bolo hodene len v bednicke tu somja z auta neodpinal aby som vedel kde co je
Kua sak mame schemy a vieme zistit secko na zaklade nich...ja by som to prehodil kym mas este auto rozobrane.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime11/2/2009, 16:16

Peťo, ja by som tiež menil kabeláž. Už aj kôli výbave, budeš tam mať rozhodne viac možností (myslím). No čo sa týka serva, tak nemám žiadne, ale skúsim sa opýtať. Ja som kupoval holý motor... Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 14 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moja cerešnička vymenena za opla
Návrat hore 
Strana 14 z 22Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: