VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

plast pod ovladačmi okien

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Robino
Autoškolák
Autoškolák
Robino

Vek : 48
Registrácia : 13.06.2008
Počet príspevkov : 111
Auto : Golf IV 1,4 16V 2002

plast pod ovladačmi okien Empty
OdoslaťPredmet: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime4/9/2008, 11:03

Čaute spozoroval som ako sa z plastu pod ovladačmi okien na vodičových dverách zošúchava povrchová vrstva. Dosť to blbo vyzerá. Čo s tým? Mam šedy inerier a možno by aj celkom sedelo keby som to vymenil za čierne poprípade z nejakého ineho materialu. Dá sa to zohnať? Alebo to mam cele zošúpať? Vďaka Vám
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime10/9/2008, 20:50

Robino napísal:
Čaute spozoroval som ako sa z plastu pod ovladačmi okien na vodičových dverách zošúchava povrchová vrstva. Dosť to blbo vyzerá. Čo s tým? Mam šedy inerier a možno by aj celkom sedelo keby som to vymenil za čierne poprípade z nejakého ineho materialu. Dá sa to zohnať? Alebo to mam cele zošúpať? Vďaka Vám
Cau tak zohnat sa to samozrejme da....u VW. Ked hovoris ze by si bol spokojny keby to bolo cierne tak to osup a nastriekaj. Ale to by potom chcelo aj madla na ostatnych dverach. Ked chces nieco podobne som si robil sam. Pozri tu
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t101-80.htm
Návrat hore Goto down
Robino
Autoškolák
Autoškolák
Robino

Vek : 48
Registrácia : 13.06.2008
Počet príspevkov : 111
Auto : Golf IV 1,4 16V 2002

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime29/9/2008, 17:06

Ahoj. Pekné. Len Je to dosť piplačka . A trocha sa bojím že to pokazím. Hlavne to nechcem poškodiť pri šúpaní. Ide to dole aj nejakým roztokom?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime5/10/2008, 21:05

Robino napísal:
Ahoj. Pekné. Len Je to dosť piplačka . A trocha sa bojím že to pokazím. Hlavne to nechcem poškodiť pri šúpaní. Ide to dole aj nejakým roztokom?
Acetonom urcite ale ten lepta aj plast.
Návrat hore Goto down
zemacik111
Začiatočník
Začiatočník
zemacik111

Registrácia : 27.01.2009
Počet príspevkov : 11

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime28/1/2009, 00:51

ostane to pekne cierne a nedoskriabane ked to vylestis tempo pastou aledost sa nadrhnes ale je too jak nove .....ja to tak mam
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime28/1/2009, 08:18

tu som nieco pre vas pripravil
http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t2440.htm
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: plast pod ovladačmi okien   plast pod ovladačmi okien Icon_minitime

Návrat hore Goto down

plast pod ovladačmi okien
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» plast okolo rychlostnej paky
» Zoxidovany plast v zadnom svetlomete
» plast pri rucnej przde
» dotahovanie okien

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: