VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zoxidovany plast v zadnom svetlomete

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Neveron
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.12.2008
Počet príspevkov : 2

Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Empty
OdoslaťPredmet: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime23/12/2008, 18:45

Mal som na zadnom pravom svetlomete akesi netesnosti. Zatekala mi voda a plast, ktory pridrziava ziarovky a obsahuje vedenia, skorodoval a naoxidoval,m takze mi nefunguje zadna prava hmlovka a cuvacka. Chyba je odstranena, ale neviem zohnat novy plast. Nema niekto napad?

vopred diks

Car:

VW Golf IV TDi r.v. 2002
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime24/12/2008, 22:04

Asi myslis (plosny spoj) tym zaoxidovanym plastom nie..? a myslim ze nieje problem novy plosak vyrobyt su nato aj firmy skus sa rozhliadnut na nete... alebo druhe svetla dakde som videl tusim tu: http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=Golf+4&operators=and&submit=Vyhlada%C5%A5+%21
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime24/12/2008, 22:21

Marshall_G_IV napísal:
Asi myslis (plosny spoj) tym zaoxidovanym plastom nie..? a myslim ze nieje problem novy plosak vyrobyt su nato aj firmy skus sa rozhliadnut na nete... alebo druhe svetla dakde som videl tusim tu: http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=Golf+4&operators=and&submit=Vyhlada%C5%A5+%21
AKy plosak?...a na co sveltlo cele??? Barz kde sa tu rozpredavaju suciastky zo IV golfov...treba trochu pogooglit alebo skusit vw-club a tam zozenies len ten plast kam len ziarovky osadis a ides. Alebo vrakac.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime24/12/2008, 22:33

a ako ti moze zaoxidovat plast..? aspon tak ze by to neslo vycistit...(zatial som sa stym nestretol) ked uz teda nemyslel plosak...stym googlom to este beriem ze na nete moze daco byt, ale myslis ze na vrakaci najde VW? ja som obvolal vsetky vrakace v LV okrese a nic... (ak by si o dakom takom vedel daj mi vediet lebo ja by som rad kupil dake tie plasty do interieru.) santa
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime24/12/2008, 22:42

Marshall_G_IV napísal:
a ako ti moze zaoxidovat plast..? aspon tak ze by to neslo vycistit...(zatial som sa stym nestretol) ked uz teda nemyslel plosak...stym googlom to este beriem ze na nete moze daco byt, ale myslis ze na vrakaci najde VW? ja som obvolal vsetky vrakace v LV okrese a nic... (ak by si o dakom takom vedel daj mi vediet lebo ja by som rad kupil dake tie plasty do interieru.) santa
Neviem teda ci v seriovom svetle je plosak...ved tam su pozinkovane pliesky zatavene do plastu...da sa aj na vrakaci...len treba natrafit...vw-club.sk...tam jeden rozpredava GIV po buracke.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Zoxidovany plast v zadnom svetlomete   Zoxidovany plast v zadnom svetlomete Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zoxidovany plast v zadnom svetlomete
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Plast
» plast okolo rychlostnej paky
» plast pri rucnej przde
» K.-PLAST KU VZUCHOVEMU FILTRU

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: