VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Buchanie podvozku

Goto down 
+7
michalyx
Dreik
baciluss
laci
marco
Lucko
actor4
11 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Buchanie podvozku - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Buchanie podvozku   Buchanie podvozku - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 21:40

Ja pocujem ties dake divne zvuky ked prejdem po dakej jame alebo nerovnosti, take buchanie od podvozku, ako keby tlmice, ako keby o daco buchali, klepali....ale vyzeraju byt ok.
Ked aj auto pomykam tak sa nekolise este 3-4 krat ako koliska, tlmice ho pekne vratia. Takze by som to typoval na daco ako keby bolo slabo dotiahnute, alebo co. Co radite vy..?

Vdaka
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Buchanie podvozku   Buchanie podvozku - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 22:01

Marshall_G_IV napísal:
Ja pocujem ties dake divne zvuky ked prejdem po dakej jame alebo nerovnosti, take buchanie od podvozku, ako keby tlmice, ako keby o daco buchali, klepali....ale vyzeraju byt ok.
Ked aj auto pomykam tak sa nekolise este 3-4 krat ako koliska, tlmice ho pekne vratia. Takze by som to typoval na daco ako keby bolo slabo dotiahnute, alebo co. Co radite vy..?

Vdaka
skus pozret ci nemas vyfukove potrubie utrhnute z drziakov v strede..velmi casto to tam zvykne odhrdzaviet a potom to buchoce pri prejazde napr. spomalovacom..
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Buchanie podvozku   Buchanie podvozku - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 22:11

oki dik Wink dam to očekovať servisakovy nech to hodi do vzduchu a pozreme sa nato odspodu Wink
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Buchanie podvozku   Buchanie podvozku - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 22:23

ja by som povedal že je to v tejto zime normálne kedže všetky gumy a gumičky sú zmrznuté tak s aj stiahnuté a preto to búcha mne to robí tiež a ked bue teplejšie tak to prestane a to mám všetko nové
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Buchanie podvozku   Buchanie podvozku - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Buchanie podvozku
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» buchanie podvozku
» buchanie v interieri
» buchanie zadnej napravy
» buchanie a trasie volant
» konzervacia podvozku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: