VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

opravna sada na stahovanie okna

Goto down 
+3
apophis
baciluss
Lucko
7 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

opravna sada na stahovanie okna Empty
OdoslaťPredmet: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime11/8/2008, 17:26

chalani zlomil sa mi ten plast na stahovanie okna,uz ste to niekto menili nie? chcel by som vediet kolko stoji ta opravna sada. chalanisko mi hovoril ze sa to predava spolu aj s tim lankom,len neviem kolko to moze stat. silent
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime11/8/2008, 18:12

Lucko napísal:
chalani zlomil sa mi ten plast na stahovanie okna,uz ste to niekto menili nie? chcel by som vediet kolko stoji ta opravna sada. chalanisko mi hovoril ze sa to predava spolu aj s tim lankom,len neviem kolko to moze stat. silent
okolo 2000,-...uz to mam za sebou
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime11/8/2008, 21:46

tak to je sila,coto vsetko obsahuje?
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime11/8/2008, 21:52

za 2000 uz su tie kovove, nie? ja to mam este stale pred sebou Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime11/8/2008, 21:54

Lucko napísal:
tak to je sila,coto vsetko obsahuje?
Je to uz cele kovove a obsahuje to ten bubon s lanom bovdeny a tie dve srandy co mas plastove...tie co praskaju...pri vimene treba aby bolo lanko stale nasponovane aby sa to na tom bune nerozmotalo lebo by sa to mohlo prkrizit a bol by problem...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime12/8/2008, 07:38

ok diky,dam pozor
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime12/8/2008, 08:44

tak je to objednane, 1800 sk a su kovove uz,tak od tohto bude pokoj,mozem trpnut kedy mi to spravia druhe dvere Very Happy
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime12/8/2008, 13:13

cau kde si to objednaval? ja som zohnal tie kovove par mesiacov/rok a viac len v polsku...tu vsade chceli aspon o liter viac ako tam....:)ale 1800 je uz porovnatelna cena ako som kupoval tam
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime12/8/2008, 13:48

kupoval som to v AutoComodex v Trnave, origo VW.Ale teda uz kovove a nie plastove.
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

Registrácia : 11.08.2008
Počet príspevkov : 94

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime13/8/2008, 15:57

ja mam taký isty problem s tým sťahovaním okien, teda laveho zadneho... tiez sa mi ta umela hmota polamala asi lebo mi nejde stiahnut okno (netaha ho dole) ale rukou ho viem dat dole a ked zase zavreim tak mi ho vytiahne.... Na to predájú tie kovove? v jednom servise mi tvrdil ze hej a v komodexe ze nie.. ze to musim kupit aj s tym plechom komplet za 2700,-
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime13/8/2008, 17:45

no mne povedali ze to stoji 2litre + liter vymena...a to my povedali v GABRIELi ja mam tiez lave zadne takto posrate...ale tak nie ej to neako velmi dolezite premna momentalne... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime13/8/2008, 18:53

ja to budem opravovat spolu s jednym problem naraz a to ze ked chcem zamkntut dvere vznutra tak na lavej strane mi vyskocia cupliky.. ale to uz som tu niekde cital tak to urobim podla toho...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime13/8/2008, 22:28

actor4 napísal:
ja mam taký isty problem s tým sťahovaním okien, teda laveho zadneho... tiez sa mi ta umela hmota polamala asi lebo mi nejde stiahnut okno (netaha ho dole) ale rukou ho viem dat dole a ked zase zavreim tak mi ho vytiahne.... Na to predájú tie kovove? v jednom servise mi tvrdil ze hej a v komodexe ze nie.. ze to musim kupit aj s tym plechom komplet za 2700,-

tak neviem ako to predavaju na zadne dvere, mne predali kovovo,,zajtra to ideme menit.
s tim plechom sa mi to akosi nezda,zeby sa to muselo cele...
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 09:47

Lucko a ty si to menil na zadnych dverách? lebo hovorili, že na predtych su kovové ale na zadných iba umele a tokomplet predavajú aj s tym plechom... Dá sa urobit foto?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 10:16

mne sa zlomili na prednych soferovych,ano su kovove v predu, ale az od roku vyroby 2002 sa mi zda, starsie golfy mali plastove,preto sa to zvyklo lamat.
ale teraz ked kupis tak uz ti daju rovno kovove.tak asi to tak bude ze zadok komplet s plechom,ale stale mi to nejde do hlavy zeby sa to nedalo tiez len ako opravna sada kupit.
foto coho chces?
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 10:42

Noo takto.. Volal som vcera do vw na dolnozemskej a tam mi povedal ze maju aj kovovoe.. stoji to nejakych 3 000.. ale komplet. tam nemal problem s tym, že by to nemalo byt kovové. Potom ked som čítal tu niekto to kupil za 1800 v autogrande tak som tam volal. a že čo on vie tak iba kovove su na prednych dverach a na zadne ide iba v celosti to kupit aj s plechom, do coho sa vkladaju repraky. preste komplet vnútro... Lebo ze tam je to lisovane... Noo musim sa na to opytat. Aby som rychlo nekupil.. este pojdem pozriet niekde na vrakovisko.. Nemas nejaké dobre typy na vrakoviská v zap. slovensku? ba kraj a tt kraj.
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 10:44

teraz pozeram ze ty si to hovoril ze to stoji 1800 . to mas pravdu... V predu uz mam vymenené . lebo mam automaticky dovierač okien tak že v tom prípade to viacej rpaska. Možno na zadu si to dam odpojiť.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 11:58

actor4 napísal:
Noo takto.. Volal som vcera do vw na dolnozemskej a tam mi povedal ze maju aj kovovoe.. stoji to nejakych 3 000.. ale komplet. tam nemal problem s tym, že by to nemalo byt kovové. Potom ked som čítal tu niekto to kupil za 1800 v autogrande tak som tam volal. a že čo on vie tak iba kovove su na prednych dverach a na zadne ide iba v celosti to kupit aj s plechom, do coho sa vkladaju repraky. preste komplet vnútro... Lebo ze tam je to lisovane... Noo musim sa na to opytat. Aby som rychlo nekupil.. este pojdem pozriet niekde na vrakovisko.. Nemas nejaké dobre typy na vrakoviská v zap. slovensku? ba kraj a tt kraj.

a do comodexu v TT si nevolal? co ti povedia tam
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 12:02

actor4 napísal:
teraz pozeram ze ty si to hovoril ze to stoji 1800 . to mas pravdu... V predu uz mam vymenené . lebo mam automaticky dovierač okien tak že v tom prípade to viacej rpaska. Možno na zadu si to dam odpojiť.

ja mam tiez automaticky dovierac okien,ale to je asi jedno ci ho mas alebo nie.Casom to proste odide.
Návrat hore Goto down
actor4
Autoškolák
Autoškolák
actor4

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime14/8/2008, 13:11

tam povedali ze to nemaju take kovove. že iba umele a v celosti...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: opravna sada na stahovanie okna   opravna sada na stahovanie okna Icon_minitime

Návrat hore Goto down

opravna sada na stahovanie okna
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» spinace stahovanie okien
» hid sada a ich povolenie
» El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru
» el,schema stahovanie okien

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: