Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Oficialne foto VW GOLF Mk VI | |
|
+13hanzi Lucko ivco85 apophis baxo JARO dramatiq vr6syncro Sharkygolf tdk misobelko mato88 prizrakus 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 18/9/2008, 14:54 | |
| ale aby to neznelo ako hanobenie VW, musim priznat ze pri dannom objeme dokazu vytrieskat najviac koni z turbodieslov, aspon spomedzi mojich znalosti cize PRE MNA NAJLEPSIE! | |
| | | hanzi Začiatočník
Registrácia : 04.10.2008 Počet príspevkov : 16 Auto : GOLF GTI Edition 30, 169 kW/230 PS
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 8/10/2008, 15:30 | |
| - baxo napísal:
- k tomu vyvoju: ford uz teraz montuje 1,4 TDCi (1,4litrovy turbodiesel s vysokotlakym viacbodovym vstrekovanim) o vykone 50kw (postacujuce) a krutiaci moment 160Nm. a ak mam spomenut spotrebu v meste je to 5,3l/100km mimo 3,9l/100km a kombinovana 4,5l/100km
a neda mi nespomenut mazdu RX-8 s objemom motora 2x654 cize nieco malo nad 1,3 s vykonom 170KW (KW, nie koni!!!!)
takze vratme sa nohami na zem a povedze si ze VW ma co zlepsovat, osobne by som cakal lepsie technologie od nemeckej automobilky! a zvlast pre take kultove auticko ako je golf. K tej mazde RX-8 a wankelovmu motoru, ano ma maly objem a velky vykon, ale znamy si to kupil ( ma rad imidzove auta ), a zere to ako blazon, ja na svojom dvojlitry mam proti nemu velmi malu spotrebu, nehovoriac o tom, ze kazdych cca 300 az 400 km tam dolieva liter oleja. To by ma fakt nebavilo. | |
| | | Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 8/10/2008, 15:58 | |
| liter oleja? to je brutalne moc | |
| | | vwzefo Vodič
Registrácia : 01.09.2008 Počet príspevkov : 273 Auto : GIII Variant, 1,9TDi GT Special
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 25/10/2008, 08:39 | |
| kolko jazdi golfov a kolko rx8, kolko aut volvvo, a inych podla baxa aut ktore idu vyvojom dopredu ?
myslim ze cisla nepustia tak neviem preco by mal VW vymyslat nieco mega inovativne - ved to od nich zakaznici nechcu - chcu auto ktore ma dobre vlastnosti jazdy, komfortu, bezpecnosti...
trh ma navyber a ak chces 1,4 so 170 kW tak mozes kupit mazdu-kolko ludi to chcelo ??? ... este je tu dizajn ako kriterium to je jasne ale bavime sa o engine a elektonike...
keby trh chcel masovo novinky napr wankela tak by to nedal najavo nakupom VW ... myslim ze urobili velky pokrok aby ostal golf golfom a predsa isli vyvojom dopredu ...
a zamestnavaju ine hlavy chytre ktore vedia urcit priority ... preto je koncern tam kde je ...
....... myslim .... | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 25/10/2008, 11:05 | |
| TDI, GTI, TSI, DSG a Twincharger sú zaregistrované obchodné známky spoločnosti Volkswagen AG alebo iných podnikov skupiny Volkswagen v Nemecku a v ďalších krajinách - toto ste vedeli? tu je vidno ze to myslia s vyrabanim aut seriozne :-) ziadne kopirovanie,tak sa mi to paci | |
| | | Marek Pretekár
Registrácia : 08.04.2008 Počet príspevkov : 353 Auto : VW Golf Bydlisko : Slovensko
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 26/10/2008, 23:39 | |
| - vwzefo napísal:
- kolko jazdi golfov a kolko rx8, kolko aut volvvo, a inych podla baxa aut ktore idu vyvojom dopredu ?
myslim ze cisla nepustia tak neviem preco by mal VW vymyslat nieco mega inovativne - ved to od nich zakaznici nechcu - chcu auto ktore ma dobre vlastnosti jazdy, komfortu, bezpecnosti...
trh ma navyber a ak chces 1,4 so 170 kW tak mozes kupit mazdu-kolko ludi to chcelo ??? ... este je tu dizajn ako kriterium to je jasne ale bavime sa o engine a elektonike...
keby trh chcel masovo novinky napr wankela tak by to nedal najavo nakupom VW ... myslim ze urobili velky pokrok aby ostal golf golfom a predsa isli vyvojom dopredu ...
a zamestnavaju ine hlavy chytre ktore vedia urcit priority ... preto je koncern tam kde je ...
....... myslim .... to že je VW tam kde je a hlavne ,kde je dnes Golf tým,že sa dobre predáva aj preto ,že ludia ho berú ako značku kvality a to majú na svedomí najviac staršie generácie.Dnes je Golf už dost predražený a platíme za značku "Golf".Jeho trhová hodnota klesá pomalšie a ponúka to isté(technická stránka)ako Octavia ,Toledo,Leon ,ktoré sú rádovo lacnejšie.Myslím ,že aj Focus išiel v poslednej dobe úrovnou dost hore a tak ak sa VW nezačne snažit viac ludí to prestane bavit a prejdu ku konkurencií.(a nemyslím konkurenciu v rámci koncernu)Preto aj taky extravagantnejsi design v pripade G6 a Sciricco.Tot fakty. | |
| | | pepo444 Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 04.09.2008 Počet príspevkov : 106 Auto : VW Golf V 1.6 FSI Bydlisko : Stara Tura
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 12/12/2008, 16:39 | |
| - latik napísal:
- kraaaaaaaaaaasa... pekne zachovane crty to sa mi paci! Ale interier ma ozaj dostal aj s automatom
Pocuj latik,neni mi do toho nic,ale nemas nahodou schyzofreniu ?? Pises tu aky je ten Golf krasny a v inej teme o nom pises : kentus! vobec sa mi nepaci ani V sa mi nepaci po IV sa darilo ale uz to zacinaju od*ebavat ale kazdemu sa paci nieco ine... Viem,su to uz stare prispevky,ale neni su jedine,kde si takto ukazkovo series do huby Ale neprestavaj stym,hrozne sa na tom bavim | |
| | | sk_wizard Začiatočník
Registrácia : 11.07.2008 Počet príspevkov : 30 Auto : Golf IV 1.4 Bydlisko : Dubnica n/Vahom
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI 14/12/2008, 14:10 | |
| - baxo napísal:
- k tomu vyvoju: ford uz teraz montuje 1,4 TDCi (1,4litrovy turbodiesel s vysokotlakym viacbodovym vstrekovanim) o vykone 50kw (postacujuce) a krutiaci moment 160Nm. a ak mam spomenut spotrebu v meste je to 5,3l/100km mimo 3,9l/100km a kombinovana 4,5l/100km
a neda mi nespomenut mazdu RX-8 s objemom motora 2x654 cize nieco malo nad 1,3 s vykonom 170KW (KW, nie koni!!!!)
takze vratme sa nohami na zem a povedze si ze VW ma co zlepsovat, osobne by som cakal lepsie technologie od nemeckej automobilky! a zvlast pre take kultove auticko ako je golf. k tej mazde to auto ale nema spotrebu 6L ale 15 a co sa tyka TDCi je to diesel do vyvoja je viac investovaneho preto sa stale zdokonaluju ale konecne zacal nikto investovat aj do benzinu co je velky uspech nie kazdy chce diesel ale dohovie aku bude mat taky objemovo maly motor s takym vykonom zivotnost | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI | |
| |
| | | | Oficialne foto VW GOLF Mk VI | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|