VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Oficialne foto VW GOLF Mk VI

Goto down 
+13
hanzi
Lucko
ivco85
apophis
baxo
JARO
dramatiq
vr6syncro
Sharkygolf
tdk
misobelko
mato88
prizrakus
17 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
prizrakus
Autoškolák
Autoškolák
prizrakus

Male
Vek : 44
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 56
Auto : VW GTI MkV FAHRENHEIT

Oficialne foto VW GOLF Mk VI Empty
OdoslaťPredmet: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime4/8/2008, 16:36

Exclamation Exclamation http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=1441 Exclamation Exclamation
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime4/8/2008, 16:54

tak to je ina nadhera Wink
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime4/8/2008, 18:17

Kedy sa zacina predavat unas na Slovensku? Nikto nema info?
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime4/8/2008, 21:21

kraaaaaaaaaaasa... pekne zachovane crty to sa mi paci! Ale interier ma ozaj dostal aj s automatom Very Happy
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime5/8/2008, 16:17

pekne.....velmi pekne....treba priznat ze seriovka nebude tak pekna ako tato 6-ka na obrazku, ale paci sa miviac ako 5-ka....aspon zatial Smile
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 38
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime6/8/2008, 06:47

tak s 5-kou to dodžubali tak šestku spravili už normalnejšiu,je to pekne
Návrat hore Goto down
vr6syncro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 133

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime7/8/2008, 10:40

http://www.leftlanenews.com/volkswagen-golf.html
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime7/8/2008, 10:42

nic mi to nehovori
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
prizrakus
Autoškolák
Autoškolák
prizrakus

Male

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime7/8/2008, 16:48

Oficialna tlacova sprava v AJ.
Len zopar perliciek co ma fakt dostali.
- adaptivny podvozok
- automaticke udrzovanie vzdialenosti
- spotreba 2.0TDI pri 140 konoch 4.9l/100km nafty
- spotreba 1.4 TSI pri 160 konoch 6.3l/100km benzinu
- ak sa clovek rozhodne pre 7 Exclamation stupnovy automat a 1.4 TSI so 160k spotreba 6l/100km
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime7/8/2008, 18:05

prizrakus napísal:
Oficialna tlacova sprava v AJ.
Len zopar perliciek co ma fakt dostali.
- adaptivny podvozok
- automaticke udrzovanie vzdialenosti
- spotreba 2.0TDI pri 140 konoch 4.9l/100km nafty
- spotreba 1.4 TSI pri 160 konoch 6.3l/100km benzinu
- ak sa clovek rozhodne pre 7 Exclamation stupnovy automat a 1.4 TSI so 160k spotreba 6l/100km

to je brutalny rozdiel vo vyvoji... 1.4 s vykonom 160k a k tomu 7 st. automat so spotrebou 6l/100km, adaptivny podvozok a ost. mam dost zacinam setrit Very Happy
Návrat hore Goto down
prizrakus
Autoškolák
Autoškolák
prizrakus

Male

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime7/8/2008, 19:23

Myslim ze moja nastavajuca si prave vybrala auto Twisted Evil
Návrat hore Goto down
JARO
Autoškolák
Autoškolák
JARO

Vek : 47
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 118
Auto : VWGOLF 3 VARIANT 1,4 44KW

OdoslaťPredmet: čO VY NA TO? GOLF 6   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 09:41

PODLA MNA JE VYDARENY,TIE ZADNE SVETLA SA IM PODARILI.INTERIER SOM NEVYDEL.Oficialne foto VW GOLF Mk VI Vw_gol13Oficialne foto VW GOLF Mk VI Vw_gol14
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 10:03

k tomu vyvoju: ford uz teraz montuje 1,4 TDCi (1,4litrovy turbodiesel s vysokotlakym viacbodovym vstrekovanim) o vykone 50kw (postacujuce) a krutiaci moment 160Nm. a ak mam spomenut spotrebu v meste je to 5,3l/100km mimo 3,9l/100km a kombinovana 4,5l/100km
a neda mi nespomenut mazdu RX-8 s objemom motora 2x654 cize nieco malo nad 1,3 s vykonom 170KW (KW, nie koni!!!!)

takze vratme sa nohami na zem a povedze si ze VW ma co zlepsovat, osobne by som cakal lepsie technologie od nemeckej automobilky! a zvlast pre take kultove auticko ako je golf.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 10:26

ale ten motor v mazde je wankel, to nemozes porovnavat. malokto ho vie servisovat a nevydrzi tak dlho. mne sa ten motor tiez paci, ale chapem preco ho zatial nikto nedava. ale myslim, ze do buducna by sa mohol chytit..

ps: wankelov motor vynasiel pan Wankel, to bol nemec, takze japonci to nevymysleli Wink videl som aj chrobaka s wankelovym motorom, to bolo ine delo..
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 10:56

aj tak najlepsie bili tie boxerove motory.
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 11:08

apophis napísal:
ale ten motor v mazde je wankel, to nemozes porovnavat. malokto ho vie servisovat a nevydrzi tak dlho. mne sa ten motor tiez paci, ale chapem preco ho zatial nikto nedava. ale myslim, ze do buducna by sa mohol chytit..

ps: wankelov motor vynasiel pan Wankel, to bol nemec, takze japonci to nevymysleli Wink videl som aj chrobaka s wankelovym motorom, to bolo ine delo..

jasne, je to ina technologia, ale to pre mna nieje vyhovorka, alebo ospravedlnenie. podla mna VW zaspal na vavrinoch a nerobi nove technologia, iba vylepsuje tie, ktore ma (hovorim o motoroch, nie prevodovkach). cize viac ako 10 rocne! Ak mi chcete protirecit s motorom TSI tak si uvedomte, ze vsetky veci co ho robia vynimocnym boli davno zname, a iba sa zlepili do kopy. keby golf nebol golf, tak VW nieje to co je.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 12:35

toto bude boom ja sfina..velice sa im to podarilo..uvidime ake to bude real..
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 12:44

zase pojdu starsie golfy dole s cenou Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 12:48

baxo napísal:
apophis napísal:

jasne, je to ina technologia, ale to pre mna nieje vyhovorka, alebo ospravedlnenie. podla mna VW zaspal na vavrinoch a nerobi nove technologia, iba vylepsuje tie, ktore ma (hovorim o motoroch, nie prevodovkach). cize viac ako 10 rocne! Ak mi chcete protirecit s motorom TSI tak si uvedomte, ze vsetky veci co ho robia vynimocnym boli davno zname, a iba sa zlepili do kopy. keby golf nebol golf, tak VW nieje to co je.

Zrovna TSI sa mi dost paci a mas pravdu, je to ciastocna obhajoba pre VW. Ale mas aj pravdu v tom, ze sa dalo urobit viac. Ale ja som spokojny aj s tym, ako zatial pokracuju. Technologiami vo vybave je tento novy golf uplna spica. Som len cumel, co tam vsetko bude affraid

to lucko: mas pravdu, vzdy s prichodom novej generacie idu tie starsie dole s cenou. s tym nic nenarobime
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime18/9/2008, 14:43

jj vybava a elektronicke systemy (stabilizacne, protismykove, zabezpecovacie, udrziavanie vzdialenosti a tak dalej) su fajn, ale niesu novinkou, ale ved to vieme. volvo uz davno natrieskalo do svojich voziediel take systemy ze bolo nemozne s tym autom naburat!
je to len v tom ze golf sa postupne presuva do vyzsej triedy.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Oficialne foto VW GOLF Mk VI   Oficialne foto VW GOLF Mk VI Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Oficialne foto VW GOLF Mk VI
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» VW Golf II VR6 Foto
» Podsvietenie pedalov
» spy foto od vw
» foto GIV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF VI 2008-2013 :: Obrázky a Videá-
Prejdi na: