| new Cuker | |
|
+13boraTDI mizi stanly52 ivco85 455BI NR-VLADO misobelko golfmanik LONGI530 Lucko joy_pu Sharkygolf tonka666 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 14:03 | |
| tak co kedy dodas dalsie foto??? ja som uz zvedavy... jedna nikdy nie je dost |
|
| |
tonka666 Začiatočník
Registrácia : 27.07.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV Bydlisko : NM a BA
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 14:13 | |
| Katarína: ďakujem, krásne nohy Ivco85: to bude asi tieň, to sa ti len zdá tá farba, inak díky Latik: musíš vyčkať, foto budú, len musím spraviť ešte nejaké optické úpravy, to ale chce veľa času a ja ho moc nemám :-) | |
|
| |
stanly52 Autoškolák
Vek : 37 Registrácia : 22.11.2007 Počet príspevkov : 74 Auto : VW Golf 1.9 TDI 96 Kw Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 14:37 | |
| parádne kolesá a aticko samozrejme tak isto | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 17:46 | |
| ja ked som daval folie tak mi manik vravel ze su povolene cierne aj to len urcity odtien. vravim to lebo ja som chcel cierne ktore prechadzaju do strieborna.. takze podla mna tvoje nie su povolene, ale vravim ak si fizel alebo poznas nacelnika policie tak si to mozes dovolit aj keby si natrel ciernou farbou.. ja sa bohuzial musim drzat zakonov kedze nemam take znamosti | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| |
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 17:50 | |
| - latik napísal:
- DODO1 napísal:
- aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ?
a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?
vies ty aka je ukrajina zaostala a chudobna krajina ?
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! sorry pomylil som sa nie AU ale UA... a len aby si vedel mi ukrajinu povazujeme za velmi chudobnu pretoze vidime ten rozdiel medzi nami a nimi... keby si sa dostal viac na vychod Ukrajiny videl by si nieco ine... uz len staci debilny Uzhorod a vsimni si poniektore auta!!! ale preco sa pozeras na auta ??? vsade mas bohatych a chudobnych ludi to je jasne. ja ale hovorim o strednej najpocetnejsej vrstve v krajine a o beznych ludoch a ich zivotnej urovni. nemyslim na mafianov, politikov, doktorov a majitelov bani v UA ktorych je asi 1 % ukrajiny | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 20:20 | |
| |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 20:50 | |
| | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 21:45 | |
| - latik napísal:
- 455BI napísal:
- DODO1 napísal:
- aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ?
a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?
vies ty aka je ukrajina zaostala a chudobna krajina ?
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! No, ak teda môžem: boli ste už niekedy na Štrbskom Plese v zime? A videli ste tie Touaregy a ostatnych krásávcov s UA ešpézetkou? Aj tam sa dá žiť - keď si mafián... Na druhej strane: UA je veľmi bohatá krajina, majú neskutočné množstvo nerastnych surovín a iné nevyužité "poklady"- ale žijú tam strašne leniví ľudia, ktorí si radšej sadnú pred chatrč a popíjajú si vodku vlastnej výroby. Bol som v Kyjeve, a viete ako chodia deti do školy ráno z okolitých dedín? Funguje to nasledovne: keď okrem autobusu ide do mesta aj traktor, alebo nákladiak, tak aby ???šetrili???, tak ten traktor, alebo nákladiak vlečie autobus s deťmi... Neveril by som tomu, keby som to sám nevidel... Takže totálna lenivosť, jednoduchosť a bieda. Keby tým ľuďom tam niekto otvoril oči, bolo by to tam o niečom inom... Viem, že to nie je o Golfe a fóliach, ale je to tak... Mas pravdu... Ja som bol taktiez v Kyjeve ci L´vove (lubova) a je pravda ze je tam aj chudoba ktoru samozrejme zapijaju alkoholom ale najdu sa aj rodiny ktore si ziju ovela lepsie ako niektory slovaci ale myslim si ze tu to je golf club a nie cestovatelske forum:D Som si toho vedomý, ako som to už naznačil v poslednej vete... Tak ešte raz: SORRY! Zostaňme pri Golfe... | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 21:59 | |
| Chalani a dáma, ako tak vidím Vašich miláčikov, ja sa normálne hanbím tu dať fotky môjho Golfa. Ja tam nemám nič namontované, sú tam klasické 15 palcové elektróny, klasické svetlá (síce predné sú od FK a sú tam vymenené čočky so xenónmi z Touarega), ale nič, ozaj nič tam nie je také zaujímavé.... V tichosti Vám ale závidím tie vylepšenia a realizované nápady - hlavne čas, čo do toho investujete. Napriek tomu, moje heslo - čo sa môjho Golfíka týka je, že v jednoduchosti je krása. Takže asi dám fotky aj ja, možno sa nájde niekto medzi Vami, kto so mnou súhlasí. Keď náhodou nie, tak budete mať aj takého člena CLUBU, aký som ja... | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 22:25 | |
| zakladatel tohto fora zalozil toto forum pre vsetky golfy aj tie uplne seriove, takze vsetky su vitane. | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 23:33 | |
| - 455BI napísal:
- Chalani a dáma, ako tak vidím Vašich miláčikov, ja sa normálne hanbím tu dať fotky môjho Golfa. Ja tam nemám nič namontované, sú tam klasické 15 palcové elektróny, klasické svetlá (síce predné sú od FK a sú tam vymenené čočky so xenónmi z Touarega), ale nič, ozaj nič tam nie je také zaujímavé.... V tichosti Vám ale závidím tie vylepšenia a realizované nápady - hlavne čas, čo do toho investujete. Napriek tomu, moje heslo - čo sa môjho Golfíka týka je, že v jednoduchosti je krása. Takže asi dám fotky aj ja, možno sa nájde niekto medzi Vami, kto so mnou súhlasí. Keď náhodou nie, tak budete mať aj takého člena CLUBU, aký som ja...
toto nieje tuning club,ale golf club, cize kludne sem daj foto tvojho auta hoši,nie? | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 23:35 | |
| - DODO1 napísal:
- zakladatel tohto fora zalozil toto forum pre vsetky golfy aj tie uplne seriove, takze vsetky su vitane.
az teraz som si precital tvoj prispevok, ja som mu v podstate to iste napisal hehe | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 09:13 | |
| - 455BI napísal:
- Chalani a dáma, ako tak vidím Vašich miláčikov, ja sa normálne hanbím tu dať fotky môjho Golfa. Ja tam nemám nič namontované, sú tam klasické 15 palcové elektróny, klasické svetlá (síce predné sú od FK a sú tam vymenené čočky so xenónmi z Touarega), ale nič, ozaj nič tam nie je také zaujímavé.... V tichosti Vám ale závidím tie vylepšenia a realizované nápady - hlavne čas, čo do toho investujete. Napriek tomu, moje heslo - čo sa môjho Golfíka týka je, že v jednoduchosti je krása. Takže asi dám fotky aj ja, možno sa nájde niekto medzi Vami, kto so mnou súhlasí. Keď náhodou nie, tak budete mať aj takého člena CLUBU, aký som ja...
kamarade a ty si myslis ze kazdy tu ma porobene auta? ale kdeze... ja mam klasiku a dokonca este aj "orazenu" pridaj foto svojho milacika a uvidis ohlasy ja sa tesim na nove foto aj keby tu niekto predstavil cast vrakoviska... |
|
| |
tonka666 Začiatočník
Registrácia : 27.07.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV Bydlisko : NM a BA
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 19:13 | |
| Dodo1: myslíš že keď mám od tých fólií aj papier tak je to nezákonné? Čo hovorí zákon? Je v zákone spomínané napr. pokovovanie skiel? | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 19:16 | |
| tie tvoje su pokovane? nepoznam presne zakony ... | |
|
| |
tonka666 Začiatočník
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 19:20 | |
| Dodo1: chod na skype pokecáme tam | |
|
| |
tonka666 Začiatočník
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 19:32 | |
| ivco85: no kukal som dnes na tie dvere a mal si pravdu, asi sú už striekané, ale to je jedno, lebo sa ide dávať nový nástrek úplne na celé auto bo po zime auto dostalo dosť zabrať hlavne predná kapota je jak keby som sa vyhýbal gulkám :-) | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 20:15 | |
| - tonka666 napísal:
- ivco85: no kukal som dnes na tie dvere a mal si pravdu, asi sú už striekané, ale to je jedno, lebo sa ide dávať nový nástrek úplne na celé auto bo po zime auto dostalo dosť zabrať hlavne predná kapota je jak keby som sa vyhýbal gulkám :-)
to je pohoda..ja som tym nemyslel nic zle:)) ja som len taky typek co si vsima kktiny:) btw. a kvoli kapote cele auto do laku?? nie je to zbytocny luxus?? ved tan lak vyzera "uplne cerstvy".... mozno by stacilo len tu kapotu..a tie dvere:) | |
|
| |
tonka666 Začiatočník
| Predmet: Re: new Cuker 2/8/2008, 20:57 | |
| ivco85: no ono preto celee auto bo bude bodykit a nech to je už všetko top, ja si zasa na take veci potrpim :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: new Cuker | |
| |
|
| |
| new Cuker | |
|