VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

new Cuker

Goto down 
+13
boraTDI
mizi
stanly52
ivco85
455BI
NR-VLADO
misobelko
golfmanik
LONGI530
Lucko
joy_pu
Sharkygolf
tonka666
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

new Cuker - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 14:03

tak co kedy dodas dalsie foto??? ja som uz zvedavy... jedna nikdy nie je dost Very Happy
Návrat hore Goto down
tonka666
Začiatočník
Začiatočník
tonka666

Male
Registrácia : 27.07.2008
Počet príspevkov : 24
Auto : VW Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 14:13

Katarína: ďakujem, krásne nohy dance

Ivco85: to bude asi tieň, to sa ti len zdá tá farba, inak díky

Latik: musíš vyčkať, foto budú, len musím spraviť ešte nejaké optické úpravy, to ale chce veľa času a ja ho moc nemám :-)
Návrat hore Goto down
stanly52
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 74
Auto : VW Golf 1.9 TDI 96 Kw

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 14:37

parádne kolesá Very Happy a aticko samozrejme tak isto
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 17:46

ja ked som daval folie tak mi manik vravel ze su povolene cierne aj to len urcity odtien.
vravim to lebo ja som chcel cierne ktore prechadzaju do strieborna..
takze podla mna tvoje nie su povolene, ale vravim ak si fizel alebo poznas nacelnika policie tak si to mozes dovolit aj keby si natrel ciernou farbou..
ja sa bohuzial musim drzat zakonov kedze nemam take znamosti
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 17:47

ivco85 napísal:
musim sa aj ja pripojit..je to fesacisko..
ale btw. neda mi to..vies ja mam problemy s ocami..Smile..nebolo to buchnute na ptie predne prave dvere?? mam pocit ze lakos kusok nechytil odtien...ale to len taky moj vnutorny vnem...Smile

ivco mas fakt super zrak, az teraz som si vsimol tie dvere, fakt to vyzera ze boli striekane
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 17:50

latik napísal:
DODO1 napísal:
aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ?
a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?

vies ty aka je ukrajina zaostala a chudobna krajina ?

a nie AU, ale UA

sorry ale na blbosti mi neda nereagovat !

sorry pomylil som sa nie AU ale UA... a len aby si vedel mi ukrajinu povazujeme za velmi chudobnu pretoze vidime ten rozdiel medzi nami a nimi... keby si sa dostal viac na vychod Ukrajiny videl by si nieco ine... uz len staci debilny Uzhorod a vsimni si poniektore auta!!!

ale preco sa pozeras na auta ???
vsade mas bohatych a chudobnych ludi to je jasne. ja ale hovorim o strednej najpocetnejsej vrstve v krajine a o beznych ludoch a ich zivotnej urovni.
nemyslim na mafianov, politikov, doktorov a majitelov bani v UA ktorych je asi 1 % ukrajiny
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 20:20

mame sa radi je nam fajn a riesime hlavne auta a nie ekonomicke ci ine problemy krajin ktore sa nas vobec netykaju Very Happy (samozrejme zas bude ze latik vsetky prispevky zasiera Very Happy to chce trest!) Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 20:50

DODO1 napísal:
ivco85 napísal:
musim sa aj ja pripojit..je to fesacisko..
ale btw. neda mi to..vies ja mam problemy s ocami..Smile..nebolo to buchnute na ptie predne prave dvere?? mam pocit ze lakos kusok nechytil odtien...ale to len taky moj vnutorny vnem...Smile

ivco mas fakt super zrak, az teraz som si vsimol tie dvere, fakt to vyzera ze boli striekane
diky za podporu dodo..niekedy si stymi mojimi ocami fakt nemozem pomoct a pripadam si jak debilny..ale vazne..ked sa nato pozrem..no nemozem..proste to nesedi....a to urcite nie je vec tienu..pretoze to vidim presne na hrane dveri....ale takto..toto nie je mojim cielom niekomu znechucovat auticko..Smile je krasne!!!...len ja si fakt vsimam detaily ktore ini vacsinou ani nezaregistruju..to je taka uchylka ze pedant..sa zato osrpavedlnujem..Smile
ja len ze vychovajme lakosov co to fakt vedia.. lol!
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 21:45

latik napísal:
455BI napísal:
DODO1 napísal:
aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ?
a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?

vies ty aka je ukrajina zaostala a chudobna krajina ?

a nie AU, ale UA

sorry ale na blbosti mi neda nereagovat !

No, ak teda môžem: boli ste už niekedy na Štrbskom Plese v zime? A videli ste tie Touaregy a ostatnych krásávcov s UA ešpézetkou? Aj tam sa dá žiť - keď si mafián...
Na druhej strane: UA je veľmi bohatá krajina, majú neskutočné množstvo nerastnych surovín a iné nevyužité "poklady"- ale žijú tam strašne leniví ľudia, ktorí si radšej sadnú pred chatrč a popíjajú si vodku vlastnej výroby. Bol som v Kyjeve, a viete ako chodia deti do školy ráno z okolitých dedín? Funguje to nasledovne: keď okrem autobusu ide do mesta aj traktor, alebo nákladiak, tak aby ???šetrili???, tak ten traktor, alebo nákladiak vlečie autobus s deťmi... Neveril by som tomu, keby som to sám nevidel... Takže totálna lenivosť, jednoduchosť a bieda. Keby tým ľuďom tam niekto otvoril oči, bolo by to tam o niečom inom... Viem, že to nie je o Golfe a fóliach, ale je to tak...

Mas pravdu... Ja som bol taktiez v Kyjeve ci L´vove (lubova) a je pravda ze je tam aj chudoba ktoru samozrejme zapijaju alkoholom ale najdu sa aj rodiny ktore si ziju ovela lepsie ako niektory slovaci ale myslim si ze tu to je golf club a nie cestovatelske forum:D

Som si toho vedomý, ako som to už naznačil v poslednej vete... Tak ešte raz: SORRY! Zostaňme pri Golfe...
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 21:59

Chalani a dáma, ako tak vidím Vašich miláčikov, ja sa normálne hanbím tu dať fotky môjho Golfa. Ja tam nemám nič namontované, sú tam klasické 15 palcové elektróny, klasické svetlá (síce predné sú od FK a sú tam vymenené čočky so xenónmi z Touarega), ale nič, ozaj nič tam nie je také zaujímavé.... V tichosti Vám ale závidím tie vylepšenia a realizované nápady - hlavne čas, čo do toho investujete. Napriek tomu, moje heslo - čo sa môjho Golfíka týka je, že v jednoduchosti je krása. Takže asi dám fotky aj ja, možno sa nájde niekto medzi Vami, kto so mnou súhlasí. Keď náhodou nie, tak budete mať aj takého člena CLUBU, aký som ja... Twisted Evil
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 22:25

zakladatel tohto fora zalozil toto forum pre vsetky golfy aj tie uplne seriove, takze vsetky su vitane. Wink
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 23:33

455BI napísal:
Chalani a dáma, ako tak vidím Vašich miláčikov, ja sa normálne hanbím tu dať fotky môjho Golfa. Ja tam nemám nič namontované, sú tam klasické 15 palcové elektróny, klasické svetlá (síce predné sú od FK a sú tam vymenené čočky so xenónmi z Touarega), ale nič, ozaj nič tam nie je také zaujímavé.... V tichosti Vám ale závidím tie vylepšenia a realizované nápady - hlavne čas, čo do toho investujete. Napriek tomu, moje heslo - čo sa môjho Golfíka týka je, že v jednoduchosti je krása. Takže asi dám fotky aj ja, možno sa nájde niekto medzi Vami, kto so mnou súhlasí. Keď náhodou nie, tak budete mať aj takého člena CLUBU, aký som ja... Twisted Evil

toto nieje tuning club,ale golf club, cize kludne sem daj foto tvojho auta Laughing hoši,nie?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime1/8/2008, 23:35

DODO1 napísal:
zakladatel tohto fora zalozil toto forum pre vsetky golfy aj tie uplne seriove, takze vsetky su vitane. Wink

az teraz som si precital tvoj prispevok, ja som mu v podstate to iste napisal hehe
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 09:13

455BI napísal:

kamarade a ty si myslis ze kazdy tu ma porobene auta? ale kdeze... ja mam klasiku a dokonca este aj "orazenu" Very Happy pridaj foto svojho milacika a uvidis ohlasy Very Happy ja sa tesim na nove foto aj keby tu niekto predstavil cast vrakoviska...
Návrat hore Goto down
tonka666
Začiatočník
Začiatočník
tonka666

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 19:13

Dodo1: myslíš že keď mám od tých fólií aj papier tak je to nezákonné? Čo hovorí zákon? Je v zákone spomínané napr. pokovovanie skiel?
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 19:16

tie tvoje su pokovane? nepoznam presne zakony ...
Návrat hore Goto down
tonka666
Začiatočník
Začiatočník
tonka666

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 19:20

Dodo1: chod na skype pokecáme tam
Návrat hore Goto down
tonka666
Začiatočník
Začiatočník
tonka666

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 19:32

ivco85: no kukal som dnes na tie dvere a mal si pravdu, asi sú už striekané, ale to je jedno, lebo sa ide dávať nový nástrek úplne na celé auto bo po zime auto dostalo dosť zabrať hlavne predná kapota je jak keby som sa vyhýbal gulkám :-)
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 20:15

tonka666 napísal:
ivco85: no kukal som dnes na tie dvere a mal si pravdu, asi sú už striekané, ale to je jedno, lebo sa ide dávať nový nástrek úplne na celé auto bo po zime auto dostalo dosť zabrať hlavne predná kapota je jak keby som sa vyhýbal gulkám :-)
to je pohoda..ja som tym nemyslel nic zle:))
ja som len taky typek co si vsima kktiny:)
btw. a kvoli kapote cele auto do laku?? nie je to zbytocny luxus?? ved tan lak vyzera "uplne cerstvy".... Very Happy
mozno by stacilo len tu kapotu..a tie dvere:)
Návrat hore Goto down
tonka666
Začiatočník
Začiatočník
tonka666

Male

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 20:57

ivco85: no ono preto celee auto bo bude bodykit a nech to je už všetko top, ja si zasa na take veci potrpim :-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: new Cuker   new Cuker - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

new Cuker
Návrat hore 
Strana 3 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: