| new Cuker | |
|
+13boraTDI mizi stanly52 ivco85 455BI NR-VLADO misobelko golfmanik LONGI530 Lucko joy_pu Sharkygolf tonka666 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 17:49 | |
| - Lucko napísal:
- 2000 sa mi zda moc,predavali sa tu aj za 1000 len tie zmizlo velmi rychlo
no 2000 je fakt vela, to sa neda predat za take love, 1300 sk je taky optimum | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 17:52 | |
| - LONGI530 napísal:
- a tonka je dalsi kamarat s fizlami folie na prednich sklach ale aj tak to vyzera lepsie ked su vzadu aj vpredu pekny golfiek striebornu moc nčmusim ,ale kola tomu pomohli
hehe, nie len ze je kamarat s fizlami, tie jeho folie nie su cierne takze nie su povolene plus predne bocne dalsi priestupok. | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 17:53 | |
| - Sharkygolf napísal:
- Ved pokial nebudeš z toho chcieť vytahnuť 165 kW tak nebudeš ani moc čiernu clonu za sebou ťahať
tak to by som chcel vidiet 165 kW z toho motora ako by si dostal. za 100 litrov to neni sanca spravit | |
|
| |
misobelko Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 28.08.2007 Počet príspevkov : 480 Auto : golf Bydlisko : PK
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 18:04 | |
| Do predu legalne folie nedas. Nikde v EU. V takom rumunsku, bulharsku možno, ale to je iná pesnička... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 18:15 | |
| priatelia emigrujme na ukrajinu a mozme si poprelepovat aj spetne zrkadla:D co tam take predne okna ci celne okno:D |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 18:41 | |
| no mam pocit ze ak budes zit na ukrajine tak budes riesit ine problemy ako napr. co dnes budem jest apod.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 19:31 | |
| - DODO1 napísal:
- no mam pocit ze ak budes zit na ukrajine tak budes riesit ine problemy
ako napr. co dnes budem jest apod.. bol si niekedy na UA??? asi presne nevies ako to tam chodi ale nic... je pravda ze su tam aj chudobny ale su aj ty ktory na to maju:D
Naposledy upravil latik dňa 1/8/2008, 13:53, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 20:19 | |
| aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ? a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?
vies ty aka je ukrajina zaostala a chudobna krajina ?
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! | |
|
| |
NR-VLADO Autoškolák
Registrácia : 27.06.2008 Počet príspevkov : 127 Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 21:13 | |
| Aj ja som mal folie v predu len som ich musel dat dole lebo chceli moj technicak moc sa im to nepacilo ze ich mam v predu. A to G je fakt super hlavne kola tak dobre tak seknu tomu autu jak hovado. Je to super | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 21:50 | |
| - tonka666 napísal:
- Lucko: jo jo sú to originály ako nové, bez škrabancov, no ako som tak pozeral po nete tak idú aj po 2500,-Sk, ale veď tuším 20.08.2008 má byť dáky zraz v TT tak by som sa tam ukázal a možme hodiť reč a dohodnúť sa :-) ok?
Sharkygolf: nie ie, tak veľa nepotrebujem, myslím že tých 99Kw bude stačiť :-) ok,mozme kecnut jasne | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 21:53 | |
| - latik napísal:
- priatelia emigrujme na ukrajinu a mozme si poprelepovat aj spetne zrkadla:D co tam take predne okna ci celne okno:D
ty sa smejes ale ja som na SK videl na celnom okne mal tipek tu zrkadlovu foliu :-D bol to nejaky suzuki samurai sa mi zda. | |
|
| |
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: new Cuker 31/7/2008, 22:01 | |
| - DODO1 napísal:
- aha, takze chces tym povedat ze je to bohatsia krajina ako nasa ?
a ze tam by si sa mal lepsie keby si bol v tej pozicii v akej si teraz tuna ?
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! No, ak teda môžem: boli ste už niekedy na Štrbskom Plese v zime? A videli ste tie Touaregy a ostatnych krásávcov s UA ešpézetkou? Aj tam sa dá žiť - keď si mafián... Na druhej strane: UA je veľmi bohatá krajina, majú neskutočné množstvo nerastnych surovín a iné nevyužité "poklady"- ale žijú tam strašne leniví ľudia, ktorí si radšej sadnú pred chatrč a popíjajú si vodku vlastnej výroby. Bol som v Kyjeve, a viete ako chodia deti do školy ráno z okolitých dedín? Funguje to nasledovne: keď okrem autobusu ide do mesta aj traktor, alebo nákladiak, tak aby ???šetrili???, tak ten traktor, alebo nákladiak vlečie autobus s deťmi... Neveril by som tomu, keby som to sám nevidel... Takže totálna lenivosť, jednoduchosť a bieda. Keby tým ľuďom tam niekto otvoril oči, bolo by to tam o niečom inom... Viem, že to nie je o Golfe a fóliach, ale je to tak... | |
|
| |
tonka666 Začiatočník
Registrácia : 27.07.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV Bydlisko : NM a BA
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 07:48 | |
| DODO1: myslíš že ked nie sú čierne ale titánové tak je to zakázané? no ešte si také asi nevidel, ja som ich videl prvý raz keď som došiel do firmy a mal so si vybrať fóliu, mimochodom mám od nich aj papier takže sú povolené, čo sa týka výkonu tak z tohoto motora sa dá vyžmýkať strašne veľa, kámoš má totožný motor a má tam okolo 210 koní ale dymí ako parná lokomotíva :-)
LATIK: na UA radšej nechcem emigrovať, tam ak nie si bezkrký tak máš smolu, a ak si bezkrký tak kľudne nespávaš, radšej tu na Slovensku
NR-VLADO: díky, inak tvoje kola sú tiež super
Lucko: no ja som v TT raz do mesiaca, myslím že sa nejako dohodneme, alebo hodíme reč cez skype, a čo sa týka fólií už som videl iné vraky celé ofóliované :-) | |
|
| |
Lucko Agent
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 08:46 | |
| tonka666: na tich svetlach mas aj to origo tesnenie? | |
|
| |
tonka666 Začiatočník
Registrácia : 27.07.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : VW Golf IV Bydlisko : NM a BA
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 09:21 | |
| | |
|
| |
Lucko Agent
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 11:28 | |
| super | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 13:29 | |
| |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 13:42 | |
| musim sa aj ja pripojit..je to fesacisko.. ale btw. neda mi to..vies ja mam problemy s ocami.. ..nebolo to buchnute na ptie predne prave dvere?? mam pocit ze lakos kusok nechytil odtien...ale to len taky moj vnutorny vnem... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 13:56 | |
| - DODO1 napísal:
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! sorry pomylil som sa nie AU ale UA... a len aby si vedel mi ukrajinu povazujeme za velmi chudobnu pretoze vidime ten rozdiel medzi nami a nimi... keby si sa dostal viac na vychod Ukrajiny videl by si nieco ine... uz len staci debilny Uzhorod a vsimni si poniektore auta!!! |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: new Cuker 1/8/2008, 13:58 | |
| - 455BI napísal:
- DODO1 napísal:
a nie AU, ale UA
sorry ale na blbosti mi neda nereagovat ! No, ak teda môžem: boli ste už niekedy na Štrbskom Plese v zime? A videli ste tie Touaregy a ostatnych krásávcov s UA ešpézetkou? Aj tam sa dá žiť - keď si mafián... Na druhej strane: UA je veľmi bohatá krajina, majú neskutočné množstvo nerastnych surovín a iné nevyužité "poklady"- ale žijú tam strašne leniví ľudia, ktorí si radšej sadnú pred chatrč a popíjajú si vodku vlastnej výroby. Bol som v Kyjeve, a viete ako chodia deti do školy ráno z okolitých dedín? Funguje to nasledovne: keď okrem autobusu ide do mesta aj traktor, alebo nákladiak, tak aby ???šetrili???, tak ten traktor, alebo nákladiak vlečie autobus s deťmi... Neveril by som tomu, keby som to sám nevidel... Takže totálna lenivosť, jednoduchosť a bieda. Keby tým ľuďom tam niekto otvoril oči, bolo by to tam o niečom inom... Viem, že to nie je o Golfe a fóliach, ale je to tak... Mas pravdu... Ja som bol taktiez v Kyjeve ci L´vove (lubova) a je pravda ze je tam aj chudoba ktoru samozrejme zapijaju alkoholom ale najdu sa aj rodiny ktore si ziju ovela lepsie ako niektory slovaci ale myslim si ze tu to je golf club a nie cestovatelske forum:D |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: new Cuker | |
| |
|
| |
| new Cuker | |
|