VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moje taxi

Goto down 
+39
SPIKEBOY
speedy1
Adamec21
Johny
funso
kruhovy_objazd
Ico05
slosi_15
Lucko
Kully-GIII
SABREX
element666
SHOFER
zelo
pepo444
dazo
Polar
k0be
baxo
dramatiq
mato88
yurik
Sven
klickop
tono55
Pheppo
vr6syncro
MIRECC
misobelko
zuzko
mizi
VILKO G1
juulia
golfmanik
mato500
spd001
Sharkygolf
seven72
sarky
43 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

moje taxi - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 13:59

jasne vyvoj, a? nieco sa nepodari, ale ide sa dale, nabuduce to bude zase o nieco lepsie! a podporit v tom ludi a nie ich odradit! takychto niekoho kto sa tomu venuje takto, ta kritika neodradi od tunovania, lebo to robi, a je v tom dobry, odradi ho to akurat od ucasti v nasom klube.

Naposledy upravil baxo dňa 28/7/2008, 14:08, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 14:03

Zuzko,darmo budeš niekomu niečo hovoriť,ked dotyční ludia si neuvedomuju ani ako sa vola tento klub a zamienaju si ho za uplne niečo ine.Človek si môže dať na strechu aj hrdzavu popolnicu a vas zastancov strašne kvalitneho upravovania s 10-ročnymi skusenosťami može byť PO TOM holy koksolín .Ked sa stale zamieriavate na tuning,tak važne porozmyšlajte,prečo sa vôbec prihlasujete na toto forum.
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 14:24

neviem,preco by si tu nemohol niekto povedat svoj nazor.....a ked ma niekto upravene auto,tak si myslim,ze je celkom pochopitelne,ak sa niekto vyjadri k tym upravam....
nie vzdy je dobre sa za kazdu cenu silou-mocou drzat jednej myslienky....co takto sa zamysliet nad nazorom inych ludi? asi nechce dotycneho len strasne zdeptat,ale pisu mu to preto,aby sa zamyslel a mozno niektore nedostatky odstranil.
nemam velmi rad obrovske upravy,skor decentne,pripadne ucelove,ale je vela aut,ktore su fakt velmi upravene a myslim,ze by splnali aj naroky tunajsich kritikov(aj keby to nebolo prave podla ich vkusu) a to z jedneho dovodu-kvalita uprav.
to,ze kazdy vsetko iba vychvali ta fakt nikam neposunie.
a kto nema na taketo veci peniaze,nech to jednoducho necha tak a neupravuje. auto nie je lacne hobby...
Návrat hore Goto down
vr6syncro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 133

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 16:56

ach jaj Sad
ad1: typicki Slovaci - vyhovarat sa na peniaze
(vid tento taxi, chalanisko určite peniaze mal avsak urobil co urobil)

ad2:krytika - nehovorme si tu o tom ako sa ma podat krytika, krytika sa poda tak ako to clovek citi, ako inak chces povedat niekomu ze toto alebo tamto je zle ked to tak je... dojdes za nim potlapkas ho po ramene a povies mu ze super chalan len ten naraznik asi neni dobry... sory ale toto potom nie je krytika

ad3: urazas moje auto = urazas mna Very Happy:D:D vztahovacnost si nechajte doma
kolko narazok ja pocuvam na svoje auto a co... mam sa ist s niekym bit !!!????

ad4: nemecka/rakuska scena vs. Slovenska. Slovaci maju hlboko v podvedomi zafixovane, ze sme chudaci a na DE/AUS scenu nemame - sory p.covina jak mraky, ked si toto niekto v podvedomi mysli tak tak aj stavia auta... Bavme sa o kvalite a tiez o style, je predzsa p.covina jak voda v kosi, aby som si na Corvetu dal zahradku, hrdzavu kapotu a zavesil kozene brasne na bok - tomu autu to proste nesvedci, a to tym sa tu chce povedat aj o tomto taxiku, proste chalan co urobil tomu autu, to je zle... ako inak sa to da povedat aby sa niekto nad tym aj zamyslel.

ad5: vysvetlite mi koncepciu tohto auta, ten transparent taxi tam je naco? nasiel sa hodeny v garazi, nezapada do celkoveho looku s autom... nic ine tam taxi neni...

ad6: komunizmus uz davno skoncil !
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 18:43

baxo napísal:
AD kritika: niekedy je lepsie si kusnut do jazyka, lebo to co si NIEKTO mysli o aute nezaujima nikoho okrem majitela a "urazas moje auto=urazas mna" plati, cize pusti kritiku a majitelovi to tu akurat zneprijemnis.
AD tuning: verim tomu ze s takym autom je clenom tuning klubu. Sem prisiel lebo ma golfika a cakal mozno aspon pochvalu ze bude reprezentovat nasu znacku aj v tuning klube.

inymi slovami mne dobre padlo ked niekto pochvalil aspon farbu na tej mojej konzerve, a tu chlapcisko si dal mrte prace. Teraz nechcem nikoho urazit ale hlavne ak kritiku pusti niekto kto este ani nemal ruky od oleja tak ma to dokaze vazne vytocit!

baxo ty si to povedal dokonca krajsie ako ja plne stebou suhlasim a aj stym ze kto kritizuje moje auto uraza tym mna to je total pravda
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 18:52

vr6syncro napísal:
ach jaj Sad
ad1: typicki Slovaci - vyhovarat sa na peniaze
(vid tento taxi, chalanisko určite peniaze mal avsak urobil co urobil)

ad2:krytika - nehovorme si tu o tom ako sa ma podat krytika, krytika sa poda tak ako to clovek citi, ako inak chces povedat niekomu ze toto alebo tamto je zle ked to tak je... dojdes za nim potlapkas ho po ramene a povies mu ze super chalan len ten naraznik asi neni dobry... sory ale toto potom nie je krytika

ad3: urazas moje auto = urazas mna Very Happy:D:D vztahovacnost si nechajte doma
kolko narazok ja pocuvam na svoje auto a co... mam sa ist s niekym bit !!!????

ad4: nemecka/rakuska scena vs. Slovenska. Slovaci maju hlboko v podvedomi zafixovane, ze sme chudaci a na DE/AUS scenu nemame - sory picovina jak mraky, ked si toto niekto v podvedomi mysli tak tak aj stavia auta... Bavme sa o kvalite a tiez o style, je predzsa picovina jak voda v kosi, aby som si na Corvetu dal zahradku, hrdzavu kapotu a zavesil kozene brasne na bok - tomu autu to proste nesvedci, a to tym sa tu chce povedat aj o tomto taxiku, proste chalan co urobil tomu autu, to je zle... ako inak sa to da povedat aby sa niekto nad tym aj zamyslel.

ad5: vysvetlite mi koncepciu tohto auta, ten transparent taxi tam je naco? nasiel sa hodeny v garazi, nezapada do celkoveho looku s autom... nic ine tam taxi neni...

ad6: komunizmus uz davno skoncil !

tak teraz tu o com tocime my sme klub a preco by tu mali byt len upravene auta podla inych vkusu???majitelovi sa paci a podla mna je tu vela taklych co sa im taxi paci tak o com tu tocis my sme klub ked chcete tunovat a vystavovat sa kto to ma lepsie a krajsie tak sa prihlaste na tuning klub a mate vybavene kolko by uz nas tu na klube bolo keby sme tu nemali taketo drzky kamos si tu dal auto a nemal ho vobec upravene a povedali mu ze tu nema co robit ked ma len holu seriu a preco by tu nemal co robit obhajuje tu znacku a nie tuning tak sa spamätajte podaktory
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 19:01

vy ste stratene priapady chlapci, ked vsetko vidite z takeho negativneho uhla. Ani sa necudujem ze ste furt nasrani. Cely argument tocite okolo toho ze je tu nejaky klub a ze sa musite vsetci navzajom drzat aby ste nahodou nespadli na papulu. Som myslel ze dospelych ludi uz netreba vodit za rucicku. Kluby vacsinou spaja ludsky faktor a s vami vacsinou zjavne nema ista skupina tu prispievajucich nic spolocne... A ak vas auta naozaj bavia tak neverim tomu ze nejaky negativny nazor na nete to len tak lahko rozhadze...
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 20:51

mas to spravene fajn, urcite keby si presiel okolo mna tak kukam na auto jak puk a otocim sa za nim o 360 stupnov Wink
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime28/7/2008, 21:35

360° ?? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime29/7/2008, 00:21

to sa moze usetrit a netocit vobec, 360=0stupnov Razz
Návrat hore Goto down
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male
Vek : 43
Registrácia : 14.12.2007
Počet príspevkov : 103
Auto : golf 3 VR6

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime29/7/2008, 00:37

Dajte už pokoj a nepíšte tolko okolo toho auta .Ked sa vám nepáči tak sa nanho nepozerajte.Niekdo si myslí, že ked si dá na auto nacistické znaky ,že to je super!!! Inač dik Dodo1.
Návrat hore Goto down
http://j.sarky@zoznam.sk
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime29/7/2008, 08:04

Už by sa tu mohlo ukončiť to kecanie o kritizovaní . Povedali sa názory na auto a na kritizovanie tak už viacej nezapĺňajte tému o jeho aute to si radšej spravte novú , bude to rozumnejšie .

Jediné na čo to bolo dobré je to , že sa tu konečne poriadne diskutovalo .
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime29/7/2008, 11:02

nacisticke znaky? niekto tusim nedaval pozor v skole Wink
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 03:40

v akej skole znie otazka albino
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2008, 09:29

yurik a sven su brutalisti Very Happy (samozrejme myslene len v dobrom)
Návrat hore Goto down
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime10/8/2008, 13:04

Nové foto:
moje taxi - Stránka 3 Gall1214
moje taxi - Stránka 3 Gall1213
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime10/8/2008, 21:47

ze dobreeeee luuuubi Twisted Evil pekne srdiecko vidno ze je peknucky motor
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime10/8/2008, 23:25

ked ti tak trci to sanie, tak za dazda ked ide pred tebou auto a strieka ti vodu na auto, nepremaca sa ti filter? nesaje ti vodu do motora? mas ho este aj tak natoceny, ze nema ani kade vytiect, ked sa tam nejaka aj dostane
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime11/8/2008, 07:36

Ten motor v kombinácii červených a leštených plôch vizerá super.
Návrat hore Goto down
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime11/8/2008, 20:14

V zlom počasí sním nejazdím.Iba na zrazy.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moje taxi
Návrat hore 
Strana 3 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Taxi bus 520 Hp
» Moje GTi
» moje VW

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: