| moje taxi | |
|
+39SPIKEBOY speedy1 Adamec21 Johny funso kruhovy_objazd Ico05 slosi_15 Lucko Kully-GIII SABREX element666 SHOFER zelo pepo444 dazo Polar k0be baxo dramatiq mato88 yurik Sven klickop tono55 Pheppo vr6syncro MIRECC misobelko zuzko mizi VILKO G1 juulia golfmanik mato500 spd001 Sharkygolf seven72 sarky 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: moje taxi 24/7/2008, 23:30 | |
| Nechel som reagovat ale musim,nakolko aj mne sa paci seria popripade mierna uprava po ktorej se da auto z 10 metrov, identifikovat.Tiez som mal podobne upravene auto pred 7 rokmi ale dnes na tom uz vela pekneho nevidim.Tvoje auto nieje skarede len si myslim ze je tam par veci trosku prehnanych. Pokial sa ti to paci je to faj nakolko je to tvoje auto a teba prezentuje. Velke plus mas u mna za motor,odvahu a vydrz dotiahnut to dokonca.Ja pracujem uz na tretom takze viem kolko to je prace. | |
|
| |
vr6syncro Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 20.08.2007 Počet príspevkov : 133
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 09:21 | |
| | |
|
| |
Pheppo Pretekár
Vek : 35 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 368 Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS) Bydlisko : Prešov
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 09:59 | |
| | |
|
| |
tono55 Pilot
Registrácia : 25.01.2008 Počet príspevkov : 885 Auto : položené
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 12:24 | |
| | |
|
| |
Sharkygolf Pilot
Vek : 39 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 13:42 | |
| toniku hrdza nieje zločin,ale vysledok starania sa o auto a tento ho mal asi pod okapom :-D
ale inak rozumiem že aj toto je zaujimavy štyl :-D | |
|
| |
vr6syncro Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 20.08.2007 Počet príspevkov : 133
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 15:53 | |
| niektori to robili aj tak ze nechali zhrdzaviet kapotu a potom matnym cirim lakom prestriekali... je to nerozoznatelne ci je to s lakom alebo bez... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moje taxi 25/7/2008, 20:16 | |
| tie hrdzave casti sa mi fest pacia ale uz zacina kopirovat mnoho ludi... |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: moje taxi 26/7/2008, 19:51 | |
| ja neviem preco sa tu do kazdeho rype kazdy ma iny styl tuningu a kazdy tunuje podla seba nie podla druhych napriklad kamarat sa ma dnes pytal ake svetla si ma kupit na svojho golfa mne je jedno nech si kupi jake sa jemu pacia a nie druhym tak aj TAXI nech ma ake chce auto jemu sa paci a podla mna na slovensku najde vela takych co aj im sa bude pacit kua budte konecne jak vw club a nie nejaky kritici tu nejde o to skritizovat a znechutit ludom vobec to ze sa sem prihlasili mne na moje auto kazdy hovori teren koza mne je jedno co kazdy hovori ked si jednoducho nemozem dovolit znizit auto tak preco by som tu nemohol byt??a mne sa paci take ake je a inych nazor ma nezaujima.asi tak komu sa nepaci nech sa nanho nepozera tak nekritizujte a budme konecne jak jeden tim a nie jak parik ludi co vsetko skritizuju potom sa necudujem ze je taka mala ucast na zrazoch ked sa tam podaktori aj boja ukazat | |
|
| |
klickop Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 12.10.2007 Počet príspevkov : 303 Auto : Golf III 1.6 55kW ABU Bydlisko : Partizánske / Ibbenburen / DE
| Predmet: Re: moje taxi 26/7/2008, 20:35 | |
| to - zuzko plne s tebou súhlasím v tom čo sa týka toho kritizovania . To sem radšej to moje ani nehodím aby sa niekto na ňom odbavoval a hľadal všetky chyby o ktorých aj sám veľmi dobre viem .
to - sarky . Autíčko vyzerá zaujímavo hoc to nie je môj štýl ale dal si do toho kopec úsilia a rešpekt pred tou všetkou robotou a spokojnosť musí byť hlavne u teba a myslím , že máš byť na čo hrdý . | |
|
| |
Sven Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 04.04.2008 Počet príspevkov : 461 Bydlisko : Burgerking
| Predmet: Re: moje taxi 26/7/2008, 23:02 | |
| no keby ste chodili na zrazy mozno by ste videli toto "taxi" (tiez neviem preco ten transparent) )nazivo, tento styl neriesim nech si robi co chce ale ked uz, tak to spravit poriadne, auto malo velke fugy kade tade, lak nebol zrovna ukazkovy a celkovo bodywork tam bol nejaky cudny vela hrblateho povrchu, najma boky auta. zuzka neviem ci ti je to jedno ked tu pises o tom slohy jak ta to nezajima a neviem nac to tu vsetci silia a chcu robit z toho nejake zdruzenie, sag si kludne spravte klub vysoko nakopnutych golfov a klub viacfarebnych votuzenych lietadiel... a nebudte taki zabrzdeni, kritika je dobra vec, nuti cloveka robit, ked sa nebude kritizovat nebude sa ani nic vylepsovat a nastane stagnacia... | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: moje taxi 27/7/2008, 04:07 | |
| toto forum uz fakt nestoji za nic
p.s:sven nic v zlom ale vsetci niesme jak ty | |
|
| |
yurik Pretekár
Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 588 Auto : VeeDub in da house
| Predmet: Re: moje taxi 27/7/2008, 10:32 | |
| toto forum ani nikdy za nejak vela nestalo, okrem toho, ze 99% ludi tu ma problem napisat jednu vetu spravne a bez chyb, tak informacna hodnota je viac-menej nulova...chodim sa sem zabavit na vasich komentaroch, na ktorych sa da fakt dobre zasmiat a inak ako tu spominal tusim sven vyssie, kritika je potrebna, lebo nas posuva dopredu a nuti robit veci lepsie... podobne ako tuto tento golf - ano, je tam mrte prace, ale zbytocnej, podla mojho nazoru...tento styl uprav sa na VW nehodi, auto je podla mna znicene a to malo na zaciatku velky potencial! Ale nevadi, tlapkajme sa po chrbte, aki sme machri...ked zacnete navstevovat rakuske a nemecke zrazy a zaujimat sa naozaj o VW scenu, tak zistite, ze je to uplne o niecom inom... dufam, ze pochopite, co som tym myslel a nezacnete vytrhavat moje slova z kontextu howgh | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: moje taxi 27/7/2008, 14:45 | |
| | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: moje taxi 27/7/2008, 14:58 | |
| az na tu prvu vetu plne suhlasim,neviem co ma spolocne informacna hodnota so spravne napisanou vetou bez chyb,ale nevadi ale.....100 ludi 100 chuti,niekomu sa paci to,inemu zas to | |
|
| |
Sharkygolf Pilot
Vek : 39 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: moje taxi 28/7/2008, 07:37 | |
| Tak presne toto sa tu dalo čakať,že sa tu ukaže chalanisko s bizardnejšim štylom a začne sa donho vrtať.Bola to otazka času.
Plne suhlasim so Zuzkom.Toto važne nieje stav ako mal dopadnuť klub.Vela ludi tu je len preto aby akym-kolvek spôsobom znechutili pracu človeku,ktorý sa snažil na aute ako idiot.Ano,kritika nie je zla vec,ale ide o jej podanie,pretože tu to vyznieva ako čista buzeracia.
A to že tu nejakí dvaja rýpalkovia budu stale niekoho presviedčať o tom ako treba chodiť na nemecke a rakuske zrazy a venovať sa aktualnej scene-čo ja považujem ako opičenie,len aby som nevytrčal z radu-tak je to úbohe.
Ludia čo sem chodia by mali pochopiť:
1. TOTO NIEJE TUNING KLUB !!!
2.KAŽDÝ ČLOVEK NEMÁ NAD ZADKOM BALÍK ŠTEFÁNIKOV !!!
3.KAŽDÝ MAJITEĽ AUTA POZNÁ JEHO NEDOKONALOSTI!!
A žiadne auto nieje v 100 %-nom stave,aj keby prave zišlo z vyrobnej linky.
TAK SKÚSTE POPREMÝŠLAŤ AJ NAD TÝMITO VETAMI.
V reale to je o niečom inom,ako za každu cenu sa niekomu prispôsobovať.
Človek s priemernym IQ dokaže tento prispevok pochopiť. | |
|
| |
Pheppo Pretekár
Vek : 35 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 368 Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS) Bydlisko : Prešov
| |
| |
dramatiq Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 684 Auto : 335i coupe Bydlisko : BA
| Predmet: Re: moje taxi 28/7/2008, 08:04 | |
| jedna vec je nemecka scena a druha chut vkus a love, hlavne to posledne za malo penazi malo muziky potom to tak aj vyzera nemyslim konkretne nikoho, ale je to hlavne o tom kvalitne veci treba aj poriadne zaplatit uvedomuju si to priklad uz aj v CZ, ceni sa co je original a ne co je replika a podobne p.xociny. Treba pochopit ne za kazdu cenu co najvacsiu kvantitu...menej ale kvalitneho je ovela viac.. Jo kritika je good, ale ne len kritizovat ale aj usmernit/poradit chlopi ked uz
Naposledy upravil dramatiq dňa 28/7/2008, 15:02, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
zuzko Agent
| Predmet: Re: moje taxi 28/7/2008, 12:35 | |
| dramatig ale vies vysvetli to tymto ze vraj v uvodzovkach klubovym partakom ze co je to vlastne poradit a nie nakydat na auto a znechutit vobec prihlasenie sem a zo sharkygolfom suhlasim toto nieje tuning klub toto je vw club nas vw club co vas trapi co a ako ma niekto z tuningovane auto my sme klubaci ked ovsem sa to tu nezvrhlo mali by sme drzat spolu a ked sa nam nieco na autach poserie tak aby sme si vedeli jeden druhemu poradit a nie zbuzerovat ho ako sa da a niesme tuning klub aby sme tu zavodili kto ma ako a krajsie vylepsene auto sa potom necudujem ze je nas tak malo ked dokazete cloveku takto zhnusit vobec pobyt tu v takzvanom klube kolko by uz nas tu mohlo byt keby si ti chalani nemysleli ze nemusia mat vobec upravene auta a len byt v klube mohlo nas byt ovela viac a aj ucast na zrazoch by bola vacsia .
a sven daj si pohov ze zasa pisem slohy dik | |
|
| |
baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: moje taxi 28/7/2008, 12:56 | |
| AD kritika: niekedy je lepsie si kusnut do jazyka, lebo to co si NIEKTO mysli o aute nezaujima nikoho okrem majitela a "urazas moje auto=urazas mna" plati, cize pusti kritiku a majitelovi to tu akurat zneprijemnis. AD tuning: verim tomu ze s takym autom je clenom tuning klubu. Sem prisiel lebo ma golfika a cakal mozno aspon pochvalu ze bude reprezentovat nasu znacku aj v tuning klube.
inymi slovami mne dobre padlo ked niekto pochvalil aspon farbu na tej mojej konzerve, a tu chlapcisko si dal mrte prace. Teraz nechcem nikoho urazit ale hlavne ak kritiku pusti niekto kto este ani nemal ruky od oleja tak ma to dokaze vazne vytocit! | |
|
| |
dramatiq Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 684 Auto : 335i coupe Bydlisko : BA
| Predmet: Re: moje taxi 28/7/2008, 13:41 | |
| tu ide o to ze treba prejst urcitym vyvojom ked chces nieco "tunit", venovat sa tomu dlhsie a postupne dochadzat nato a sperkovat si vkus atd je to dlhy proces a toto tu vela ludi nema za sebou nato sa naraza..nato je dobra kritika ktora vyznieva ako urazka a odpudzovanie pritom je to opacne a vychadza z dlhodobych skusenosti o tom to je..jo ale ako hovorim nelen skritizovat ale aj usmernit potom, ja sa nevyjadrujem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: moje taxi | |
| |
|
| |
| moje taxi | |
|