VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moje taxi

Goto down 
+39
SPIKEBOY
speedy1
Adamec21
Johny
funso
kruhovy_objazd
Ico05
slosi_15
Lucko
Kully-GIII
SABREX
element666
SHOFER
zelo
pepo444
dazo
Polar
k0be
baxo
dramatiq
mato88
yurik
Sven
klickop
tono55
Pheppo
vr6syncro
MIRECC
misobelko
zuzko
mizi
VILKO G1
juulia
golfmanik
mato500
spd001
Sharkygolf
seven72
sarky
43 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

moje taxi - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime24/7/2008, 23:30

Nechel som reagovat ale musim,nakolko aj mne sa paci seria popripade mierna uprava po ktorej se da auto z 10 metrov, identifikovat.Tiez som mal podobne upravene auto pred 7 rokmi ale dnes na tom uz vela pekneho nevidim.Tvoje auto nieje skarede len si myslim ze je tam par veci trosku prehnanych.
Pokial sa ti to paci je to faj nakolko je to tvoje auto a teba prezentuje.
Velke plus mas u mna za motor,odvahu a vydrz dotiahnut to dokonca.Ja pracujem uz na tretom takze viem kolko to je prace.
Návrat hore Goto down
vr6syncro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 133

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 09:21

Par obrazkov posratej serie (podla mna to seria nie je).. detaily robia auto, nie "grandiozne" doplnky:
moje taxi - Stránka 2 001
moje taxi - Stránka 2 004
moje taxi - Stránka 2 014
moje taxi - Stránka 2 019
moje taxi - Stránka 2 001
moje taxi - Stránka 2 21_14_06_08_11_15_5342
Návrat hore Goto down
Pheppo
Pretekár
Pretekár
Pheppo

Male
Vek : 35
Počet príspevkov : 368
Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS)

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 09:59

preco taxi?
Návrat hore Goto down
http://omega.tuke.sk/te080380
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 12:24

vr6syncro napísal:
Par obrazkov posratej serie (podla mna to seria nie je).. detaily robia auto, nie "grandiozne" doplnky:

moje taxi - Stránka 2 21_14_06_08_11_15_5342

Teto je nevypovedateľne nádherný. Hrdza nieje zločin Smile lol!
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 13:42

toniku hrdza nieje zločin,ale vysledok starania sa o auto a tento ho mal asi pod okapom :-D

ale inak rozumiem že aj toto je zaujimavy štyl :-D
Návrat hore Goto down
vr6syncro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 133

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 15:53

niektori to robili aj tak ze nechali zhrdzaviet kapotu a potom matnym cirim lakom prestriekali... je to nerozoznatelne ci je to s lakom alebo bez...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime25/7/2008, 20:16

tie hrdzave casti sa mi fest pacia ale uz zacina kopirovat mnoho ludi...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime26/7/2008, 19:51

ja neviem preco sa tu do kazdeho rype kazdy ma iny styl tuningu a kazdy tunuje podla seba nie podla druhych napriklad kamarat sa ma dnes pytal ake svetla si ma kupit na svojho golfa mne je jedno nech si kupi jake sa jemu pacia a nie druhym tak aj TAXI nech ma ake chce auto jemu sa paci a podla mna na slovensku najde vela takych co aj im sa bude pacit kua budte konecne jak vw club a nie nejaky kritici tu nejde o to skritizovat a znechutit ludom vobec to ze sa sem prihlasili mne na moje auto kazdy hovori teren koza mne je jedno co kazdy hovori ked si jednoducho nemozem dovolit znizit auto tak preco by som tu nemohol byt??a mne sa paci take ake je a inych nazor ma nezaujima.asi tak komu sa nepaci nech sa nanho nepozera tak nekritizujte a budme konecne jak jeden tim a nie jak parik ludi co vsetko skritizuju potom sa necudujem ze je taka mala ucast na zrazoch ked sa tam podaktori aj boja ukazat
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime26/7/2008, 20:35

to - zuzko plne s tebou súhlasím v tom čo sa týka toho kritizovania . To sem radšej to moje ani nehodím aby sa niekto na ňom odbavoval a hľadal všetky chyby o ktorých aj sám veľmi dobre viem .

to - sarky . Autíčko vyzerá zaujímavo hoc to nie je môj štýl ale dal si do toho kopec úsilia a rešpekt pred tou všetkou robotou a spokojnosť musí byť hlavne u teba a myslím , že máš byť na čo hrdý .
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime26/7/2008, 23:02

no keby ste chodili na zrazy mozno by ste videli toto "taxi" (tiez neviem preco ten transparent) )nazivo, tento styl neriesim nech si robi co chce ale ked uz, tak to spravit poriadne, auto malo velke fugy kade tade, lak nebol zrovna ukazkovy a celkovo bodywork tam bol nejaky cudny vela hrblateho povrchu, najma boky auta. zuzka neviem ci ti je to jedno ked tu pises o tom slohy jak ta to nezajima a neviem nac to tu vsetci silia a chcu robit z toho nejake zdruzenie, sag si kludne spravte klub vysoko nakopnutych golfov a klub viacfarebnych votuzenych lietadiel... a nebudte taki zabrzdeni, kritika je dobra vec, nuti cloveka robit, ked sa nebude kritizovat nebude sa ani nic vylepsovat a nastane stagnacia...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime27/7/2008, 04:07

toto forum uz fakt nestoji za nic

p.s:sven nic v zlom ale vsetci niesme jak ty
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime27/7/2008, 10:32

toto forum ani nikdy za nejak vela nestalo, okrem toho, ze 99% ludi tu ma problem napisat jednu vetu spravne a bez chyb, tak informacna hodnota je viac-menej nulova...chodim sa sem zabavit na vasich komentaroch, na ktorych sa da fakt dobre zasmiat Smile

a inak ako tu spominal tusim sven vyssie, kritika je potrebna, lebo nas posuva dopredu a nuti robit veci lepsie...

podobne ako tuto tento golf - ano, je tam mrte prace, ale zbytocnej, podla mojho nazoru...tento styl uprav sa na VW nehodi, auto je podla mna znicene a to malo na zaciatku velky potencial! Ale nevadi, tlapkajme sa po chrbte, aki sme machri...ked zacnete navstevovat rakuske a nemecke zrazy a zaujimat sa naozaj o VW scenu, tak zistite, ze je to uplne o niecom inom...

dufam, ze pochopite, co som tym myslel a nezacnete vytrhavat moje slova z kontextu Wink

howgh
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime27/7/2008, 14:45

Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime27/7/2008, 14:58

az na tu prvu vetu plne suhlasim,neviem co ma spolocne informacna hodnota so spravne napisanou vetou bez chyb,ale nevadi Cool

ale.....100 ludi 100 chuti,niekomu sa paci to,inemu zas to
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 07:37

Tak presne toto sa tu dalo čakať,že sa tu ukaže chalanisko s bizardnejšim štylom a začne sa donho vrtať.Bola to otazka času.

Plne suhlasim so Zuzkom.Toto važne nieje stav ako mal dopadnuť klub.Vela ludi tu je len preto aby akym-kolvek spôsobom znechutili pracu človeku,ktorý sa snažil na aute ako idiot.Ano,kritika nie je zla vec,ale ide o jej podanie,pretože tu to vyznieva ako čista buzeracia.

A to že tu nejakí dvaja rýpalkovia budu stale niekoho presviedčať o tom ako treba chodiť na nemecke a rakuske zrazy a venovať sa aktualnej scene-čo ja považujem ako opičenie,len aby som nevytrčal z radu-tak je to úbohe.

Ludia čo sem chodia by mali pochopiť:

1. TOTO NIEJE TUNING KLUB !!!

2.KAŽDÝ ČLOVEK NEMÁ NAD ZADKOM BALÍK ŠTEFÁNIKOV !!!

3.KAŽDÝ MAJITEĽ AUTA POZNÁ JEHO NEDOKONALOSTI!!

A žiadne auto nieje v 100 %-nom stave,aj keby prave zišlo z vyrobnej linky.

TAK SKÚSTE POPREMÝŠLAŤ AJ NAD TÝMITO VETAMI.

V reale to je o niečom inom,ako za každu cenu sa niekomu prispôsobovať.

Človek s priemernym IQ dokaže tento prispevok pochopiť.
Návrat hore Goto down
Pheppo
Pretekár
Pretekár
Pheppo

Male
Vek : 35
Počet príspevkov : 368
Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS)

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 07:54

Sharkygolf myslim ze mas pravdu a vystihol si to king :g4b:
Návrat hore Goto down
http://omega.tuke.sk/te080380
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 08:04

jedna vec je nemecka scena a druha chut vkus a love, hlavne to posledne za malo penazi malo muziky potom to tak aj vyzera nemyslim konkretne nikoho, ale je to hlavne o tom kvalitne veci treba aj poriadne zaplatit uvedomuju si to priklad uz aj v CZ, ceni sa co je original a ne co je replika a podobne p.xociny. Treba pochopit ne za kazdu cenu co najvacsiu kvantitu...menej ale kvalitneho je ovela viac.. Jo kritika je good, ale ne len kritizovat ale aj usmernit/poradit chlopi ked uz Cool

Naposledy upravil dramatiq dňa 28/7/2008, 15:02, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 12:35

dramatig ale vies vysvetli to tymto ze vraj v uvodzovkach klubovym partakom ze co je to vlastne poradit a nie nakydat na auto a znechutit vobec prihlasenie sem a zo sharkygolfom suhlasim toto nieje tuning klub toto je vw club nas vw club co vas trapi co a ako ma niekto z tuningovane auto my sme klubaci ked ovsem sa to tu nezvrhlo mali by sme drzat spolu a ked sa nam nieco na autach poserie tak aby sme si vedeli jeden druhemu poradit a nie zbuzerovat ho ako sa da a niesme tuning klub aby sme tu zavodili kto ma ako a krajsie vylepsene auto sa potom necudujem ze je nas tak malo ked dokazete cloveku takto zhnusit vobec pobyt tu v takzvanom klube kolko by uz nas tu mohlo byt keby si ti chalani nemysleli ze nemusia mat vobec upravene auta a len byt v klube mohlo nas byt ovela viac a aj ucast na zrazoch by bola vacsia .

a sven daj si pohov ze zasa pisem slohy dik
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 12:56

AD kritika: niekedy je lepsie si kusnut do jazyka, lebo to co si NIEKTO mysli o aute nezaujima nikoho okrem majitela a "urazas moje auto=urazas mna" plati, cize pusti kritiku a majitelovi to tu akurat zneprijemnis.
AD tuning: verim tomu ze s takym autom je clenom tuning klubu. Sem prisiel lebo ma golfika a cakal mozno aspon pochvalu ze bude reprezentovat nasu znacku aj v tuning klube.

inymi slovami mne dobre padlo ked niekto pochvalil aspon farbu na tej mojej konzerve, a tu chlapcisko si dal mrte prace. Teraz nechcem nikoho urazit ale hlavne ak kritiku pusti niekto kto este ani nemal ruky od oleja tak ma to dokaze vazne vytocit!
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime28/7/2008, 13:41

tu ide o to ze treba prejst urcitym vyvojom ked chces nieco "tunit", venovat sa tomu dlhsie a postupne dochadzat nato a sperkovat si vkus atd je to dlhy proces a toto tu vela ludi nema za sebou nato sa naraza..nato je dobra kritika ktora vyznieva ako urazka a odpudzovanie pritom je to opacne a vychadza z dlhodobych skusenosti o tom to je..jo ale ako hovorim nelen skritizovat ale aj usmernit potom, ja sa nevyjadrujem Wink
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moje taxi   moje taxi - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moje taxi
Návrat hore 
Strana 2 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Taxi bus 520 Hp
» Moje GTi
» moje VW

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: