VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku

Goto down 
+3
lukas666
klickop
diablicekx
7 posters
AutorSpráva
diablicekx
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.06.2008
Počet príspevkov : 2
Auto : Golf 1.9 TDI 81kw AHF

problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Empty
OdoslaťPredmet: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime9/7/2008, 00:43

ahojte mam taky problem s motorom a to ze raz ked som prisiel sprace tak som vydel ako mi vodu tlaci cez nadobku von tak som vymenil termostat vodu mi sice prstalo vytlacat ale robilo mi tlak v obehu a aj ked som otvoril nadobku pri studenom motore tak mi potlacilo vodu spat o nejake 4 az 5 centimetre tak ma napadlo ze to bude tesnenie pod hlavou vymenil som aj to a problem ostal. A este jedna vec teplotu mi teraz stale ukazuje 90 vrtulu na chladici mi nezopne vobec aj ked motor bezi hodinu a hadica ktora privadza vodu do chladica je taka horuca ze na nej ruku neudrzis ale ta druha ktora ju odvadza je studena je to normalne ??? dakujem za odpovede caute
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime9/7/2008, 07:47

a chladič máš v akom stave ? Je priechodný ?
Návrat hore Goto down
diablicekx
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.06.2008
Počet príspevkov : 2
Auto : Golf 1.9 TDI 81kw AHF

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime10/7/2008, 00:18

ano je ok a dnes som spravil viac ako 100 km tak uz sa mi zohriala aj ta druha vyvodna hadica ale stale mi robi tlak v systeme
Návrat hore Goto down
lukas666
Autoškolák
Autoškolák
lukas666

Male
Vek : 44
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 58
Auto : Golf IV, 1,9 Tdi, 66 Kw, 2001, motor ALH

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime23/7/2008, 22:39

co vodna pumpa??? vymenená... ? podla mna ked ma motor vacsiu zataž, priklad neaky ten kopec , a vodná pumpa je opotrebovona - lopatky, neurobí dostatočnu cirkuláciu a voda prehrieva.. asi tak, robili sme to s kamosom ,, asi 3 týždne kym sme to odstranili ale na honde civic,,, zalezi ci ju mas ok???? alebo ked tak viko neudrží tlak v expanzke a prepusta...
Návrat hore Goto down
Rusnack
Autoškolák
Autoškolák
Rusnack

Male
Registrácia : 05.08.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime19/8/2008, 13:35

mozno tesnenie pod hlavou.. ak zle tesni moze ti kompresia tlakovat vogu..
mal som podobny problem..ale mne stacilo vymenit termostat.. nastastie...
Inac som si vsimol ze tie chladiace vrtule nejako blbnu dost...a dost vela ludi uz o tom pisalo ze nevedia kedy sa maju zapnut a tak.. a preco sa vtedy a vtedy nezapli..
ja som rad ze to ide..aj ked mam podozrenie ze by sa mohla vrtula krutit castejsie...
Mas klimu?.. mozno sa pocita s tym ze ked je autu horuco tak aj tebe a tym padom si pustis klimu..neviem no
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime19/8/2008, 13:54

to ze je v expanzke tlak je uplne normalne. to ze na tej hadici neudrzis ruku je tiez normalne, malokto znesie teplotu 90stupnov. a ta druha hadica je studena? definuj studena... ak je aspon tepla - udrzis na nej ruku, tak je to ok, ale ak je studena, tak problem, ale nepochopitelny, lebo potom by sa ti prehrieval motor, ci uz koli cerpadlu, alebo koli cidlu, alebo to moze byt hoci co. a vrtula na chladici sa zapina pri 100stupnoch myslim, ked sa vratis so zohriatym motorom z cesty, nechaj motor bezat na volnobeh, auto nech stoji na mieste, a uvidis ci sa zacne zohrievat a ci stupne aj nad 90 a zapne ventilator.
Návrat hore Goto down
Rusnack
Autoškolák
Autoškolák
Rusnack

Male
Registrácia : 05.08.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime30/9/2008, 14:27

Neda sa to cidlo na zopnutie ventilatora nejako prehodit..
Myslim to, ze cidlo na chladici zopne az ked je tepla voda v chladici..neda sa to prerobit tak ze ked bude tepla voda v vyrovnavacej nadrzke napriklad?
Neviem no..velmi do toho nevidim..tak radte..
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime2/10/2008, 18:30

moze to byt aj pripchaty chladic....
Návrat hore Goto down
majobora
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 09.01.2013
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime9/1/2013, 16:47

a ako si to vyriesil ? ja mam ten isty problem diky za odpoved
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku   problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s motorom - tlaci vodu cez nadobku
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s motorom v6 AYL(r32)
» PROBLEM S MOTOROM
» problem z motorom
» problem s motorom pri starte za studena..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: