| Black Lady | |
|
+69wl4do gabesz0102 player sykye MaRko009 Pidko MIWOGOLF Lajovw+ kaybi Leon/kissiakos barborka miso325 VikiT Tuningboy12 Kukino2611 Kozel alfonso3006 toneries nocnik lubo87 Nagasaki crovo82 Rusnack 01lukasss01 drivwer michalyx Matko11 Jojo sdi nikibad MINO Sebring nemko1 mako Kuric matogti Kully-GIII muro tdk lupo Dreik element666 modry golf Adamec21 SPIKEBOY joy_pu Lucko 455BI dramatiq Marek apophis Marshall_G_IV ivco85 Runcajz boraTDI zuzko Sharkygolf remco k0be tono55 mato88 spd001 golfmanik trinity juulia misobelko seven72 robuch mirkodina baciluss 73 posters |
|
Autor | Správa |
---|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Black Lady 24/2/2009, 19:02 | |
| vies co ma napadlo? zohnat us svetla a vymenit krytky to by bolo fajne a ostali by ti ledkove a zvonka origo us | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| |
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Black Lady 24/2/2009, 20:34 | |
| | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Black Lady 24/2/2009, 21:08 | |
| aj mne sa to strasne lubi tak ako to je....a este super si vymyslel aj to majster ze ti trosicku svietia aj tie brzdove svetla..super napad ..a super to vyzera. .len to tretie brzdove tak neurob. celkovo vyzera lady v reale paradne..a na lektronoch to musi byt este o triedu hore.... aj schemu webasta som si uz dnes kukaaal | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Black Lady 24/2/2009, 21:12 | |
| ja som sa potom zabudol opytat na to webasto,islo by to aj na mojom? co to stoji? | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 12:09 | |
| - mato88 napísal:
- ja som sa potom zabudol opytat na to webasto,islo by to aj na mojom? co to stoji?
Maťko, máš ty rozum? Zbytočná záťaž na tvoje auto nehovoriac o tom, že aj v tej najväčšej zime keď dvakrát stúpiš na plyn, tak máš auto zohriaté. Niečo také na 2l benzín je podla mňa zbytočné... (a ešte keď to budeš mať vo vykurvenej garáži)... Dr. Bacil to má furt vonku... | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 15:26 | |
| webasto by sa aj mne siklo na buducu zimu montujem urcite | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 16:25 | |
| je to dobre na zrazy ked stojis celu noc a potrebujes mat v kabine teplo,ked budem chodit po zrazoch,tak co by to asi tak stalo? ja to cem | |
|
| |
Sebring Pretekár
Vek : 28 Registrácia : 30.06.2008 Počet príspevkov : 443 Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI Bydlisko : miestna čast Palermo
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 18:43 | |
| bacilusko pozeram ze mas taznu gulu no nevidim steker na elektriku... kam si ho "upratal"? ja mam nahodene tazne, ale chyba mi dokoncit zasuvku... rozmyslam kam to dat aby to nebolo vidiet, nech to zbytocne nespati | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 19:31 | |
| Taaakze... Sebring to tazne mi montovali a je to tovarenske jednej nemenovanej znacky na ktoru mam tazke srdce. Zastrcka je tak spravena ze je na pliesku a ten sa okolo jedne sroba toci tak ze to zasunies do naraznika a nie je to vidno...ked porebujes len to vysunies von a hotovo. Ak chces nafotim ti to. MatkoPresne ako pise Michal...na benzin sa to moc neoplati(ale neber to tak ze ta odhovaram...v skutku je to dobra vec). A to s tymi zrazmi ak som to dobre pochopil tak to chces mat zapnute celu noc? To webasto zere aj nejaku tu stavu z baterky. Elektronika si nieco zobere, potom dva motorceky (jeden co tlaci vzduch do spalovacky a jeden co pumpuje vodu) a ventilator co ti nahana vzduch do kabiny cez zohriaty radiator. ...neviem sice kolko no mozem to skusit odmerat pri plnej zatazi. A max. doba zapnutia je 1h. Ked mas nastartovane sice spotrebujes viac ale nevybijas baterku. Remco na ropaka odporucam Webasto....teda nechcem im robit reklamu. No a co sa tyka dostupnosti tohto produktu tak na e-bay je ich plno a stastlivcom sa obcas podari vydrazit to aj za 72€. Sledoval som jedno webasto a fakt neklamem 72€ bola koncova suma. Treba natrafit na dobry kus a modlit sa aby on nebola velka bitka. Dalej treba pocitat s tym ze to nie su funglovky. Je tam riziko ze to po kratkom case moze odist. Ale zase dobry e-bay predava aj ND na tieto veci. Ale zase pouzite a velakrat funkcne. Okrem hlavnej casti treba este ovladacie hodiny Webasto Vorwahluhr 1533 aby ste to vedeli spustit a bolo to casovo ovladatelne. Kable su najmenej ale treba sa informovat u predajcu co vsetko k tomu ma. Radsej si priplatte a kupte kus co ma aj nejake veci k tomu nie len holu jednotku. No a v neposlednom rade...Tych produktov je neskutcne mnozstvo v roznych SW verziach. Su webasta ktore su ovladane cez vsetkym znamy a stale tajomny CAN-bus. Toto je pre vacsinu aut mladsich ako r.v. 2003 nepouzitelne. Dalej su take co sa daju ovladat cez W-bus co je zbernica vyvinuta firmou Webasto. Cez tuto zbernicu je mozne ovladat jednotku hore spomenutymi hodinami 1533 vid. obr. A dalej su jednotky ktore su ovladatelne analogovo +12V (0/1). Tieto jednotky mozte riadit a vlastnorucne vyrobenym spinacim casovym modulom alebo nejakym modulom co kupite v Connrade. Ale hodiny 1533 to zvladnu tiez lebo maju okrem W-bus aj analogovy vystup. U predajcu sa treba infotmovat o tom aky je to typ jednotky...myslim ze akym sposobom sa da riadit. Standard je Webasto Thermo Top C (benzin alebo diesel). Potom mozte zacat drazit. O podmienkach predaja si treba vsetko precitat ale to uz asi viete. Najlepsie je platit cez Pay-Pal sluzbu a kto ju nema tak si ju lahko zriadi aj na obycajnu bankomatovu kartu. Prevodom na ucet riskujete stratu penazi(ako sa stalo mne ...ani tovar ani prachy). Tak len tak strucne som sa snazil vam podat par info
Naposledy upravil baciluss dňa 25/2/2009, 19:58, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 19:35 | |
| veru strucne ale k veci:) ten ebay som este nekukal videl som u nas a v CZ pouzite ze sa daju okolo 300eur no kuknem aj na tom ebay | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 19:39 | |
| aha,ale v kamione sa da webasto regulovat :-( tak nic,plynova bomba to isti,inak cakaj postu odo mna,dnes som ti poslal balicek inak mozno kamarat bude to ciet urobit,kolko mu mam povedat ze pytas za robotu? | |
|
| |
Sebring Pretekár
Vek : 28 Registrácia : 30.06.2008 Počet príspevkov : 443 Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI Bydlisko : miestna čast Palermo
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 19:52 | |
| myslim ze podla tvojho opisu viem o co ide ale az by si chcel byt moc aktivny hod foto kazdopadne dik za napad | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 20:02 | |
| - mato88 napísal:
- aha,ale v kamione sa da webasto regulovat :-( tak nic,plynova bomba to isti,inak cakaj postu odo mna,dnes som ti poslal balicek inak mozno kamarat bude to ciet urobit,kolko mu mam povedat ze pytas za robotu?
Na kamiony je to webasto inak dimenzovane a vacsinou su to teplo-vzdusne...kdezto to co mam je je teplo-vodne. Treba presondovat co by sa dalo do osobaka zohnat nejake teplovzdusne. To by mohlo zrat menej prudu ale zohreje ti to len kabinu a nie motor. Myslim ze to by bolo pre teba to naj riesenie;) | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Black Lady 25/2/2009, 21:41 | |
| hehh...ja mam webasto aj tie hodinky bacilus. len prestalo ist :)riesili sme to spolu cez pm, stale som nezrobil diag, no v servise mi povedali ze odisiel, zhavic alebo horak alebo nieco podobne proste....neopravoval som to,chceli za to dost takze tuto zimu mi to neslo ....nechce niekto kupit?bacilus ty uz asi mas ze.....ty by si si to moje vedel aj rozbehat sam....servis ty strcis do vrecka lavou zadnou neviem ak by niekto chcel, skuste nadhodit....lebo ja to uz asi robit nebudem .ma to aj primac na dialkovy start, staci uz len vysielac.......je to skvela vec ale zase az tak mi to nechyba aby som do toho tlacil dalsie peniaze.....kupoval som uz nove cerpadlo na vodu,aj tie hodinky......a ked to prestalo ist povedal som si....eee uz ne...sak ide globalna oteplynizacia ))ale predbehla ju teta kriza )) | |
|
| |
MINO Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 599 Auto : GOLF 3 AEX Bydlisko : Somewhere Near The Ukraine
| Predmet: Re: Black Lady 8/3/2009, 12:02 | |
| nooo ano bacilus mas pravdu..dost to zere baterku...nesom do toho taky expert ako vy chalani...nevyznam sa do tych technickych veci...len viem z prace....ked sme mali zapnute webasto v sluzobnom aute (neviem aku to malo baterku po kapacitnej stranke - ale motor bol 3.2 CDI 165kW...cize v obycajnom osobaku by to vydrzalo menej) bol to ten typ webasta co sa da regulovat - a neohrieval motor - iba kabinu - no a vydrzalo to ist pri vypnutom motore vkuse cca nieco pod 5 hodin... pre ilustraciu.. hovorim o takom cosi... | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Black Lady 8/3/2009, 13:29 | |
| nieco podobne mam doma pohodene,cisto tu masinku ako je na obrazku,len je to eberspacher nie webasto. odfotim to ked budem prilezitost mozno ude niekto chciet za par Euro:) | |
|
| |
MINO Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 599 Auto : GOLF 3 AEX Bydlisko : Somewhere Near The Ukraine
| Predmet: Re: Black Lady 8/3/2009, 13:52 | |
| - tdk napísal:
- nieco podobne mam doma pohodene,cisto tu masinku ako je na obrazku,len je to eberspacher nie webasto. odfotim to ked budem prilezitost mozno ude niekto chciet za par Euro:)
myslis tie dve vysmiate (masinky??? mozno sa volaju eberspecherove...) | |
|
| |
tdk Pretekár
| |
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Black Lady 17/3/2009, 16:52 | |
| Par dni dozadu som natrafil na seriozne vyzerajuce gumicky stabilizatora...guma je tuhsia ako som bol zvyknuty tak snad aj nieco vydrzia. No a ako vidite na foto tak vnutro je vystlane nejakou tkaninou... No uvidime. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Black Lady | |
| |
|
| |
| Black Lady | |
|