VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Black Lady

Goto down 
+69
wl4do
gabesz0102
player
sykye
MaRko009
Pidko
MIWOGOLF
Lajovw+
kaybi
Leon/kissiakos
barborka
miso325
VikiT
Tuningboy12
Kukino2611
Kozel
alfonso3006
toneries
nocnik
lubo87
Nagasaki
crovo82
Rusnack
01lukasss01
drivwer
michalyx
Matko11
Jojo sdi
nikibad
MINO
Sebring
nemko1
mako
Kuric
matogti
Kully-GIII
muro
tdk
lupo
Dreik
element666
modry golf
Adamec21
SPIKEBOY
joy_pu
Lucko
455BI
dramatiq
Marek
apophis
Marshall_G_IV
ivco85
Runcajz
boraTDI
zuzko
Sharkygolf
remco
k0be
tono55
mato88
spd001
golfmanik
trinity
juulia
misobelko
seven72
robuch
mirkodina
baciluss
73 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Next
AutorSpráva
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

Black Lady - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime3/7/2008, 10:36

Ja som jediny plosak urobil este na strednej, odvtedy uz ziadny. A to mam na to skolu Smile
To lakovanie je dobry napad, aj ja by som to chcel vediet Smile Kamos si to skusal a ako uplny amater to celkom dobre nastriekal (pod dohladom profika). Ak si sikovny, tak sa to da naucit. Takze drzim palce.
To dalsie sice neviem presne o com pises, ale aj ja verim, ze to dokazeme tiez Laughing
Ides robit SAFETY CAR? Smile V noci sa da s tym par ludi pekne oblbnut, stretol som uz srandistu so strobakmi vo svetlach Very Happy
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime3/7/2008, 11:18

si frajer baciluss...RESPECT Very Happy
my sme nieco podobne robili teraz na vyske....len nie realne ....iba sme to simulovali pomocou pocitaca....v podstate to bola kontrola logickych obvodov pomocu RS232 na zaklade vyhodnotenia logickej 0 a 1....a potom ked sa to rozvynie tak sa da z toho urobit siroka aplikacia na sledovanie..spustanie a riadenie procesov pomocou PC...cize v podstate to co tychces urobit..tie tri druhy blikania sa daju urobit pomocu VisualBasicu a potom ten obvod riadit pocitacom pomocu kontrolneho obvodu a spinacieho rele..... Very Happy
ale bola to sranda...len nebol cas sa tomu neako seriozne venovat...ale pochopil som pritom vela veci co sa tyka diagnostiky a samotneho fungovania OBD2 a posielania dat medzi jednotkami... Very Happy

a btw,. co sa tyka toho lakovania..nie je to nic zlozite....chce to len dostat grif do ruky....a ten je iba otazkou cviku a praxe....pretoze ked chyti pistol do ruk neaky diletant tak narobi kopu stekancov a zatekancov....a to je asi zakladny problem lakosiny...striekat rovnomernu vrstvu ktora nezateka.... :race:
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime3/7/2008, 12:04

Diky hosi...no tie vybojkove stroba som videl v TN na tuningu a celkom sa mi to pacilo Surprised
Inak ivco ten prvy obrazok je z jedneho softu ktorym sa daju virtualne simulovat obvody What a Face
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime3/7/2008, 17:59

tak musim aj ja ta bacilus podporit, lebo lairnici su brutal drahi, mne striekli prednu masku za 1500sk.. brrr..

myslim ze si zrucny takze ti to pojde akurat neviem ako chces riesit odsavanie, bodol by ti box na to.. Smile
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime3/7/2008, 22:52

noo baciluss je ina kapacita poznam osobne je to iny frajer klobuk per nim dole Wink ze bracho??
Návrat hore Goto down
Marek
Pretekár
Pretekár
Marek

Male
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 353
Auto : VW Golf

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime4/7/2008, 08:03

Tak a mame nove ocka Cool Sklo svetiel este pojde prebrusit jemnym smirglom s vodou a potom vylestit. Inak som spokojny Wink

Čím si ich vyleštil ?A ako to dopadlo s tým prebrúsením skiel ja tam mám tiež také drobné bodky a chcel by som to dáko poriešiť.diky
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime5/7/2008, 01:17

Marek napísal:
Tak a mame nove ocka Cool Sklo svetiel este pojde prebrusit jemnym smirglom s vodou a potom vylestit. Inak som spokojny Wink

Čím si ich vyleštil ?A ako to dopadlo s tým prebrúsením skiel ja tam mám tiež také drobné bodky a chcel by som to dáko poriešiť.diky
Clovece este som to nerobil cele ale skusal som to na kusku jendneho svetlometu...jemne rovnomerne s vodnym smirglom 1200 a potom pripadne jemnejsim. A potom tempo pastou a po nej este mozes daj aj FIX1. Budu skoro ako nove.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime5/7/2008, 01:19

zuzko napísal:
noo baciluss je ina kapacita poznam osobne je to iny frajer klobuk per nim dole Wink ze bracho??
No clovece neviem...len to neprehanajte s tou chvalou....nahodou mi nieco nevide a budem za dobreho debilka pale
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime5/7/2008, 04:17

ale no prestan aspon skusas a cloveku sa aj obcas nedari ale ty zatial bodujes Cool
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime10/9/2008, 20:35

Marek napísal:

Ahoj...takze uz mam po tom...najprv som to prebrusil jenmym pritlakom so 600, potom 800 a nakoniec 1200. Nemal som zrovna po ruke 2000 smirgel takze som to potom uz len lestil s tempopastou na stare laky ale este to skusim aj s tempom na nove laky. ALe vyzera o zatial dost dobre. Hlboke rihy od kamoenkov tam ostali ale omladli tie svetla o niekolko rokov vdaka tejto procedure.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 16:20

Takze dalsia modifikacia spachana este pred letom... Embarassed
Problemy tykajuce sa stahovania okna...casto sa mi stavalo ze som chcel o kusok stiahnut okno a ono smo vybehlo uplne hore.Zapricinoval to nedobry kontakt pri zopnuti...aj po dokladnom vycisteni.Vzdy to bolo prve dni ok a potom to zacalo znova. Tak som sa nahneval a kupil planzetove samolepiace spinace alebo ako to nazvat. Bolo treba nierne upravy lebo ten pliesok potrebuje urcitu silu aby doslo ku stlaceniu a to som vyriesil ze som ustrihol dva kusky z vatovej palicky co je na cistenie usi a vlozil som ju do dutinky nalezato. Zatial som to nalepil len tam ako vidite koli testovaniu a funguje to fantasticky Ale chvilu s tym bola piplacka aby to bolo presne v strede. Vyhoda je ze sa podto nedostane prach. Este uvidim ako sa to bude chovat cez leto ked bude v aute "peklo".
Takze doplnim ze cez velke horucavy to fungovalo 100%. Za cele leto som nemal jedinu chybu ked som kontroloval cez VAG.

Black Lady - Stránka 7 Omron10
Black Lady - Stránka 7 Omron210
Black Lady - Stránka 7 Omron310

Naposledy upravil baciluss dňa 28/9/2008, 00:40, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 16:41

majster baciluss zase nieco vymyslel..Smile
apropo myslis baciluss ze keby to zase haprovalo..myslim ten zly kontakt..hlasil by to VAG??..nie som celkom isty...
ja ked som to mal posr .nehlasil nic...
a posledny raz som sa nasral a tu vodivu plochu na spodu toho spinaca som prebrusil pilnikom a odvtedy OK..klop..klop..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 16:45

ivco85 napísal:
majster baciluss zase nieco vymyslel..Smile
apropo myslis baciluss ze keby to zase haprovalo..myslim ten zly kontakt..hlasil by to VAG??..nie som celkom isty...
ja ked som to mal posr .nehlasil nic...
a posledny raz som sa nasral a tu vodivu plochu na spodu toho spinaca som prebrusil pilnikom a odvtedy OK..klop..klop..
Ano ked to viditelne zablbne tak tam chyba bude zapisana Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 17:09

A dalsia modifikacia z dielne "na kolene" What a Face Niekedy ma hnevalo ze som nemohol hned najst stropne svetielko ked bolo treba a sluboval som si ze s tym nieco spravim tak som sa vcera a dnes pohral Wink

Paskovy vodic zo starej CDromky som si narezal na dvojzilove pruzky. Zvolil som ho lebo ide o pohyblive prepojenie bounce
Black Lady - Stránka 7 Dsc_0110
Na jeden koniec sla 3mm LEDka.
Black Lady - Stránka 7 24092010
Black Lady - Stránka 7 22092010
Black Lady - Stránka 7 Dscf0810
Ledku som zatlacil nadoraz zabrusil do rovna a vtlacil nazad aby bola zarovno.
Black Lady - Stránka 7 Dscf0811
Black Lady - Stránka 7 Dscf0812
Black Lady - Stránka 7 Dscf0813
Black Lady - Stránka 7 Dscf0814
Black Lady - Stránka 7 Dscf0815
Black Lady - Stránka 7 Dscf0816

Uz to len zapojim na regulaciu intenziti podsvitu a doladim odporom.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 17:13

sikovny srandista si Very Happy
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 17:57

bastler Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 20:44

sikovny to chalanisko a motto sa totalne stotoznuje
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 20:50

wau ty si normalne kuzelnik cheers
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 21:49

Shocked
Klobúk dole pred Tebou...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime24/9/2008, 22:22

ja z toho chlapciska nemozem Very Happy :race:
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Black Lady
Návrat hore 
Strana 7 z 30Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Black Lady - Terezka
» BLACK EMPEROR
» black ram
» GOLF IV BLACK
» Golf 1.4 Black

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: