VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Black Lady

Goto down 
+69
wl4do
gabesz0102
player
sykye
MaRko009
Pidko
MIWOGOLF
Lajovw+
kaybi
Leon/kissiakos
barborka
miso325
VikiT
Tuningboy12
Kukino2611
Kozel
alfonso3006
toneries
nocnik
lubo87
Nagasaki
crovo82
Rusnack
01lukasss01
drivwer
michalyx
Matko11
Jojo sdi
nikibad
MINO
Sebring
nemko1
mako
Kuric
matogti
Kully-GIII
muro
tdk
lupo
Dreik
element666
modry golf
Adamec21
SPIKEBOY
joy_pu
Lucko
455BI
dramatiq
Marek
apophis
Marshall_G_IV
ivco85
Runcajz
boraTDI
zuzko
Sharkygolf
remco
k0be
tono55
mato88
spd001
golfmanik
trinity
juulia
misobelko
seven72
robuch
mirkodina
baciluss
73 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next
AutorSpráva
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Black Lady - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime12/5/2008, 11:35

DODO1 napísal:
aha, a kat siel tiez von? inak mal si problem radit? ja mam...
Nie kat je zatial tam lebo nebolo moc casu na dalsiu neplanovanu prerabku. No to radenie nebolo ono ale uz je to lepsie.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime14/5/2008, 19:05

akej farby bude nastrek. budiky uz mas
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime14/5/2008, 23:13

GolfinoIV napísal:
akej farby bude nastrek. budiky uz mas
Nastrek je klasika cierny mat. Budiky su zalockovane...musim ich napojit na stavu a nechat nejaky cas pod prudom aby sa zas spristupnil rezim kodovania klucov. Takze zatial jazdim na svoje.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime21/5/2008, 21:10

Tak pridavam vysledok piplavej prace. Farba je klasika...cierna matna (PRIMA RAL 9005) Velmi dobre kryje ten sprej. Neodporucam DupliColor. Najlepsie to vidno na dvierkach od drziaku napojov. Ostatne plasty som nemal cim nasvietit.

https://i.servimg.com/u/f46/11/76/05/39/dsc_0519.jpg
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime21/5/2008, 21:29

na super bacilus..vyzera to fakt ako nove... si majster sportu.. Cool
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime21/5/2008, 21:31

velmi pekne, sliny mi tecu ked na to kukam, musim sa do toho pustit aj ja kua
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime21/5/2008, 22:49

DODO1 napísal:
velmi pekne, sliny mi tecu ked na to kukam, musim sa do toho pustit aj ja kua
Ne ze si vyskratujes klavesnicu Laughing Dakujem hosi...ale bola s tym trochu piplacka tak dufam ze to nieco vydrzi.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime22/5/2008, 16:48

pekna bora... som si vsimol na foto ako mas napojeny ipod na radio... dost ma to zaujima pretoze ja by som tiez chcel neako to prepojit inak premyslal som nad FM transmitterom ale vraj to nema velmi dobru kvalitu prehravania co si ja nemozem dovolit:D
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime22/5/2008, 22:31

Cauko baciluss,....vies mi poradit ako by som aj ja dal tak dole palubovku ako ty? Tak na polku iba tu spodnu by som rad dal dole, vycistil od tej pogumovanej farby a strekol na daku bledu alebo kremovu,...len neviem kde aky srob odkrutit a kde zacat aby to slo co najlahsie dole,...popripade ak mas day manual(knihu) ktomu mohol by si mi poslat,...?Diky moc
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime25/5/2008, 01:15

Marshall_G_IV napísal:
Cauko baciluss,....vies mi poradit ako by som aj ja dal tak dole palubovku ako ty? Tak na polku iba tu spodnu by som rad dal dole, vycistil od tej pogumovanej farby a strekol na daku bledu alebo kremovu,...len neviem kde aky srob odkrutit a kde zacat aby to slo co najlahsie dole,...popripade ak mas day manual(knihu) ktomu mohol by si mi poslat,...?Diky moc
Niekde sa tu nachadza link na stiahnutie obsahu knihy Jak na TO. Tam je to popisane. Skusim nieco najst podla coho by si to robil lebo takto by to bolo pisania ako ked policajt robi zapisnicu a to sa mi fakt moc nechce. Ale neboj pomozeme ti
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime2/6/2008, 03:28

Diky bol by som rad keby si daco nasiel. Teraz som mal trochu cas cez week tak som sapozrel na pokazeny central,teda lepsie povedane soferove dvere mi vobec nefungovali,ked som ich otvoril vobec sa nerozsvietilo vnutorne svetlo ani nic, ani nezamikal central klucom cez ne. Tak som dal dole tapacirum...atd. na zamku som pomykal kablami a koncovkou a dvere funguju Smile ale zasa som nasiel dalsi problem. Lebo ked zamknem cez ne klucom tam mi nezamkne vsetky dvere. Jedny zadne hned otvori. A nefunguje mi ani stahovanie a vytahovanie okien (ked pordzis kluc v jednej poloje)...a ked vyberem poisku na vnutorne svetlo tak mi zamika vsetky dvere aj funguje vytahovanie okien klucom, ale zasa mi nefunguje ovladanie okien z vnutra. Tak myslim ze tam bude dakde daky skrat. Neves mi poradit kde zacat patrat? Diky.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime2/6/2008, 16:15

Marshall_G_IV napísal:
Diky bol by som rad keby si daco nasiel. Teraz som mal trochu cas cez week tak som sapozrel na pokazeny central,teda lepsie povedane soferove dvere mi vobec nefungovali,ked som ich otvoril vobec sa nerozsvietilo vnutorne svetlo ani nic, ani nezamikal central klucom cez ne. Tak som dal dole tapacirum...atd. na zamku som pomykal kablami a koncovkou a dvere funguju Smile ale zasa som nasiel dalsi problem. Lebo ked zamknem cez ne klucom tam mi nezamkne vsetky dvere. Jedny zadne hned otvori. A nefunguje mi ani stahovanie a vytahovanie okien (ked pordzis kluc v jednej poloje)...a ked vyberem poisku na vnutorne svetlo tak mi zamika vsetky dvere aj funguje vytahovanie okien klucom, ale zasa mi nefunguje ovladanie okien z vnutra. Tak myslim ze tam bude dakde daky skrat. Neves mi poradit kde zacat patrat? Diky.
Nooootak sa ti toho nazbieralo...no tym pohybanim kablov na zamku vodica si moc neporiesil...za par dni to mas zas. Tie zadne dvere je ten isty pripad. Popraskane spoje na plosaku v zamkoch. Je tu o tom tema tak ju kukni. Tie zamky samozrejme suvisia so svetlom a zamykanim a som si isty ze aj s dotahovanim okien. Ked chces tak dobehni do MA a spravim ti to. Ale kludne to mozes skusit aj sam.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/6/2008, 10:13

baciluss napísal:

Nooootak sa ti toho nazbieralo...no tym pohybanim kablov na zamku vodica si moc neporiesil...za par dni to mas zas. Tie zadne dvere je ten isty pripad. Popraskane spoje na plosaku v zamkoch. Je tu o tom tema tak ju kukni. Tie zamky samozrejme suvisia so svetlom a zamykanim a som si isty ze aj s dotahovanim okien. Ked chces tak dobehni do MA a spravim ti to. Ale kludne to mozes skusit aj sam.

Jaaaj nazbieralo pravdu mas...no rozhodne ak mi vyda cas ozvem sa ti rad by som bol keby si to auto preskumal a zhodnotil ze na co sa mam dalsie tesit co sa pokazi najskor...Smile A mozno budes vediet aj poradit co s tym kolisanim otacok,a zdochynanim...predsa lepsie raz vidiet ako 100x pocut Smile inak zatial dík.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/6/2008, 13:28

Marshall_G_IV napísal:
baciluss napísal:

Jaaaj nazbieralo pravdu mas...no rozhodne ak mi vyda cas ozvem sa ti rad by som bol keby si to auto preskumal a zhodnotil ze na co sa mam dalsie tesit co sa pokazi najskor...Smile A mozno budes vediet aj poradit co s tym kolisanim otacok,a zdochynanim...predsa lepsie raz vidiet ako 100x pocut Smile inak zatial dík.
Wink
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime4/6/2008, 21:13

baciluss napísal:
Marshall_G_IV napísal:
baciluss napísal:

Wink
baciluss ty budes potrebovat kopu dovolenky z roboty.. Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime16/6/2008, 22:34

ivco85 napísal:
baciluss napísal:
Marshall_G_IV napísal:
baciluss napísal:

Wink
baciluss ty budes potrebovat kopu dovolenky z roboty.. Very Happy
Nastastie nie lebo tyzden v kuse robim Mad ... a potom ma tyzden v kuse volno cheers
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/7/2008, 00:23

Takto sa obcas zabavam What a Face

Black Lady - Stránka 6 Spinac10
Black Lady - Stránka 6 Dsc_0610
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/7/2008, 01:02

baciluss napísal:
Takto sa obcas zabavam What a Face

Black Lady - Stránka 6 Spinac10
Black Lady - Stránka 6 Dsc_0610
no ten nas baciluss je teeda sikula..on sa vo volnom case nehra s ostatnymi chlapcami na piesku..ale on si robi plosaky a logicke obvody.. teeeda:lol!:
btw. naco sa to da vyuzit baciluss?? Very Happy
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/7/2008, 07:28

Ty kokso baci, Ty si iny sef. Autam sa rozumies, elektrotechnik si, co este zvladas? RESPECT! king
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime3/7/2008, 09:31

V logickych obvodoch som uplny amater. Zakladne zapojenie najdem na nete a potom uz si tam len prirobim veci podla seba. Chystam sa experimentovat s lakovanim aby som nemusel platit lakirovi. Verim ze to nie je tazke...len to chce cas a priestor. A este dokazem...ale to by skor zaujimalo baby Laughing Laughing Laughing A verim, ze vy to dokazete tiez Wink Snad to nebude citat ta moja pale Laughing
ivco: Ten prvy obr je jednotlacitkovy spinac....stlacis raz tak to zopne napr. rele a stlacis druhy raz tak ho vypne. Potrebujem to do auta Smile A ten druhy obr. to je nedokoncene LED strobo ktore bude za pomoci tohto Rolling Eyes spinaca vediet tri rozne variacie blikania. Chystam sa na strobo ale s klacickymi vybojkami na sposob SAFETY CAR. Inak take uz aj mam v prednych svetlometoch implantovane ale je to len s LED-kami.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Black Lady   Black Lady - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Black Lady
Návrat hore 
Strana 6 z 30Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Black Lady - Terezka
» BLACK EMPEROR
» black ram
» GOLF IV BLACK
» Golf 1.4 Black

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: