VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Svetlo vo dverách vw golf 4

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
turbo21
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 33
Registrácia : 21.04.2013
Počet príspevkov : 3
Auto : Golf IV 1998

Svetlo vo dverách vw golf 4 Empty
OdoslaťPredmet: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime21/4/2013, 16:54

ZDravím mám problem ktorý sa tu už určite rozoberal ale neveim ho nikde nájsť. Čiže môj prioblém spočíva v tom že ked otvorím spolujazdcové dvere nerozsvieti sa mi svetlo na dverách :/ Mám tam namiesto klasického svetla LED pasik. Predtým mi šiel no teraz už nie ak neikto viete poradit Ďakujem dopredu :race:
Návrat hore Goto down
Janik1515
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 21.10.2012
Počet príspevkov : 117

OdoslaťPredmet: Re: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime22/4/2013, 20:16

no ja mam ten isty problem ale na druhej strane takisto kym som tam mal klasicke svetielko islo a odkedy mam led pasik raz ide a raz nie ale iba na vodicovych dverach mne zase na spolujazdcovich svieti ale mal by to byt ten isty problem... vela ludi mi hovorilo ze je to mikrospinac vo dverach chystam sa ho dat spravit ale este mam nejake dolezitejsie veci co treba porobit Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime24/4/2013, 21:22

stropne svetielko sa ti rozsvieti ked otvoris dvere?? a jednoduchy proces zemraj či ti ide vobec prud to toho led pasika ked otvoriš tie dvere a aky prud kolko.
ak sa ti nerozvsiti stropne svetlo problem vieš kde je v mikrospinači v zamku, ale ak rozsvieti hladaj inde chybu. časot sa aj stava čo aj mne ze svetlo vo dverach sa rozsvietilo ale len tak slabo stropne sa rozsvietilo ,no časom po pol roku uz ani to stropne nechcelo ,bol to mikrospinač. ak mas na tom led pasiku odpory tak ti nersvieti led pasik klasicke stropne svetlo este hej.
Návrat hore Goto down
turbo21
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 33
Registrácia : 21.04.2013
Počet príspevkov : 3
Auto : Golf IV 1998

OdoslaťPredmet: Re: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime26/4/2013, 06:45

mne svieti stropne svetlo iba ten led pasik mi nesvieti boved .. ciže v tom mikrospinači by mohla byť chýba ??
Návrat hore Goto down
helicos
Autoškolák
Autoškolák
helicos

Male
Vek : 36
Registrácia : 01.04.2011
Počet príspevkov : 110
Auto : vw golf IV 1.9 TDI 66KW 1998 ALH + CHIP 115 koni

OdoslaťPredmet: Re: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime26/4/2013, 17:49

nie , ked ti svieti stropné a vo dverách nie tak chyba nebude v mikrospínači ale niekde inde
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Svetlo vo dverách vw golf 4   Svetlo vo dverách vw golf 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Svetlo vo dverách vw golf 4
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» led v prednych dverach
» klucky na dverach
» repraciky na zadnych dverach pri klucke
» Mikrospinac v 5tych dverach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: