tiesto255 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 01.07.2010 Počet príspevkov : 47 Auto : Golf IV 1,9 Tdi,81kw, AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( 8/2/2013, 06:48 | |
| Mam taky problem,rano som nastartoval vsetko v poriadku ked som sa pohol tak vsetko normalne jednotka aj dvojka idu a ked som preradil do trojky tak auto ako keby vobec netahalo a na tachometri som mal max 20 km/h.Prosim poradte nwm co to moze byt..Ale asi treba diagnostiku spravit najskor ze?Dakujem | |
|
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( 8/2/2013, 16:20 | |
| skontroluj hadicky od turba ci nieje nejaka odpojena,alebo prasknuta | |
|
tiesto255 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 01.07.2010 Počet príspevkov : 47 Auto : Golf IV 1,9 Tdi,81kw, AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( 9/2/2013, 18:04 | |
| Zavada odstranena problem bol v regulatori tlaku na turbe takze je to vymenene a auticko slape tak jak ma dik za radu aj tak | |
|
adidasko1 Začiatočník
Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 5 Auto : golfik IV, 1,9 Tdi-PD, 114 kW
| Predmet: Re: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( 6/3/2013, 21:10 | |
| čaute ľudkovia... mal som problém na vw golf IV 85 kw. Vyhadzovalo mi turbo do nudzového. Zistilo sa, že je problém v regulácii tlaku turba. Kúpil som novú reguláciu (tú pumpičku), ale neviem podľa čoho mám nastaviť tú maticu, lebo auto nemá taký ťah, aký malo pred tým. Vie mi niekto poradiť? Ak by sa niekto našiel napíšte prosím na adidasko1@azet.sk | |
|
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( 7/3/2013, 10:46 | |
| - adidasko1 napísal:
- čaute ľudkovia... mal som problém na vw golf IV 85 kw. Vyhadzovalo mi turbo do nudzového. Zistilo sa, že je problém v regulácii tlaku turba. Kúpil som novú reguláciu (tú pumpičku), ale neviem podľa čoho mám nastaviť tú maticu, lebo auto nemá taký ťah, aký malo pred tým. Vie mi niekto poradiť? Ak by sa niekto našiel napíšte prosím na adidasko1@azet.sk
cawko tak toto doma asi nenastavis robia to v turbo servise musis mat vybrate turbo a ist do servisu nastavit . .. napoja to na taku masinku a nastavia ako ma byt | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: prosim poradte po preradeni nema golfik ziadny tah:( | |
| |
|