| Golf by Denny | |
|
+6Kukino2611 SABREX nikibad Blitzkrieg selc Denny Golf 10 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Denny Golf Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 20.01.2013 Počet príspevkov : 38 Auto : VW Golf IV 1.4 16V Bydlisko : Smollwile-Trnava
| Predmet: Golf by Denny 29/1/2013, 08:22 | |
| https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/507/imag0213d.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/33/imag0215o.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/imag0217pr.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/825/imag0226g.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/401/imag0229m.jpg/ Tot moj novy milacik.. co hovorite 1.4 16V(hlavne kvoli robote,jazdim denne cca 4km),nejaka ta siska v motore,nerezove vufuky komplet od motora,nerezove zvody,nabehane 117 000km,sportove vyhrievane RECARO kozene sedacky,nejaka ta muzicka(bez tej to nejde).Elektrony este len pridu,musim nejake vybrat,ale najskor budu 16''. Asi zatial vsetko. | |
|
| |
selc Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 03.02.2012 Počet príspevkov : 305 Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 13:32 | |
| Vitaj, velmi zaujimavy kusok, interier paradny, ale ten predny naraznik by som poriesil inak :/ ... Inak super zadne svetla & cleanlook, mozno by k tomu mraceniu pasoval dopredu aj obycajny seriovy naraznik so zatmelenymi dierami po plastoch (zozenies novy za 30€ + nejak 90€ lakovanie ak najdes rozumneho cloveka), potom by to bolo 10/10. A SPZ by mala byt v strede, inak si priprav € na pokuty... | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 20.01.2013 Počet príspevkov : 38 Auto : VW Golf IV 1.4 16V Bydlisko : Smollwile-Trnava
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 13:51 | |
| No to este vsetko budem musiet casom doriesit,mam ho len tyzden a takto som ho uz kupil. Ta znacka neviem,napr. na Alfe Romeo je znacka na boku,tam to sice tak je od vyroby,ale vo vyhlaske nieje uvedene ze musi byt v strede(aspon myslim teda). Uvidim co povedia pani v zelenom A k tomu striekaniu/lakovniu: farba je v technicaku - oranz. metaliza-zlata to neviem kto mi namiesa,snad niekoho najdem.. Najblizsie s utom budem nieco robit az ked sa otepli,nkkolko nemam garaz.. | |
|
| |
selc Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 03.02.2012 Počet príspevkov : 305 Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 14:26 | |
| Znacka ma byt v strede pokial je to mozne (nejak tak znie aj ta vyhlaska, na alfe ju technicky nemozes dat do stredu tak je to OK, ale tuto bohuzial problem nie je). Oranzova metaliza zlata? Na fotke to vyzera ako zakladna cervena (mimochodom velmi pekna farba na golfa). Pozri sa do kufra k rezerve mas napisanu farbu co to je zac (cislo). Nejde o namiesanie, daj si to pekne zatmelit a nalakovat u odbornika, ak to budes tmelit a lakovat sam tak to urcite dojebabres a popraska to na 98%... Ale pekny kusok to je, az spravis ten predny naraznik, das normalne kolesa a o par cm dolu tak to bude uzasne | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 15:07 | |
| No uz som nasiel tu vyhlasku a je to tak ako hovoris.. Uvidim zatial to necham tak jak je. Farbou som si neni isty,to bolo cele tak striekne,je tam aj KO,ktovie aka bola origos farba,ale skusim to pozriet. Vysku moc menit nemozem,max tak predok,lebo zadne vyfuky su nizko tak cca 10cm od zeme,mozno aj menej,este som to nemeral. Aj zadny naraznik sa mi uz podarilo prsknut,som nacuval na lad/sneh ,neni to moc,ale uz to spati celkovy dojem.. Secko dam dokopy,len to chce cas a financie. A potom na nejakom zraze sa vidime. Bukovu mam tak 7km a tam tusim nejaky ten zraz byva. | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 18:14 | |
| vitaj vzhladom nato ze je zima tak ten pluh na sneh ti akceptujem,len dufam ze ho cim skor zhodis, taketo nieco nepatry na golfa ale na japonske auta. To len moj nazor, vela stastnych km | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 20:42 | |
| vitaj. tak ten predny naraznik je hrozny nepasuje tam ale časom poriešiš všetko sam uvidiš čo sa it bude pačit a čo nie hmm kolesa iba R16? ked tak napisš PM mam moje origo vw doma ale vyzera to celkom zaujimavo | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 29/1/2013, 21:50 | |
| Tak disky mám už v podstate vybavené,len ich musím ísť pozrieť,kamoš predáva len ešte neviem ake presne. a R16,no na tej 1.4 večie asi ani nebudem dávať,kvoli spotrebe a podobne. Vyzerali by tam síce pekne ... uvidíme, čas a financie ukážu čo bude dalej... | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 31/1/2013, 11:00 | |
| Hosi,chcel by som casom vymenit motor za 1.6 74kW. ked uz to ma takyto vyzor,tak nech to aj volaco ide pred tym som mal tigru 1.4 90hp a ta jako isla slusne,na 4-ke 180km/h nebol problem Nechcem aby mi davala s tymto motorom(75hp) zabrat felicia 1.3-ka .Nejake rady,typy,skusenosti... a kde by som zohnal nejaky v dobrom stave,ci to treba potom aj v technicaku prepisat a pod. Diki.. | |
|
| |
selc Pretekár
| Predmet: Re: Golf by Denny 31/1/2013, 11:21 | |
| Myslim ze budes musiet dat cele auto homologizovat pre premavku na cestnych komunikaciach, motor mozes vymenit ale rozdiel vykonu musi byt max tusim 10 alebo 5%, v oboch pripadoch je to u teba viac :/ ... Teda ak menit motor, tak aspon nejake 1.8T... Ja mam 1.6, je spolahlivy aj taha, do mesta staci, ale zerie pomaly to co 1.8 takze ak by som mal znova volit, tak uz 1.8. | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 2/3/2013, 09:33 | |
| | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Golf by Denny 2/3/2013, 22:18 | |
| pluhy, radlice, 14-ky tesco puklice...celé zle https://www.youtube.com/watch?v=gy20HpzruDo | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 3/3/2013, 00:40 | |
| - SABREX napísal:
- pluhy, radlice, 14-ky tesco puklice...celé zle
https://www.youtube.com/watch?v=gy20HpzruDo SABREX takto..beriem pozitivne tvoj názor... O.K. 100 ludí,100 chutí ... ale keby si prečítaš celé komenty a podobne..tak by si vedel, že... TAKTO som to kúpil..ano.? A ked budú financie na to,tak sa niektoré veci prerobia..!! Puklice..Tesco neTesco na zimu k plecháčom stačia..úplne! Nemám to jak výstavný kus..v prvom rade to beriem ako auto,ktoré ma vozí.. nie všetko bude vždy tip-top.. Moj názor: nelúbi sa ti..?fajn povedz..! ak sa ti fakt nič nelúbi...tak nekomentuj a nepozeraj sa! Ja osobne to tak robim.. ked sa mi nieco osobne nepáči..nekomentujem to...je to vec vkusu..ak sa mi páči,tak dám pochvalu... Lebo vieš ako..nie každý si môže dovoliť len to najlepšie... a je dosť jako blbé keď to niekto nevie pochopiť..! Ja osobne si všetko hradím sam..nemám bohatého tatinka,ktorí mi zaplatí... Toť asi môj názor...!! | |
|
| |
selc Pretekár
| Predmet: Re: Golf by Denny 3/3/2013, 00:45 | |
| Klud chlape, ako som pisal, seriovy naraznik mas za 30E cinana alebo 50-60E jazdeny origo, to spravis raz dva (aj clean look), potom uz len kolesa a je to... interier je paradny, ak mas aj sedaky vyhrievane, hned by som menil ... Ale tie puklice by som dal dolu tak ci tak ) ... | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 3/3/2013, 00:56 | |
| No ja som v klude... len na niektroé veci sa proste nedá nereagovať... vyhrievané sú,aj keď to moc neuznávam,lebo gulky majú byť v chlade... ale tak studená koža,je studená koža.. no šak všetko bude,keď budú bubáčiky na to... elektróny sú na ceste,asi zatial origo vw,ale aspoň farba sa zmení...a to ostatné časom... a pukličky sú 15-ky.. to len tak aby sa vedelo... | |
|
| |
Kukino2611 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 08.08.2009 Počet príspevkov : 498 Auto : Ex:škoda 125,Bolf-1.6SR(šmoulinka),renault laguna...aktual:mk3 gti a polo 6n Bydlisko : Myjava
| Predmet: Re: Golf by Denny 3/3/2013, 12:28 | |
| - Denny Golf napísal:
- SABREX napísal:
- pluhy, radlice, 14-ky tesco puklice...celé zle
https://www.youtube.com/watch?v=gy20HpzruDo SABREX takto..beriem pozitivne tvoj názor... O.K. 100 ludí,100 chutí ... ale keby si prečítaš celé komenty a podobne..tak by si vedel, že... TAKTO som to kúpil..ano.? A ked budú financie na to,tak sa niektoré veci prerobia..!! Puklice..Tesco neTesco na zimu k plecháčom stačia..úplne! Nemám to jak výstavný kus..v prvom rade to beriem ako auto,ktoré ma vozí.. nie všetko bude vždy tip-top.. Moj názor: nelúbi sa ti..?fajn povedz..! ak sa ti fakt nič nelúbi...tak nekomentuj a nepozeraj sa! Ja osobne to tak robim.. ked sa mi nieco osobne nepáči..nekomentujem to...je to vec vkusu..ak sa mi páči,tak dám pochvalu... Lebo vieš ako..nie každý si môže dovoliť len to najlepšie... a je dosť jako blbé keď to niekto nevie pochopiť..! Ja osobne si všetko hradím sam..nemám bohatého tatinka,ktorí mi zaplatí... Toť asi môj názor...!! podla mna o nicom...a preco si kupoval auto z tymto motorom,ked ho chces menit???a 1.6ku som mal a je to tupe jak brok a navyse nenazrane...vymena motoru je zbytocna investicia bez realneho vyznamu..ked nemas zbytocnych penazi...co asi skoro nikto,tak si nemal kupovat auto z najslabsim moznym motorom a ovesanym picovinami...je vela peknych seriovych golfou na predaj...napr. z 1.8t | |
|
| |
SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Golf by Denny 3/3/2013, 12:28 | |
| ak nechceš čítať kritiku, tak tu nič nedávaj. to som bol ešte milý v prvom komente.vidím auto ktoré niekto pekne zhovadil, nedávam to tebe za vinu, no tvrdenie ja som to takto kúpil je smiešne nakoľko nik ti nedržal kvér pri hlave, že buď to kúpiš alebo umrieš. rok 1999 a 100tisíc KM tomu veríš? gitu na aute máš pekne veľa(okrem trojo dverí a strechy takmer všade) jednoznačne treba origo nárazník(počítaj jazdený niekde okolo 100-130€)+origo prednú kapotu a kolesá kľudne 16" no predok 8J a zadok 9J.(rozšírené plechy no nie čierne ani biele-niečo poriadne neónové) pri 1,4 benzíne-čo valec to koncovka výfuku je viac než moc | |
|
| |
Denny Golf Začiatočník
| Predmet: Re: Golf by Denny 8/3/2013, 09:31 | |
| Nebudem sa tu s vami hadat,nema to nejaky vyznam.. Taka otazocka,da sa to nejak zmerat ci by mi tam pasoval origo naraznik?vzhladom na tie lemy nad kolesami,myslim,ze nebude. nejake narazniky som pozeral,ale nechcem kupovat,kym nebudem vediet jak to tam sadne.Lemy sa mi prerabat nejako nechce. Daka rada? | |
|
| |
SABREX Profík
| Predmet: Re: Golf by Denny 8/3/2013, 12:57 | |
| ak to chceš mať podobne ako vzadu tak:http://www.angeleyes.sk/314/0/5/detail/2356/VW+Golf+4+predn%FD+plastov%FD+n%E1razn%EDk+v+R32+%9At%FDle.html | |
|
| |
selc Pretekár
| Predmet: Re: Golf by Denny 8/3/2013, 14:09 | |
| NIE!! Tento naraznik z angeleyes nie! 2 roky dozadu vraj dobre kusy, ale co poznam ludi ktori si to kupili posledne 2 roky (vratane mna), tak proste nesedia, su sirsie, takze odstavaju pri blatnikoch a/alebo je diera pod svetlami. A je to srackovy plast. Kup Rkovy, ale znackovy. Kolko som sa s tym narobili, aby sme to ako tak napasovali... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Golf by Denny | |
| |
|
| |
| Golf by Denny | |
|