VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Padne rucicna otackomera

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Padne rucicna otackomera Empty
OdoslaťPredmet: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime15/1/2013, 16:32

Zdravim dako sa mi zvysuje chybovost na mojom aute zbadal som ze pocas jazdy mi padne rucicka na 0ot/min, niekedy na 400ot/min a pod. V com by mohla byt chyba?.. remen nepisak ani nic podobne mal by byt v pohode ale ci nebude zrada v zasuvke budikoch. Co poviete nato
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime17/1/2013, 17:37

dost bieda ked nikto nic..
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime4/3/2013, 11:26

tazko tak hadat. pri td je otackomer z alternatora. ked ti remen nepiska a neblika kontrolka dobijania tak moze byt niekde zly kabel.
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime4/3/2013, 23:26

urcite to bude elktrika pretoze som pocistil kontakty a bol dlho pokoj no a zase sa mi to raz stalo
Návrat hore Goto down
carodej II
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 01.03.2013
Počet príspevkov : 6

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime5/3/2013, 19:23

Zkontroluj všechny ukostření kolem, jestli nejsou zkorodovaná, povolená. Většinou se mi takto podaří hodně problémů s elektrikou vyřešit.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime7/3/2013, 10:16

carodej II napísal:
Zkontroluj všechny ukostření kolem, jestli nejsou zkorodovaná, povolená. Většinou se mi takto podaří hodně problémů s elektrikou vyřešit.

kostry v motorovom priestore som poodpajal uz v jesena dôkladne som to precistil a pripravil na zimu. Takze to bude v poriadku.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Padne rucicna otackomera   Padne rucicna otackomera Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Padne rucicna otackomera
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: