VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moje nove priblizovadlo :o)

Goto down 
+13
yurik
Sven
tono55
spd001
misobelko
Runcajz
Lechy
Sharkygolf
LONGI530
mato88
seven72
remco
sound361
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

Vek : 36
Registrácia : 10.05.2008
Počet príspevkov : 73
Auto : Golf VR6

moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime12/6/2008, 17:08

cez wekend ked bude nalesteny tak nahodim viac foto Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime12/6/2008, 17:12

ta to sa uz tesim juuuuj Very Happy
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime12/6/2008, 21:43

sound361 napísal:
je to 2.8 VR6,rocnik 1996,full vybava okrem klimi Sad ,ktora dufam onedlho bude

full to neni chybaju ti aj hlovky ktore sa daju domontovat nakolko tam predtym boli a nemas sklapanie svetiel ktore sice nepotrebujes ale ani nebolo vo vybave.no a ta klima Evil or Very Mad
a este sa mi zda ze boli aj 4 airbagy v niektorych ale neviem ci aj coupe

ale zkuv nadherny remus kompletka cheers
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime13/6/2008, 01:32

tieto svetla od inpro ani nemaju naklapanie motorcekami,len manulane, ja to ovladanie sice mam na pristrojovke ale nefunkcne
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime13/6/2008, 12:57

golfik pekny, tieto plasty som na slovensku este nazivo nevidel...farba je tiez velmi pekna, ale urcite sa pohraj s tymi naraznikmi nech ti to pekne licuje...
este k tej vybave, co tu niektori pisali...nie vsetky golfy mali vyskovo nastavitelne svetla z miesta vodica a hmlovky tam boli, ale kedze v narazniku pre ne nie je miesto, tak tam nie su a ani tam nechybaju, len by to zbytocne spatili...a este ma zaujal ten skaredy plastovy VW znak vzadu...ten urcite vymen za origo, bola by skoda, keby take pekne auto kazil osuchany zadny znak Wink
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime13/6/2008, 15:00

no ten znak aj mne byl do oci je to hnus mat takeho zrzka
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime13/6/2008, 15:56

uz sa na vsetkom pracuje....nebojte onedlho hodim foto s dostelovanymi naraznikmi,nalestenym autom a hlavne vymenenim znakom Very Happy
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2008, 19:31

moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 14062010
moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Sp_a0310
moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Sp_a0311
moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Sp_a0312
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2008, 21:03

jooooj fajnova farba Cool
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2008, 23:31

Sven napísal:
tieto svetla od inpro ani nemaju naklapanie motorcekami,len manulane, ja to ovladanie sice mam na pristrojovke ale nefunkcne
viem ze nemaju sklapanie ale nemoze to byt full ked nema ovladanie sklapania na palubovke
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2008, 23:39

yurik napísal:
golfik pekny, tieto plasty som na slovensku este nazivo nevidel...farba je tiez velmi pekna, ale urcite sa pohraj s tymi naraznikmi nech ti to pekne licuje...
este k tej vybave, co tu niektori pisali...nie vsetky golfy mali vyskovo nastavitelne svetla z miesta vodica a hmlovky tam boli, ale kedze v narazniku pre ne nie je miesto, tak tam nie su a ani tam nechybaju, len by to zbytocne spatili...a este ma zaujal ten skaredy plastovy VW znak vzadu...ten urcite vymen za origo, bola by skoda, keby take pekne auto kazil osuchany zadny znak Wink

yurik ja viem ze nie vsetky golfy maju sklapanie svetiel ale to je to co pisu vsetci do inzeratov FULL okrem kozi a FULLKU to nevidelo ani zdaleka(to bol priklad)k tym hmlovkam som myslel ze sa daju nahodit namiesto jednej smerovky vo svetle tak ako G4 Idea
ten znak by som vylomil a zavaril alebo nalepit plastovu krytku vo farbe
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime14/6/2008, 23:41

Sven napísal:
skus nahodit viac foto, nejake kvalitnejsie nech je vidno co to je za farbu. Takto ako to je si to dotiahol zo zapadu? motor neukazes?
dotiahol to miestny turek a on to teraz kupil je to prestavba z 2.0 na 2.8
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime15/6/2008, 13:31

citácia :
dotiahol to miestny turek a on to teraz kupil je to prestavba z 2.0 na 2.8

len aby som ta opravil neni to prestavba z 2.0 ale je to origos 2.8
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime16/6/2008, 00:56

nazdar otvoril som novu temu ohladom stretka v SA...co ty nato??
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime16/6/2008, 10:40

ivco85 napísal:
nazdar otvoril som novu temu ohladom stretka v SA...co ty nato??

v pohode a kedy by bolo?
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime16/6/2008, 14:34

spd001 napísal:
k tym hmlovkam som myslel ze sa daju nahodit namiesto jednej smerovky vo svetle tak ako G4 Idea
ten znak by som vylomil a zavaril alebo nalepit plastovu krytku vo farbe

plastova krytka?? to urcite ne, bud origo znak, alebo potom zavarit a zahladit, ale urcite nie nejake krytky

Rolling Eyes

tie hmlovky mi tam vobec nechybaju...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime16/6/2008, 14:35

sound361 vymenil by som kolesa za nejake pekne kultove kusky...nerozmyslal si nad nejakymi kvalitnymi BBS, Schmidt a pod?
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime16/6/2008, 16:23

yurik napísal:
sound361 vymenil by som kolesa za nejake pekne kultove kusky...nerozmyslal si nad nejakymi kvalitnymi BBS, Schmidt a pod?

znak idem davat original novy....a nad kolesami rozmyslam len teraz ma kupa auta dost financne vytazila tak sa musim trocha pozbierat...vies neaku internetovu stranku kde su neake pekne kultove kolesa??
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime17/6/2008, 20:54

Sven napísal:

Preco by nemali ved ta blenda vyzera rovnako ako na inych svetlach len ju treba vybrat a dat tam motorcek. Alebo sa tam motorcek nezmesti?
Mam pocit ze nastavenie svetiel mali vsetky Golfy urcene na SK predaj. Pre D a AT trh ich davali az od nejakeho r.v. - pravdepodobne sme mali prisnejsiu normu.

Iank k tomu roku vyroby mi nesedi pristrojovka ktora tam je, ta je tak r.v.93...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime19/6/2008, 13:25

sound361 pokukaj napriklad tu http://www.diamant-x.sk/shop/enter.html alebo potom klasicky www.ebay.de Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moje nove priblizovadlo :o)   moje nove priblizovadlo :o) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moje nove priblizovadlo :o)
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» moje nove GTI
» Moje staro-nove sedacky
» moj golfiik Speedy
» Moj golfik...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: