Zdravim mam problem s vyhrievanymi sedadlami ktore vôbec nejdu neviem čim to môže byť kedže som kupil auto a nevyskušal ich namieste až neskôr som zistil že nejdu . Kontroloval som aj poistky a všetko je v poriadku budte tak dobry ak viete poradte mi . Dakujem!
helicos Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 01.04.2011 Počet príspevkov : 110 Auto : vw golf IV 1.9 TDI 66KW 1998 ALH + CHIP 115 koni Bydlisko : banovce nad bebravou
pravdepodobne to bude to iste ako na golf IV a to že kabel bude niekde prepaleny. vyskúšaj či je odpor a uvidíš. ked neni rozobrat sedačku a zaletovať prepalene miesto.
Roman 19 Začiatočník
Registrácia : 23.09.2012 Počet príspevkov : 17 Auto : Vw golf 5 1.9Tdi 77kw Bydlisko : Humenne
Vies co zabudol som spomenut ze ked som pozeral fotky z ko tak na panely neboli vobec cudliky na ohrev takze je dost mozne ze tam vobec nesu a je to tam iba pre oci . A da sa nieako zistit ci tam suu bez toho aby som rozobral sedacky?
helicos Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 01.04.2011 Počet príspevkov : 110 Auto : vw golf IV 1.9 TDI 66KW 1998 ALH + CHIP 115 koni Bydlisko : banovce nad bebravou
pod sedackou by maly byt kable na privod prudu do sedacky.ale ak mas airbag v sedacke takaj na ten su tam kable tak pozor. ked niesu tak cudliky su len na okrasu. ak tam je kabel tak plati to co som spominal vyssie
Roman 19 Začiatočník
Registrácia : 23.09.2012 Počet príspevkov : 17 Auto : Vw golf 5 1.9Tdi 77kw Bydlisko : Humenne
tak zdravim zistil som že v aute su vyhrievane a ak by si mi vedel poradiť nevieš ako maju byť napojene či na priamo alebo cez radiacu jednotku ? aspoň som počul že suu aj take spôsoby tak preto sa pytam vešmi tomu nerozumiem tak dakujem za každu pomoc
helicos Autoškolák
a skusal si či sedačky majú odpor? a ked ti poviem z vlastnej skúsenosti ja mám tiež vyhrievané sedačky a ešte nikdy som to nepoužil.aj ked moja vodičova je už taka vysedena že ked ju opravím tak za chvílu prehorí zase niekde inde a rozoberat to stále nemám chut.spolujazdcova je funkčna zatial od prvej opravy.