Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| moja klasika GIII | |
|
+6LONGI530 vw5sport seven72 spd001 mato88 Band 10 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sven Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 04.04.2008 Počet príspevkov : 461 Bydlisko : Burgerking
| Predmet: Re: moja klasika GIII 14/6/2008, 16:20 | |
| kde? vo worthersee predsa, tento kombik je belgicka scena... | |
| | | spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: moja klasika GIII 14/6/2008, 23:02 | |
| nema chybu ten predok je matov sen uz len ten naraznik mu chyba a zohnat ho unas je na 99% nemozne | |
| | | Marian Začiatočník
Registrácia : 22.06.2008 Počet príspevkov : 10 Auto : "Škoda", čakateľ na VW Golf :-) Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 08:18 | |
| - Band napísal:
- .... 1,6 ,rv97 130 tis, poctivka .....
Zdravim Ta Band. ...fakt pekny kusok ten Tvoj Golf-ik, tiez si ho chcem kupit, ked sa mi ovsem nieco schopne postasti... :-) ...inac mohol by si tu "nahodit" aj foto motora... Mozes prezradit kolko Ta stal? Vsetko dobre a vela stastnych kilometrov. | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 10:13 | |
| - Band napísal:
- Ďakujem,Kosice 1,6 ,rv97 130 tis, poctivka,pofotim toska ine foto a poslem
pekny golfik,len podla volantu usudzujem ze tych 130 tisic km poctivych by som bral s rezervou a dost velkou | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:45 | |
| mato88, podla volantu by som neusudzoval pocet km... moj je zosmykany a mam 140tis. to nie je o tom aky je volant... ked niekto sa po nom premava co narobime |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:47 | |
| tak tvoje asi tiez nema origo 140 tisic,volant nezoderies za tolko odjazdenych km,ani ked ho drzis na fest a zmykas ho,to proste nejde,to by musel niekto soferovat so smyrglom na rukach | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:48 | |
| - mato88 napísal:
- tak tvoje asi tiez nema origo 140 tisic,volant nezoderies za tolko odjazdenych km,ani ked ho drzis na fest a zmykas ho,to proste nejde,to by musel niekto soferovat so smyrglom na rukach
sorry ale poznam svoje auto... okrem mojej rodinky nebolo v cudzich rukach |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:53 | |
| takze ho mate od funglovky doma?? preco nemas urobenu galeriu? rad by som ho videl | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:54 | |
| galeriu no nemam spravenu to je pravda... ale vsetko bude teraz je rozbity takze fotky nedavam pokial ho nenalakujem a stare foto nemam s cim zoscanovat pretoze byvam na ubytovni |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:57 | |
| ja som mal fungel novu Caravellu sluzobnu,urobil som s nou 200 tisic km a ked som odchadzal z tej roboty,tak volant bol ako origo,tak mi povedz ako moze byt takto zodraty volant s opolovickou menej km??? a nehovoriac o tom ze som robil na vykupe v AAA Auto a nejakym veciam som sa tam priucil,takze auta s takto zodratym volantom maju urcite najazdene 200 tisic a viac | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 24/6/2008, 11:59 | |
| dobre vidim ze neni o com ale teda nech sa ti paci kazdy mamae svoju pravdu... |
| | | Band Začiatočník
Registrácia : 05.06.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : Golf III 1,6 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/6/2008, 00:28 | |
| Ten Golfil mala panicka co mala prstienky aj na palcoch na nohach,je k tomu servisna kniha,ja som ho kupil ked mal 80 tisic km,kilometre sedia.Divaj sa aj na pedale v akom su stave,potom guma na sarpake,alebo koza,auto je v povodnom stave.Dam potom foto motora pre klud obecenstva.Pre klud duse,otec ma audinu A6,ma ju od nova ma nabehane 110 tisic a volant je taky ako u mna.Auto treba poriadne vydrhnut z vnutra ,zober vedierko a nejaky saponat a poriadne umy volant,budes prekvapeny co sa skryva pod tym svinstvom co mas nanesene na nom,po umyti bude volant vyzerat presne ako moj,s pozrdavom | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/6/2008, 00:32 | |
| - Band napísal:
- Ten Golfil mala panicka co mala prstienky aj na palcoch na nohach,je k tomu servisna kniha,ja som ho kupil ked mal 80 tisic km,kilometre sedia.Divaj sa aj na pedale v akom su stave,potom guma na sarpake,alebo koza,auto je v povodnom stave.Dam potom foto motora pre klud obecenstva.Pre klud duse,otec ma audinu A6,ma ju od nova ma nabehane 110 tisic a volant je taky ako u mna.Auto treba poriadne vydrhnut z vnutra ,zober vedierko a nejaky saponat a poriadne umy volant,budes prekvapeny co sa skryva pod tym svinstvom co mas nanesene na nom,po umyti bude volant vyzerat presne ako moj,s pozrdavom
no vies mato88 si mysli ze pozrie na volant a hned usudi vek auta... ja mam tiez podobny volant a nemam pritom ani 150tis. km ale co uz hlavne ze my svoje auta pozname a hotovo!!! |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/6/2008, 00:56 | |
| - Band napísal:
- Ten Golfil mala panicka co mala prstienky aj na palcoch na nohach,je k tomu servisna kniha,ja som ho kupil ked mal 80 tisic km,kilometre sedia.Divaj sa aj na pedale v akom su stave,potom guma na sarpake,alebo koza,auto je v povodnom stave.Dam potom foto motora pre klud obecenstva.Pre klud duse,otec ma audinu A6,ma ju od nova ma nabehane 110 tisic a volant je taky ako u mna.Auto treba poriadne vydrhnut z vnutra ,zober vedierko a nejaky saponat a poriadne umy volant,budes prekvapeny co sa skryva pod tym svinstvom co mas nanesene na nom,po umyti bude volant vyzerat presne ako moj,s pozrdavom
prstenmi ho neoderies,servisnych kniziek s peciatkami ti natlacim kolko budes chciet,gumy na pedaloch a manzeta rychlostnej paky su halierova zalezitost,volant je uz trosku drahsi,preto ho niektori nemenia,tiez nechapem ako mozes porovnavat volant z A6 ked tam je volant urcite kozeny a koza sa castym trenim vylesti urcite skor ako umelina z ktorej sa vyrabaju tie lacnejsie plastove volanty a co sa tyka motora,nemam slov,aj kasna po 20 rokoch moze vyzerat super ked sa o nu staras odfot detailne volant,diky | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/6/2008, 00:57 | |
| - latik napísal:
- Band napísal:
no vies mato88 si mysli ze pozrie na volant a hned usudi vek auta... ja mam tiez podobny volant a nemam pritom ani 150tis. km ale co uz hlavne ze my svoje auta pozname a hotovo!!! ja neusudzujem vek auta ale nabehane km,to je trosku rozdiel | |
| | | ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/6/2008, 11:02 | |
| tiez som mal kedysi megana..a ked som ho predaval tak som vymenil nove naslapy pedalov vylestil cely interier...nova koza na rychlostke....atd. a ked som ho predaval mal 127 tis km....ale pocitovo sami zdalo ze +50 tis minimalne.. ale natom volante to bolo fakt kusok poznat ze je zosuchany....a myslim ze prstene s tym nic nemaju..pretoze su na vrchu ruky..tu ide myslim o pohyb dlani po spodnej strasne volantu... nehovorim ze mato ma 100% pravdu..ale urcite to kusok do seba nieco ma... kamos robil v bazare....a tiez vravel ze maju svoje finty ktore vyzeraju sice amatersky..ale povedia napriek tomu vela...pretoze fakt servisnu knizku s razitkami...to je dnes ten posledny problem... takze realne km sa daju verit ked to auto vidim behat od momentu odchodu z predajne.. ale nebudeme plnit priestor temy v podstate kecami o nicom..kazdy vie co ma....a ako je spokojny..takze kludne delete... | |
| | | Anonymný Anonymný
| | | | Band Začiatočník
Registrácia : 05.06.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : Golf III 1,6 Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: moja klasika GIII 27/6/2008, 19:16 | |
| Chalani ja nemam slov,)))) AUto ma 130 tisic ako ma,urob si foto z bleskom Tvojho volantu,poslem Ti Feliciu z 160 tisic km a uvidis ten volant,poslem Ti foto kamosovho volantu G4 co ma 100 tisic a budes prekvapeny.Ideme dalej,motor suchy nedotknute ,Rj bola nacitana a km sedia,ideme dalej,mazety,gumy zodpovedaju km auta,ja nemam prve auto,ked fotis bleskom sive sa za bieleho dna stava svetle.Kde byvas normalne Ti ho donesiem ukazat,polašujes po nom cele Ti ho dam prezriet,od kluca az po vyfuk,ked ze si taky odbornik,daj adres dohodneme stretko a pohoda,nebudeme sa natahovat.V Ke je jeden autorizovany servis,robi mi tam kamos ,ked som kupoval toto auto nacital si zaznam o nom,lebo prehliadky boli robene v tejto predajni a servise,servisna knizka sedi,pozri su ludia co chcu ojabavat ludi na km,clovek od ktoreho som ho kupoval nemal dovod klamat,cely zaznam je v papieroch.Tak cakam adres a mozes pozriet na auto,))) | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: moja klasika GIII 27/6/2008, 20:59 | |
| - Band napísal:
- Chalani ja nemam slov,)))) AUto ma 130 tisic ako ma,urob si foto z bleskom Tvojho volantu,poslem Ti Feliciu z 160 tisic km a uvidis ten volant,poslem Ti foto kamosovho volantu G4 co ma 100 tisic a budes prekvapeny.Ideme dalej,motor suchy nedotknute ,Rj bola nacitana a km sedia,ideme dalej,mazety,gumy zodpovedaju km auta,ja nemam prve auto,ked fotis bleskom sive sa za bieleho dna stava svetle.Kde byvas normalne Ti ho donesiem ukazat,polašujes po nom cele Ti ho dam prezriet,od kluca az po vyfuk,ked ze si taky odbornik,daj adres dohodneme stretko a pohoda,nebudeme sa natahovat.V Ke je jeden autorizovany servis,robi mi tam kamos ,ked som kupoval toto auto nacital si zaznam o nom,lebo prehliadky boli robene v tejto predajni a servise,servisna knizka sedi,pozri su ludia co chcu ojabavat ludi na km,clovek od ktoreho som ho kupoval nemal dovod klamat,cely zaznam je v papieroch.Tak cakam adres a mozes pozriet na auto,)))
Prosiiiiiiiiiim, nechajme to tak ja uz chcem aby bol pokoj... |
| | | zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: moja klasika GIII 25/8/2008, 12:18 | |
| - Band napísal:
- nazdar,no mas pravdu,ex majitelovi teda pani majitelke suchla Avia na parkovisku blatnik a kapotu,dala nove a nejako to zle poskladali,nemam ho dlho ale cas na doladenie si musim najst,pozeral som ci nebolo nieco vaznejsie ale nie ,je to 55Kw ale sa mi nejako nezda lebo som mal incu co mala 55kw a sla inac ako toto,som prekvapeny ze by to bolo len 55kw,taha ako sialene.
no tak tomu ver ja mam 55kw slahol son na nu sportove sanie sportovy vyfuk a ide to nemnormalne ked sa postavis ku 1.6 74 kw tak na rozbeh ju nechas o celu dlzku a pol auta a potom ta samozrejme ze uz pri stvorke dobehne ale na start je to brutal | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: moja klasika GIII | |
| |
| | | | moja klasika GIII | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|