Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| VW Golf MK2 1.6TD | |
|
+10MaRko009 selc sudden30 SABREX stevocz vw-čkar gabesz0102 mato88 Lajovw+ mr.palino 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
Lajovw+ Agent
Vek : 52 Registrácia : 13.04.2011 Počet príspevkov : 1541 Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 2/3/2014, 12:34 | |
| hádam to nechceš dať iné ako čierne , strmene dobre , ale napravnicu určite čiernu.... | |
| | | mr.palino Vodič
Vek : 31 Registrácia : 27.01.2011 Počet príspevkov : 162 Auto : VW Golf 3 1.6 (swap 1.8) Bydlisko : Sečovce
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 7/3/2014, 07:55 | |
| No takže nápravnicu som rozmýšľal dať do tmavej farby teraz neviem možno čierna, ale nakoľko ramena na prednej náprave mam v žltej tak som premýšľal dať tú nápravnicu do žltej ale to je ešte hudba budúcnosti. Strmene asi do červenej, no ale zvažujem teraz, kto alebo kde mi urobia brzdové hadičky/ trúbky. V sobotu už idem brúsiť tak isto aj brzdové strmene, no neviem ako rozhýbať prihrdzavené piestiky na strmeňoch. Uvidíme dúfam že sa mi to podarí. Taktiež v Sobotu idem trocha dole a posnažím sa poprehadzovať diely (bezpriečkové dvere, blatník, kapotu) na auto. Momentálne sme s kamarátom pridali o čosi málo na čerpadle auto ide lepšie no stále to nieje ono turbo tlačí iba 0,5b dúfam že to dostaneme na pôvodných aspoň 0,8b. | |
| | | mr.palino Vodič
Vek : 31 Registrácia : 27.01.2011 Počet príspevkov : 162 Auto : VW Golf 3 1.6 (swap 1.8) Bydlisko : Sečovce
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 9/3/2014, 10:04 | |
| Zdravím, mal by záujem niekto kúpiť môjho Golf-a? Je na ňom ešte kopec roboty, no skoro všetko stačí iba prehodiť s auta ktoré mám na ND. Hlavne elektriku treba prehodiť pretože do tej mojej sa ešte predchádzajúci majiteľ hrabal a dopadlo to zle. Treba robiť predné brzdy (najlepšie zháňať väčšie brzdy pretože k autu dávam zadnú kotúčovú nápravu aj s novými kotúčmi a platničkami, teraz sú v predu 239mm kotúče), treba to na novo nalakovať no spodok nieje prehnitý. Nieje to cukrík, no naskytla sa mi príležitosť kúpiť G4 tdi za krásne peniaze. K autu by som dal 15" elektróny BBS, prídavné budíky (tlak turba, teplota oleja, tlak oleja) Auto má šport. podvozok JOM, polzuretanové silentbloky Powerflex, budíky s otáčkomerom. K autu dám ďalšie auto na ND aj s motorom a kopec ďalších dielov. Ak by niekto mal záujem kontaktujte ma do správy aj s cenovými ponukami, ďakujem. | |
| | | mr.palino Vodič
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 25/3/2014, 21:29 | |
| Mám otázočku dokázal by mi niekto poradiť či by bolo reálne alebo nieže reálne, skôr či to nepoškodí. Ide o prednú nápravnicu mám servo nápravu no sú na nej ulomené niektoré úchyty. Mohol by som to variť na tej náprave? Či radšej to nerobiť, a zháňať inú? Počul som že to dosť oslabí prednú nápravu. Ďakujem za odpoveď. | |
| | | mr.palino Vodič
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 21/6/2014, 13:50 | |
| | |
| | | VW_dave Začiatočník
Vek : 31 Registrácia : 04.06.2014 Počet príspevkov : 11 Auto : Golf MK2 1.6GTD, VW 1303 /1:20/ Bydlisko : Trebishow
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 8/8/2014, 00:50 | |
| Zdravím páni, takže Paliho golf sa presťahoval ku mne, prebehla menšia oprava /olej, filter, prevodový olej, poloosi, náhon tacha, brzdy, silentbloky... Bezpriečkové dvere sú aj s novými blatníkmi v základe, a čakám na uvoľnenie garáže na lak, keďže v garáži sa momentálne rozložil brácho a v práci si to strieknuť nemôžem. Budem postupne updatovať info a hlavne fotky. najnovšie je v pláne MTdi. Komplet motor bez čerpadla a elektriky s prevodovkou 81KW z A3 je naskladnený, momentálne čakám na repas čerpadla F Croma. Zatiaľ prerábam ovládanie VNT turba na pretlak, silentbloky motora...
Ozaj nemáte niekto návod na prestavbu lankového radenia na pákový systém G2 ? Nerád by som vŕtal do tunela a prerábal kulisu /ktorú k motoru aj tak nemám/ Spojku viem prehodiť na bowden ale radenie bohužiaľ nie.
Ešte čisto teoretická otázka, je možné použiť na Tdi motore 1.6TD čerpadlo ? Mám tu jedno zvyšné z 59KW GTD a rád by som motor poskladal a založil. Čerpadlo vymením až príde z repasu /podľa chlapíka odhadom 60dní/ | |
Vek : 31 Registrácia : 04.06.2014 Počet príspevkov : 11 Auto : Golf MK2 1.6GTD, VW 1303 /1:20/ Bydlisko : Trebishow
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 16/10/2014, 22:17 | |
| Update: Dnes STK a EK za mnou emisie pekne pod max hodnotami [viac ako o polovicu - čo sa čudujem keďže mám pridané na nafte a turbe, pod plným kotlom to trochu dymí. podľa slov technika na vek motora ide krásne] stk až na rozmer pneu OK nakoniec som bol prezuť a bolo to aj bez poplatku za opakovanú kontrolu [nové komplet podvozkové diely, silentbloky pwrflex, brzdy vpredu kotúče brembo max+brembo dosky a vzadu kotúče ferodo premier+dosky ATE - neveril ako to brzdí cinkol som si do červených čísel, vraj to trochu prebrzďuje zadok ale nešmýka ani prázdne auto na mokrej tráve takže som spokojný ] konečne môžem prehodiť motor a do ďalšej stk/ek vyladím chyby aby to prešlo | |
| | | mr.palino Vodič
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 20/1/2015, 21:12 | |
| Nejaký update? Čo je nové aj ja ako bývalí majiteľ by som chcel vedieť niečo nové | |
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD 22/1/2015, 14:06 | |
| Nazdarte VW-positive Takže update zatiaľ žiadny, akurát poopravované drobnosti ako zámky /stále a dookola mi niekto otvára zamknuté auto už mám 3tiu sadu kľučiek/, počítadlo KM, skalibrovaný tachometer, opravená kabeláž svetiel jeden "ževrajradobyautomechanik" to opravoval, nebudem menovať s Palim vieme kto to bol / repro dvojlinka 2x0,75mm káblik na diaľkové svetlá /4oko/ namontovaný centrál s DO, elektrický odskok kufra, opravené plato. Motor Tdi je ešte v dielni, vyzerá to tak že je mierne pridretý, otočím s ním ale šály na kľuke nevyzerajú zdravo, musím premerať kľuku či sa to oplatí skladať s novými ložiskami alebo druhú kľuku, výbrus riešiť nechcem, ojničné ložiská sú OK a ako vždy to stojí na peniazoch | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: VW Golf MK2 1.6TD | |
| |
| | | | VW Golf MK2 1.6TD | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|