VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Empty
OdoslaťPredmet: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime3/6/2012, 19:26

Zdravim mam jeden problem neviem ci sa to tu uz riesilo alebo tak to ma byt ale ked prepnem polohu na preve zrkadlo nastavuje mi obidva ale ked prepnem do polohy lave tak len lave kde moze byt chyba vdaka.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime3/6/2012, 20:09

Dusan535 napísal:
Zdravim mam jeden problem neviem ci sa to tu uz riesilo alebo tak to ma byt ale ked prepnem polohu na preve zrkadlo nastavuje mi obidva ale ked prepnem do polohy lave tak len lave kde moze byt chyba vdaka.
chyba nie je nikde...tak to je od vyroby...ja som tomu prv tiez nechapal,ale je to tak Wink
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime3/6/2012, 20:12

aha ok dobre dik lebo ja som si to teraz vsimol minule len ze si idem nastavyt pravy spatak a pozrem do laveho a ten bol uplne niekde inde jak bol predtym Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime3/6/2012, 22:10

Dusan535 napísal:
aha ok dobre dik lebo ja som si to teraz vsimol minule len ze si idem nastavyt pravy spatak a pozrem do laveho a ten bol uplne niekde inde jak bol predtym Very Happy
nejako mi to nesedi co tu pises. Ked otocis knoflik hore tak nastavujes soferov LAVY spetak a ten vlastne nastavuje oba naraz. Ked to pretocis dolu to je spolujazdcov spetak a ten sa nastavuje samostatne. Aspon mne to tak funguje.
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime4/6/2012, 12:11

no tak asi som to trocha cudne napisal asi preto ti to nesedi ale tak som to myslel ako ty ze z vodicovym nastavujem obidva / vodicov a spolujazcov/ a zo spolujazcovym len jeden /spolujazcov/.
Návrat hore Goto down
RastyFlyer
Začiatočník
Začiatočník
RastyFlyer

Vek : 33
Registrácia : 12.09.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf Mk.IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime4/6/2012, 17:25

no to je zvlastne co tu pisete chlapi,, mne sa daju nastavit obidva diferencialne:D
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc   Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Elektricke nastavenie zrkadiel pomoc
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prosim vas o pomoc, problem s ovladanim spatnych zrkadiel
» Elektricke okna
» prepinac,ovladac spatnych zrkadiel
» spinac na ohrev skla a zrkadiel
» vyhrievanie spetnich zrkadiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: