Dominix Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 30.09.2009 Počet príspevkov : 136 Auto : VW Golf IV. 2,0 benzin 116PS Bydlisko : Prešov, Nitra
| Predmet: Zamknuté auto 1/6/2012, 19:51 | |
| Zdravím Vás, Potreboval by som fakt súrne poradiť ako otvoriť predné dvere, stala sa mi taká ošemetná sitiuácia že mám Golfa ktorý je komplet zahladený, mám na mysli komplet dvere bez klučiek a taktiež aj zadný kufor, otvarám to na odskok, ale stalo sa to čo sa nemalo stať a baterka je v ťahu a nemám ako otvoriť auto a dostať sa tam. Raz som sa tiež tak vymkol ale vtedy mi pomohli chalani a otvorili mi auto tak že dali dole to tesnenie na okne a drôtom sa im to podarilo otvoriť. Preto sa chcem tiež pokusíť takto otvorť auto, len neviem kde čo zatiahnuť, aký je tam mechanizmus a tak. Ak ste už niekto takto otvarali prosím pomôžte, buď tu alebo cez správu. Buďem vďačný. | |
|
Edy2006 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 02.10.2010 Počet príspevkov : 177 Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW Bydlisko : PD/ZA
| Predmet: Re: Zamknuté auto 1/6/2012, 21:35 | |
| noo vsak tak zahnuti drotik a vyhackovat to tiahlo cca v oblasti kde mas ten cuplik ale chce to trpezlivost PS: treba si niekde viviest kabliky +/- aby si vtakychto pripadoch mohol pripojit bateriu zvonku | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zamknuté auto 1/6/2012, 22:17 | |
| Vyheverovat auto, zhodit kryt pod motorom a starovacie kable. Kostru das kamkolvek najlepsie niekam na prevodovku kedze je priamo ukostrena z baterky a plus na starter kedze je tiez priamo pripojeny. A je to. | |
|
RastyFlyer Začiatočník
Vek : 33 Registrácia : 12.09.2011 Počet príspevkov : 8 Auto : VW Golf Mk.IV 1.4 16V
| Predmet: Re: Zamknuté auto 4/6/2012, 17:29 | |
| - baciluss napísal:
- Vyheverovat auto, zhodit kryt pod motorom a starovacie kable. Kostru das kamkolvek najlepsie niekam na prevodovku kedze je priamo ukostrena z baterky a plus na starter kedze je tiez priamo pripojeny. A je to.
najjednoduchsie | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Zamknuté auto | |
| |
|