MassiveW Začiatočník
Vek : 32 Registrácia : 25.09.2011 Počet príspevkov : 8 Auto : VolksWagen Golf III, 1992, 1.4 GL Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke 29/4/2012, 20:52 | |
| Zdravím chlapi, už pekne dlho ma trápi jedna vec...Mám možnosť dať auto na diagnostiku...No neviem kde je zásuvka. Viem že na 3kových golfoch 1993+ to býva pri zapalovači, kryt posunúť doprava a tam sa objaví...No ja som dal celú prístrojovku okolo klímy, popolníka,zapaľovača a rádia dole, a nič...Kto vie kde by to bolo??? (pozn. 1,4GL, r.v.1992). Druhý problém je iba niekedy,ale začína ma to viac a viac trápiť...Idem na jednotke,pohoda,a keď prehodím na dvojku,a pridám plyn na podlahu, auto pridá, zrazu ubere a opäť pridáva na maximum. Divné je že to robí len ńa 2 prevodovom stupni,a hovorím, pridám a auto jak keby zabralo tak na 5%, na pol sekundy klesnu otáčky a nezabere vôbec,a zrazu úplne v pohode...Dúfam že vy,odborníci na tie naše mašinky poradíte.... Vrelá vďaka za každú odpoveď... | |
|