VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke

Goto down 
AutorSpráva
MassiveW
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 32
Registrácia : 25.09.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : VolksWagen Golf III, 1992, 1.4 GL

Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke Empty
OdoslaťPredmet: Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke   Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke Icon_minitime29/4/2012, 20:52

Zdravím chlapi,
už pekne dlho ma trápi jedna vec...Mám možnosť dať auto na diagnostiku...No neviem kde je zásuvka. Viem že na 3kových golfoch 1993+ to býva pri zapalovači, kryt posunúť doprava a tam sa objaví...No ja som dal celú prístrojovku okolo klímy, popolníka,zapaľovača a rádia dole, a nič...Kto vie kde by to bolo??? (pozn. 1,4GL, r.v.1992).
Druhý problém je iba niekedy,ale začína ma to viac a viac trápiť...Idem na jednotke,pohoda,a keď prehodím na dvojku,a pridám plyn na podlahu, auto pridá, zrazu ubere a opäť pridáva na maximum. Divné je že to robí len ńa 2 prevodovom stupni,a hovorím, pridám a auto jak keby zabralo tak na 5%, na pol sekundy klesnu otáčky a nezabere vôbec,a zrazu úplne v pohode...Dúfam že vy,odborníci na tie naše mašinky poradíte....
Vrelá vďaka za každú odpoveď...
Návrat hore Goto down

Zásuvka na diagnostiku + pridávanie plynu na 2ke
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Pridavanie obrazkov
» trhanie pri pridavani a uberani plynu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: