eMeR Autoškolák
Registrácia : 02.07.2008 Počet príspevkov : 51 Auto : Golf II 1,6D Bydlisko : Prešov
| Predmet: Predsuvnik vstreku paliva - zvysuje otacky aj za tepla 10/3/2012, 08:38 | |
| Caute, zaujimalo by ma ci to tak moze byt, mam motor 1,6D JPA a aj ked je teply tak predsuvnik zvysi otacky. Myslim ze by to asi nemalo robit, cim to je? chudobna zmes? nespravny predvstrek? Alebo cerpadlo prida aj trochu nafty? Dik za odpovede | |
|
stevocz Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 06.07.2009 Počet príspevkov : 318 Auto : GII 1,6 TD s IC (SB) Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Predsuvnik vstreku paliva - zvysuje otacky aj za tepla 12/3/2012, 07:43 | |
| trochu som nepochopil. ak som to pochopil dobre tak zohrejes motor a ked vtedy povytiahnes predsuvnik tak ti zvysi otacky. to robi aj mne a je to normalne, lebo ten predsuvnik odkrem predstihu ovlada aj volnobezne otacky tak ich tiez zdvihne | |
|
eMeR Autoškolák
Registrácia : 02.07.2008 Počet príspevkov : 51 Auto : Golf II 1,6D Bydlisko : Prešov
| Predmet: Re: Predsuvnik vstreku paliva - zvysuje otacky aj za tepla 12/3/2012, 18:36 | |
| vdaka za odpoved, len som videl na inom motore ze za tepla ked vytiahol tak nic sa mnestalo, za studena fungoval.. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Predsuvnik vstreku paliva - zvysuje otacky aj za tepla | |
| |
|