VajčákTDI Začiatočník
Vek : 32 Registrácia : 08.03.2012 Počet príspevkov : 4 Auto : Volkwagen Bora 1.9TDi ALH + chip 105kw, egr off Bydlisko : Jaslovské Bohunice
| Predmet: Holá, bosá barBORA 8/3/2012, 18:37 | |
| Ahojte klubáci , dúfam že mi moju Borku nevymažete ved predsa tiež je to svojim spôsobom Golf Autíčko som kúpil 3.oktobra 2011 v Málinci v okrese Poltár. Autíčko ma nestálo vela € , ale jeho stav tomu aj zodpovedal , ošúchaný volant (ten mám stále ) riadica páka dobre že sa nerozpadla po ceste , ručná zostávala vysieť lak v biednom stave. O elektrike tam nebolo ani chýru kedže mám manuálnu climu a všetky okná ovládam manuálne hehe , kedze bolo zretelné že bolo búrané vedel som čo ma pravdepodobne čaká , hned po príchode domov mi klakol štartér ( to boli nervy ) po tom ako sa spravil štartér doprial som mu výmenu oleja a všetkých filtrov kompletný repas podvozku. Dalej prišli na rad folie, nové zadné svetlá , nová radička , laktová opierka , tepovanie , výmena sedačiek ( sííce niesú v najlepšom stave ale hlavne že vodičova nieje polámaná ako tá s ktorou som auto kúpil ) V najbližšej dobe sa chystám na výmenu za elektrické okná , prídu nové pružiny ( zníženie - 4 cm ), repas hlavy a turba kedže mi trošku klepoce zdvihátko a z nejakých neznámich príčin mi trhá hadice od coolera , do turba , alebo do sacieho ... Tolko mojej barBORE | |
|
VajčákTDI Začiatočník
Vek : 32 Registrácia : 08.03.2012 Počet príspevkov : 4 Auto : Volkwagen Bora 1.9TDi ALH + chip 105kw, egr off Bydlisko : Jaslovské Bohunice
| Predmet: Re: Holá, bosá barBORA 8/3/2012, 18:45 | |
| Fotky sa tu dajú pridávať len cez imageShack ? | |
|
selc Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 03.02.2012 Počet príspevkov : 305 Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Holá, bosá barBORA 8/3/2012, 19:15 | |
| Zdravim, fotky pridas pomocou ikony "Image" (7. zprava), vyskoci ti take okno kam vloziz LINK na fotku (napr. z imageshack). Keby mala byt kazda foto ulozena tu na fore tak si vies predstavit kolko priestoru by to asi chcelo a bolo by to aj zbytocne kedze fotky je mozne pridat zdarma na X miest na nete (napr. picassa). Takze este raz a polopate - pojdes na stranku kde mas foto, pravym tlacitkom "Kopirovat adresu URL obrazka" (adresu, nie obrazok!) -> pojdes na forko -> klik na image -> ctrl + v. | |
|
Lajovw+ Agent
Vek : 52 Registrácia : 13.04.2011 Počet príspevkov : 1541 Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Holá, bosá barBORA 8/3/2012, 19:19 | |
| však on to ovláda z vw clubu ,že mám pravdu vajčák?tak vitaj s holou bosou aj tu | |
|
VajčákTDI Začiatočník
| Predmet: Re: Holá, bosá barBORA 8/3/2012, 19:51 | |
| selc Ď za informáácie Lajovw pravdu máš ďakujem za prvítanie chlopci | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Holá, bosá barBORA | |
| |
|