VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Holá, bosá barBORA

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
VajčákTDI
Začiatočník
Začiatočník
VajčákTDI

Male
Vek : 32
Registrácia : 08.03.2012
Počet príspevkov : 4
Auto : Volkwagen Bora 1.9TDi ALH + chip 105kw, egr off

Holá, bosá barBORA  Empty
OdoslaťPredmet: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime8/3/2012, 18:37

Ahojte klubáci , dúfam že mi moju Borku nevymažete ved predsa tiež je to svojim spôsobom Golf Smile

Autíčko som kúpil 3.oktobra 2011 v Málinci v okrese Poltár. Autíčko ma nestálo vela € , ale jeho stav tomu aj zodpovedal , ošúchaný volant (ten mám stále ) riadica páka dobre že sa nerozpadla po ceste , ručná zostávala vysieť lak v biednom stave. O elektrike tam nebolo ani chýru kedže mám manuálnu climu a všetky okná ovládam manuálne hehe , kedze bolo zretelné že bolo búrané vedel som čo ma pravdepodobne čaká , hned po príchode domov mi klakol štartér ( to boli nervy pale ) alien
po tom ako sa spravil štartér doprial som mu výmenu oleja a všetkých filtrov kompletný repas podvozku.
Dalej prišli na rad folie, nové zadné svetlá , nová radička , laktová opierka , tepovanie , výmena sedačiek ( sííce niesú v najlepšom stave ale hlavne že vodičova nieje polámaná ako tá s ktorou som auto kúpil ) V najbližšej dobe sa chystám na výmenu za elektrické okná , prídu nové pružiny ( zníženie - 4 cm ), repas hlavy a turba kedže mi trošku klepoce zdvihátko a z nejakých neznámich príčin mi trhá hadice od coolera , do turba , alebo do sacieho ... Tolko mojej barBORE Smile

Návrat hore Goto down
VajčákTDI
Začiatočník
Začiatočník
VajčákTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime8/3/2012, 18:45

Fotky sa tu dajú pridávať len cez imageShack ?
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime8/3/2012, 19:15

Zdravim, fotky pridas pomocou ikony "Image" (7. zprava), vyskoci ti take okno kam vloziz LINK na fotku (napr. z imageshack). Keby mala byt kazda foto ulozena tu na fore tak si vies predstavit kolko priestoru by to asi chcelo a bolo by to aj zbytocne kedze fotky je mozne pridat zdarma na X miest na nete (napr. picassa).
Takze este raz a polopate - pojdes na stranku kde mas foto, pravym tlacitkom "Kopirovat adresu URL obrazka" (adresu, nie obrazok!) -> pojdes na forko -> klik na image -> ctrl + v.
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime8/3/2012, 19:19

však on to ovláda z vw clubu Smile ,že mám pravdu vajčák?tak vitaj s holou bosou aj tu Smile
Návrat hore Goto down
VajčákTDI
Začiatočník
Začiatočník
VajčákTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime8/3/2012, 19:51

selc Ď za informáácie Smile Lajovw pravdu máš Smile ďakujem za prvítanie chlopci Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Holá, bosá barBORA    Holá, bosá barBORA  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Holá, bosá barBORA
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: