VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kontrolky

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
sisken
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.08.2011
Počet príspevkov : 4
Auto : vw golf IV 1.6 sr

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: kontrolky   kontrolky Icon_minitime4/3/2012, 11:20

caute. vie mi niekto povedat ake kontrolky maju zhasnut po otoceni klucom a ake zostat svietit?

najprv:
ked som kupil golfa, ostala mi svietit nejaka kontrolka tusim, nepamatam ktora. Teraz v zime mi zostala svietit aj baterka. Myslel som ze je nieco zle, ale potom som sa docital ze ta baterka ma svietit a zhasnut az po nastartovani. Teraz to tak ide, predtym zhasla s ostatnymi. Cize nieco sa same napravilo.

neskor:
Ale tak sa mi mari ze mi ostavali svietit dve kontrolky, baterka a este nieco. no teraz mi ostane svietit iba baterka. V manualy som cital o vsetkych kontrolkach ze zhasnu, tak teraz neviem. Iba sa mi proste zda ze tam svietilo este nieco a uz nesvieti. teraz predtym ako nastartujem mi ostane svietit iba baterka (a rucna ak je)

je to ok alebo mam nieco zle? na diagnostike som este nebol, nemam cas ist do servisu a moj servisak nema diagnostiku. ale bolo mi povedane ze nieco s elektrikou mam zle. neviete?

diks
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: Re: kontrolky   kontrolky Icon_minitime4/3/2012, 11:46

ja umrem Laughing svietilo nevies co,teraz svieti iba to,baterka,potom zase nic....ak vsetko zhasne po starte tak naco riesis???
Návrat hore Goto down
sisken
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.08.2011
Počet príspevkov : 4
Auto : vw golf IV 1.6 sr

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: Re: kontrolky   kontrolky Icon_minitime4/3/2012, 14:45

lebo viem ze sa mi tam nieco zmenilo a neviem co, tak som zvedavy ci niekto nemal podobny problem.

Uz som niekde cital (teraz to uz neviem najst), ze ta kontrolka baterky presne toto uz niekomu robila - zhasinala - a v zime sa to "opravilo" a ostala svietit az do startu. a kedze to neviem najst tak neviem cim to bolo sposobene.

ja som v pohode, ked zhasnu kontrolky tak je dobre, len som zvedavy ci tu niekto mal nieco podobne
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: Re: kontrolky   kontrolky Icon_minitime4/3/2012, 21:45

a dobija ti to v poriadku? daj merak ked naštartuješ kolko dobija, dalej si skontorluj kontakty na baterke či nemaš zaoxidovane, a hlavne minusovi je ukostreny pod bateriou . ak maš velky odpor(zaoxidovane niekde) tak ti može ukazovat kontrolku.
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: Re: kontrolky   kontrolky Icon_minitime18/1/2013, 07:29

gabesz0102 napísal:
ja umrem Laughing svietilo nevies co,teraz svieti iba to,baterka,potom zase nic....ak vsetko zhasne po starte tak naco riesis???

presne to mi hneď napadlo, keď som si prečítal problém... Laughing ...inak niekedy mám pocit, ako keby to moje auto malo svoju dušu...mal som po kúpe kedysi také menšie problémy s určitými motorickými vecami, ktoré sa za nejaký čas sami postupne poriešili sami, ani neviem ako...už také tri roky vôbec nič z toho... cyclops
Návrat hore Goto down
Sponsored content

kontrolky Empty
OdoslaťPredmet: Re: kontrolky   kontrolky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kontrolky
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: