sisken Začiatočník
Registrácia : 11.08.2011 Počet príspevkov : 4 Auto : vw golf IV 1.6 sr Bydlisko : BA
| Predmet: kontrolky 4/3/2012, 11:20 | |
| caute. vie mi niekto povedat ake kontrolky maju zhasnut po otoceni klucom a ake zostat svietit?
najprv: ked som kupil golfa, ostala mi svietit nejaka kontrolka tusim, nepamatam ktora. Teraz v zime mi zostala svietit aj baterka. Myslel som ze je nieco zle, ale potom som sa docital ze ta baterka ma svietit a zhasnut az po nastartovani. Teraz to tak ide, predtym zhasla s ostatnymi. Cize nieco sa same napravilo.
neskor: Ale tak sa mi mari ze mi ostavali svietit dve kontrolky, baterka a este nieco. no teraz mi ostane svietit iba baterka. V manualy som cital o vsetkych kontrolkach ze zhasnu, tak teraz neviem. Iba sa mi proste zda ze tam svietilo este nieco a uz nesvieti. teraz predtym ako nastartujem mi ostane svietit iba baterka (a rucna ak je)
je to ok alebo mam nieco zle? na diagnostike som este nebol, nemam cas ist do servisu a moj servisak nema diagnostiku. ale bolo mi povedane ze nieco s elektrikou mam zle. neviete?
diks | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: kontrolky 4/3/2012, 11:46 | |
| ja umrem svietilo nevies co,teraz svieti iba to,baterka,potom zase nic....ak vsetko zhasne po starte tak naco riesis??? | |
|
sisken Začiatočník
Registrácia : 11.08.2011 Počet príspevkov : 4 Auto : vw golf IV 1.6 sr Bydlisko : BA
| Predmet: Re: kontrolky 4/3/2012, 14:45 | |
| lebo viem ze sa mi tam nieco zmenilo a neviem co, tak som zvedavy ci niekto nemal podobny problem.
Uz som niekde cital (teraz to uz neviem najst), ze ta kontrolka baterky presne toto uz niekomu robila - zhasinala - a v zime sa to "opravilo" a ostala svietit az do startu. a kedze to neviem najst tak neviem cim to bolo sposobene.
ja som v pohode, ked zhasnu kontrolky tak je dobre, len som zvedavy ci tu niekto mal nieco podobne | |
|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: kontrolky 4/3/2012, 21:45 | |
| a dobija ti to v poriadku? daj merak ked naštartuješ kolko dobija, dalej si skontorluj kontakty na baterke či nemaš zaoxidovane, a hlavne minusovi je ukostreny pod bateriou . ak maš velky odpor(zaoxidovane niekde) tak ti može ukazovat kontrolku. | |
|
Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| |