VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Dlhy Joker :)

Goto down 
+4
mirec G 3
sykye
Lajovw+
uhni
8 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
uhni
Autoškolák
Autoškolák

Vek : 33
Registrácia : 29.02.2012
Počet príspevkov : 58
Auto : VW Golf Mk3 Variant 66kW TDi

Dlhy Joker :) - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime16/5/2012, 23:05

Ok takze postup:
-obrusil som vsetku hrdzu co tam bola plus niekto casti som musel aj odrezat flexou
-ponatieral som to vesetko asi 3-4krat odhrdovacom
-odmastnil som vsetko pekne riedidlom
-nastrikal zakladnou farbou
-potom som to ponatieral BODY (gumoasfaltom) a prinitoval som tam taktiez osetreny plech
- ked to trochu pozaschynalo znovu som to vsetko pretrel body od vrchu aj od spodu aby sa tam nedostalo nic ani len stipka vzduchu Smile
- nakoniec ked boli diery porobene a hrdza zlikvidovana nastriekal som celu podlahu BODY sprejom je to aj tak trochu izolacia proti hluku teraz je v aute o nieco tichsie neprenasa to tak od cesty Smile

viem ze zvaranie by bolo efektivnejsie ale auto som kazdy den pouzival a robil som to viac menej po veceroch ale dufam ze to za cas vydrzi a potom sa to spravy poriadne ale musel som to aspon takto poplatat nech mam srdce na mieste Smile neznesiem hrdzu Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
mirec G 3
Vodič
Vodič
mirec G 3

Male
Registrácia : 04.10.2009
Počet príspevkov : 250
Auto : Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 08:53

Pekne si to porobil mňa čaká to isté ale ešte aj podbehy a držiak tlmiča lebo mi celkom pekne hnije ale zatial to všetko musí počkať nakolko marodim srukou Sad
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 09:29

no ja som postupoval cca podobne takze hadam to aj mne vydrzi Smile tak congratulations teda Smile
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 10:33

Dikes pani... aj mna cakaju podbehy plus oba predne blatniky a trochu by sa zislo pobrusit aj tie zadne :/ a samozrejme nejaka ta hniloba na dverach a kufri ale to je nic Smile
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.11.2010
Počet príspevkov : 47
Auto : ex: Golf III Variant

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 10:46

tie predne blatniky su hroza .. na mojom aute jeden poriesil uz predchadzajuci majitel a druhy som menil nedavno ja cely lebo uz bol v hroznom stave

inac s tou koroziou nemam az taky problem okrem podlahy samozrejme, tam tu dieru vlavo vzadu som riesil iba docasne a pravy predny podbeh je tiez mizerny

inac mam dobre skusenosti aj so sklolaminatovym tmelom Very Happy
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 11:40

ja tiez idem kompletne vymenit predne blatniky plus podbehy a so sklolaminatom sa chcem tiez pohrat ale s naraznikmi Smile ale len tak ich trosku vyhladit ale ak poznate nejaky lepsi material na taketo ucely tak pocuvam Smile
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 11:46

a co chces stvarat s naraznikmi?
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 12:17

Ak najdem obrazok tak upnem... ziadne velke zmeny len ich trocha vyhladit v podstate ostanu seriove
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 12:42

posli fotku ale mne pride zbytocne pre 'trochu vyhladenia' vyhadzovat prachy za striekanie atd.
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime17/5/2012, 23:08

Prave o to ide ze strikat ho musim tak ci tak pretoze zacala opadavat farba a mudry majitel predomnou to len nejak zatrel farbou a teras to aj opadava a este k tomu tam je nasrata farba vyzera to zle :/
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 20:20

Trochu som sa hral s Fotošopom Smile (To pozadie kus nevidalo a nechcelo sa mi snim hrat..)
Takto kebyze ho tras mam tak mi to zacas staci Smile

Dlhy Joker :) - Stránka 3 Golfino
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 20:21

Takto je teras
Na porovnanie
Dlhy Joker :) - Stránka 3 31515201s
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 21:04

To: andy.gee

Mozes si vsimnut ten zahladeny zadok Smile take nieco by som chcel spravit aj v predu
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 21:35

je to sice decentne .. ale mne sa tam ta hrana nejako hodi Very Happy

ale zo mna si nerob tazku hlavu, mne sa nepacia ani niektore veci, co kazdy golfista povazuje za najkrajsie Cool
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 22:09

sory ale za ten prinitovaný plech by som ti zlomil ruku
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 22:14

mirecc myslis ze je to zly napad tie nity? pytam sa lebo sa nevyznam a docela ma to zaujima Smile

a v tom virtuale tie borbety su strasne pekne ked su strieborne original ako maju byt
Návrat hore Goto down
andy.gee
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 22:27

tak zvar je zvar .. pevnejsi, ked to osetris aj to dlhsie vydrzi predpokladam
len nie kazdy ma po ruke zvaracku a ochotu sa s tym babrat
lebo musia ist myslim prec aj trubky brzdove lebo aspon mne tam idu popod to miesto
a neviem ci by vydrzali tu teplotu .. jedine, ze sa trochu posunu na ten cas ak nie su velmi hrdzave a vydrzia to Very Happy )
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime19/5/2012, 23:28

ked som ja robil tieto dieri tak sused zvaral a ja som musel hasit odspodu lebo sa chytal horiet ten original gumoasfalt odspodu co je nakydany... a sakramentsky rychlo zacinal horiet
Návrat hore Goto down
uhni
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime20/5/2012, 13:19

To: Mirecc

To nitovanie je docasne riesenie kedz som si nemohol dovolit mat nepojazdne auto a ani zvaracku este nemam.. A urcite je to takto lepsie ako keby som to nechal hnit Smile
Neskor pride aj vyvarenie
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime20/5/2012, 16:04

Pohoda ozval som sa len preto že som už robil podlahu aj prahy po človeku čo to nanitoval a zapatlal.Bola to fantastická robota.Inak mam tiež malu dierku (resp. oslabenú podlahu) na spolujazdcovej strane a dnes som hladal na nete celu podlahu novú a nič som nenašiel.Zaujímave že na G 1 ju dostat,pekne 4 kusy a na G3 nič.Svine Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dlhy Joker :)   Dlhy Joker :) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Dlhy Joker :)
Návrat hore 
Strana 3 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: