VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Výmena filtra za športový

Goto down 
+10
zuzko
1southside11
apophis
Adamec21
Kuric
brano_co
zelo
mmracing
ivco85
Benchy
14 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male
Vek : 39
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 79
Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10

Výmena filtra za športový Empty
OdoslaťPredmet: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime5/6/2008, 17:12

Vie mi niekto poradit ohladom vymeny vzduchoveho filtra?Chcel by som si dat sportovy filter-hrusku,ale v mojom tipe je filter plochy.Dalo by sa bez problemov zmenit,a ma to nejaky vplyv na vykon alebo zvuk a tak?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime16/6/2008, 01:07

nazdar moj osobny nazor je ze na diesle to nie je to prave orechove..co sa tyka vykonu by som povedal ze je to uplne zanedbatelne.....cely vyznam takeho filtra je v tom ze prepusta viac vzduchu..cize sa tvori bohatsia zmes na vzduch
co sa tyka zvuku..neviem ako na diesli ale na benzinaku to je pocut ked mu stupas do otacok..
a co sa tyka samotnej montaze ..exituju aj sportove filtre vo forme tych plochych filtrov ako je origo..alebo ked chces sisku tak potom sa predavaju cele sady spolu s vedenim...
nieco taketo...
http://vwgolf-club.net/forum-f19/topic-t925.htm ....no stym prichadzaju aj neake komplikacie..
..moj nazor......mozno chalani co stym maju osobnu skusenost zareaguju uplne inak....tak uvidime.. Very Happy
Návrat hore Goto down
mmracing
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GOLF 1.4 TSI 212k

OdoslaťPredmet: filter   Výmena filtra za športový Icon_minitime17/11/2008, 20:28

Ahoj, urcite to nerob, nachaj seriovy papierovy, ostatne nema rada vaha vzduchu, casto ju treba menit, nestoji 5 korun...
Návrat hore Goto down
http://www.mmracing.sk
zelo
Vodič
Vodič
zelo

Male
Vek : 38
Registrácia : 20.10.2008
Počet príspevkov : 217
Auto : golf 3 1.8 90ps ABS

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime17/11/2008, 21:48

ja mam sisku nahodenu uz dost dlho a ziadny preblem nemam.... ma to lepsi zvuk, a podla mna sa auto lepsie bere
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime17/11/2008, 22:22

zelo napísal:
ja mam sisku nahodenu uz dost dlho a ziadny preblem nemam.... ma to lepsi zvuk, a podla mna sa auto lepsie bere
hej ale ty mas benzin..a tam je to na leto pohodicka....dokonca by som povedal ze aj dobra vecicka..ale povodna idea tejto temy bol filter na diesel....co nemyslim ze je stastne riesenie...
Návrat hore Goto down
zelo
Vodič
Vodič
zelo

Male
Vek : 38
Registrácia : 20.10.2008
Počet príspevkov : 217
Auto : golf 3 1.8 90ps ABS

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/11/2008, 09:07

som si nevsimol ze ma diesel, ale davaju to aj na diesel
Návrat hore Goto down
brano_co
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 26.11.2008
Počet príspevkov : 5

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime26/11/2008, 16:20

mmracing napísal:
Ahoj, urcite to nerob, nachaj seriovy papierovy, ostatne nema rada vaha vzduchu, casto ju treba menit, nestoji 5 korun...

pred časom takto "odpálil" AMM - alebo po slovensky - váhu vzduchu - problém bol v tom že filter bol "preolejovaný" (nie filter ale olej zabil AMM)- jednalo sa o filter ktorý ti príde "suchý" so sprejom a musíš si ho sám na olejovať, teraz mam K&N ktorý je od výroby naolejovaný - zatiaľ žiaden problém, poznám ľudí ktorý s K&N najazdili desať tisíce kilometrov bez toho aby museli meniť AMM... Wink ja mam turbo benzín – teraz cca 220 koni – je cítiť že motor podstatne lepšie dýcha, a aj zvuk sa zmenil... keby som mal naftu určite by som to tiež menil, nakoľko sériový papierový je dosť „nepriepustný“ a ako keby auto trocha dusil... aspoň ja mám ten pocit...
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 17:54

Branco mozes mi poradit . Mam benzinaka a chcem dat K&N Sanie so Siskou , Nasiel som si Komplet sadu na moj motor . Mozem sa spytat co vsetko musim zapojit do toho K&N potrubia za sisku ? Lebo na starom filtre mam za boxom na potrubi nejaku ''sondu'' a hadicku , myslim ze z valcov . Mozte mi poradit co je ta ''Sonda" a ci je potrebne ju zapojit aj do noveho potrubia ?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 18:10

Kuric napísal:
Branco mozes mi poradit . Mam benzinaka a chcem dat K&N Sanie so Siskou , Nasiel som si Komplet sadu na moj motor . Mozem sa spytat co vsetko musim zapojit do toho K&N potrubia za sisku ? Lebo na starom filtre mam za boxom na potrubi nejaku ''sondu'' a hadicku , myslim ze z valcov . Mozte mi poradit co je ta ''Sonda" a ci je potrebne ju zapojit aj do noveho potrubia ?
skus dat foto....a poviem ti presne....lebo teraz si neviem vybavit ake ma usporiadanie tvoj motor...
ale za sisku uz nic.Smile skorej pred nu..vacsinou sa to vyhodi cele od skrtiacej klapky rovno..ale predpokladam ze tam mas este vahu vzduchu....
takze nieco taketo??(sorry apophis.Smile)
Výmena filtra za športový Dsc00310
a takto to moze vyzerat( sorry Adame..Smile)
Výmena filtra za športový 151010
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 18:27

ale teraz na zimu by som to nerobil!!
Návrat hore Goto down
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 19:09

tu šišku mam uz od leta a zatial tiaden problem a uz som aj pral vo vode a celu ju vydrhol a stale fici ako maaa....
co sa tyka vykonu tak je to podstatne citit afto lepsie dycha a so Shell V-Pover racing 100 oktan to afto ma super zaber a teraz v zimnom obdoby sa mi zda ze to ide este lepsie :-D
a zvukovo no proste paradicka pekny odfukovy efekt + este planujem aj blow of ventil na pekne svišťanie k turbu... bude to paradicka... ale taky poriadny blow je dost drahy bo tie za 3000 sk zevraj zblbnu riadiacku a nebude to ono...
a kamos ma sisku na 1.9 GTI-TDI 116 hp a tlaci mu pekne a je ju aj pocut ale ne tak vyrazne ako benzin...a nestazuje si... a ma ju tiez od leta a este aj teraz a pohodicka...
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 19:20

v pohode ivco, aj mna napadlo, ze si to mas na mojich foto pozriet Smile
ja tiez nad tym uz dlho rozmyslam, mam zatial len vlozku filtra green. upravca povedal, ze to tak nechame, tak som tam nechal airbox.
a blow off planujem aj ja, ked bude motor mat turbo. na turbo-benzine je to dobra vec..
Návrat hore Goto down
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 19:22

inak mal som aj green v air-boxe ale velky rozdiel od serie to nebol a je pomaly drahsi ako siska... dance
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime18/12/2008, 19:37

ja to neviem porovnat, uz tam bol, ked som auto kupil. tiez by som chcel dat cold air intake system, ale nieco taketo a to uz stoji zopar dolarov Smile
injen, AEM a podobne znacky ma zaujali

Výmena filtra za športový Sportovni-sani-aem-dlouhe-cold-air-intake-system-default

Výmena filtra za športový Injen-sportovni-sani-pro-japonske-vozy-eu-modely-default
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime19/12/2008, 09:36

ivco85 napísal:
Kuric napísal:
skus dat foto....a poviem ti presne....lebo teraz si neviem vybavit ake ma usporiadanie tvoj motor...
ale za sisku uz nic.Smile skorej pred nu..vacsinou sa to vyhodi cele od skrtiacej klapky rovno..ale predpokladam ze tam mas este vahu vzduchu....
takze nieco taketo??(sorry apophis.Smile)
Výmena filtra za športový Dsc00310
a takto to moze vyzerat( sorry Adame..Smile)
Výmena filtra za športový 151010

Ano Ivco to je moj Motor len trosku cistejsi Very Happy Vidis za boxom smerom hore ku sklu je hned nejaka sonda a idu z nej kable , som lajk tak sa neviznam a ked si vsimnes na poslednej fotke sania co pridal apophis tak tam je otvor do ktoreho sa nieco zapaja Smile nevies co sa do toho ma napojit ?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime19/12/2008, 10:29

no to je presne co som spominal..je to vaha vzduchu...
a natej sade co hodil apophis je presne ten otvor miesto pre mnu...
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime19/12/2008, 13:50

Okej uz mam v tom jasno Smile K&N caka uz , aby bola vyplata Very Happy
Návrat hore Goto down
1southside11
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 29.08.2008
Počet príspevkov : 3

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime30/12/2008, 20:57

ahojte golfaci idem menit rozvody ufff chcem poprosit o najdolezitejsie a komplettne rady viem pri takych veciach sa nema setrit ale chcem kvalitu. poradte to najlepsie diki.mam 1.9TDI 2000.81kw
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime30/12/2008, 23:44

do diesla sisku??bude ti to krochkat ako prasiatko hehe radsej ked chces daj sportovu vlozku do origo krabice ale mas to za jedno nejako to na vykone nepocitis bo uz ked tak vacsi intercooler a chipovat a vstreky sportove ak chces vykony na sisku nemas benzin na benzine to vcelku ma dobry aj zvuk ale ja uz osobne sisku davat nebudem bo prepusta vacsie mnozstvo bordelu asi tak
Návrat hore Goto down
Creon
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 46
Auto : VW Golf 5

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime2/1/2009, 10:40

Pokial niesi fakt tuner a jazdis raz dva krat do tizdna,je to na kkt, osobna skusenost na VW Golf 3 Vaha vzduchu- problemy nedokonale filtrovanie vzduchu co ma za nasledok skore opotrebenie mno ze to huci viac niekto xe vzbudzovad dojem je na tebe co tam das ja by som to tam nepchal... radsej kvalitny mikrofilter od GREENu teras mam 5ku Golfa isto by som ani nepomyslel to tam dat...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Výmena filtra za športový   Výmena filtra za športový Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Výmena filtra za športový
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» vymena olejoveho filtra
» vymena palivoveho filtra -postup

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: