VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

katalyzator? (1,4 16v)

Goto down 
AutorSpráva
flog1357
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 22.05.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : Golf V, 1,4 16v

katalyzator? (1,4 16v) Empty
OdoslaťPredmet: katalyzator? (1,4 16v)   katalyzator? (1,4 16v) Icon_minitime24/2/2012, 14:55

Zdravim! Moj problem je takyto...Zacalo to viac menej vtedy ako mi menily rozvody. Auto stratilo vykon (neviem ist viac ako 110, do kopca 80 no a pomaly sa rozbieha hlavne pri vyssom prevodovom stupni) Zerie to o cca 2 litre viac- priemerka 9 litrov (auto mam uz styri roky takze viem co mozem cakat). Bol som uz na troch diagnostikach. Vsade rovnaka odpoved...Ze motor je v poriadku, nic pocitac nevyhadzuje...a rozvody tak isto dobre nastavene!
Minuly tyzden som sa zastavil v orig. bosch servis kde mi povedali ze mam rozvody posunute o dva zuby, ale zaroven ze mi musia oznamit zlu spravu ze mam odpaleny katalyzator (univerzal nepasuje a origo. 800E).
V servise co sa specializuje na katalyzatori mi ho vymontovali a pozreli... Zevraje na pohlad vyzera v dobrom stave a poslal ma na emisnu kontrolu. Tam mi povedali ze mam vsetky cisla absolutne v norme.
Este som dostal odporucania od znameho co mal podobny problem skontrolovat ERG ventil a vahu vzduchu na co mi v bosch servise povedali ze to moje auto ani nema.
Chcel by som vylucit vsetky moznosti, nerad by som totiz kupil katalyzator za "velke" peniaze a nakoniec zistil ze to je nieco ine... DAKUJEM
Návrat hore Goto down

katalyzator? (1,4 16v)
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: