| nastavenie rozladenych rozvodov | |
|
|
Autor | Správa |
---|
marcoxyz Začiatočník
Registrácia : 23.02.2012 Počet príspevkov : 2
| Predmet: nastavenie rozladenych rozvodov 23/2/2012, 20:46 | |
| Dobry vecer, mam golfik 2 1.6td 51kw mal som takyto problem prasklo mi tesnenie na olejovom cerpadle pri rozvodoch a vytiekol komplet olej tesnenie je uz vymenene olej novy ale rozvody boli zle zaistene a rozladili sa.teraz to skusame robit s kamaratom automechanikom (ktory nieje velky kamarat s rozvodmi) tak ze palivove cerpadlo otaceme po jednom zube a skusame to rucne aby sa nam pri startovani nahodou nestretli piesty s ventylmi ale nejak nam to nejde.....keby ste mali nejake rady alebo ci nieje nejaka schema na rozvody......vopred dakujem za rady | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 23/2/2012, 21:03 | |
| automechanikom (ktory nieje velky kamarat s rozvodmi) toto je aká pecka čerpadlo kolik,vačka zaistit vzadu čo ja viem pasovinou alebo niečim podobným čo vojde do dražky kluka na nulu( na prevodovke zotrvak) aj pekár to zvladne | |
|
| |
marcoxyz Začiatočník
Registrácia : 23.02.2012 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 24/2/2012, 15:50 | |
| Diky moc......pomohlo uz slape jak ma | |
|
| |
barky Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 30.01.2012 Počet príspevkov : 35 Auto : vw golf mk3 2.8 vr6 Bydlisko : voderady
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 28/8/2012, 19:37 | |
| nechcem otravovat ale uz dost dlhu dobu pozeram po nete nejaku schemu na rozvody VR6 2.8 dnes som motor rozobral a neviem nikdeš najst nejake rysky neviete mi poradit ako mam zacat alebo ako nastelovat po vymene rozvody nechcem to davat niekomu robyt nech nemusim nikomu nadavat radsej si do dokaslem sam. Vopred dakujem | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 28/8/2012, 23:03 | |
| - barky napísal:
- nechcem otravovat ale uz dost dlhu dobu pozeram po nete nejaku schemu na rozvody VR6 2.8 dnes som motor rozobral a neviem nikdeš najst nejake rysky neviete mi poradit ako mam zacat alebo ako nastelovat po vymene rozvody nechcem to davat niekomu robyt nech nemusim nikomu nadavat radsej si do dokaslem sam. Vopred dakujem
zakladná otazka. Máš motor vonku? | |
|
| |
barky Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 30.01.2012 Počet príspevkov : 35 Auto : vw golf mk3 2.8 vr6 Bydlisko : voderady
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 29/8/2012, 13:45 | |
| jasne inak sa k rozvodom nedostanem uz som jeden uplne rozbyty motor vytahoval dnes este zotrvacnyk dole | |
|
| |
barky Začiatočník
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 29/8/2012, 20:05 | |
| no a este jedna vec ked som uz konecne dal dole zotrvacnik kamarad mi hovori najdeme risky a uvidime a jak zacal tocit motorom skocila retaz na vackach a uz dalej neislo potocit da sa s tim nieco robyt alebo to je pruser nejak velky prosim o radu | |
|
| |
MIRECC Pilot
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 29/8/2012, 23:53 | |
| kamarát je asi blb lebo to má olejové šponováky a bez tlaku oleja to preskočí. Musíš to nanovo nastavit dekle dole dodam ti foto | |
|
| |
barky Začiatočník
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov 30/8/2012, 06:51 | |
| tiez som mu hovoril ze je blb a asi je to pravda hehe to by bolo super keby bolo nejake foto jako spodok ani nepipol ale horne vacky skocici a stiahol som aj manual pre vw golf a vento a tam je iba spodok a jako nastavit vacky tam neni uz mi zacina s toho preskakovat plny internet hoci coho a to co najviec potrebujem tam neni. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: nastavenie rozladenych rozvodov | |
| |
|
| |
| nastavenie rozladenych rozvodov | |
|