Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja | |
| | Autor | Správa |
---|
Matiz Začiatočník
Registrácia : 25.10.2011 Počet príspevkov : 9 Auto : GOLF MK1 Cabrio 1.8 GTi
| Predmet: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja 13/2/2012, 20:13 | |
| Nevie mi niekto poradit ako zapojim tieto kontrolne budiky? | |
| | | VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja 13/2/2012, 20:30 | |
| voltmeter maš od baterky +a- dva kable na budiku maš označene ako idu zapojiť, tlak oleja je +a - a treti musi isť z čidla tlaku oleja ak ho maš na motore ,taplota oleja presne to iste akurat musiš mať čidlo na olejovom filtry na teplotu oleja a samozrejme dalšie kable na osvetlenie zo svetielprivod a kostra | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja 13/2/2012, 20:49 | |
| ja osobne by som to asi nedaval priamo na baterku,ale cez spinacku,ze az ked ma klucik v polohe I. ti vsetko pozapina | |
| | | Matiz Začiatočník
Registrácia : 25.10.2011 Počet príspevkov : 9 Auto : GOLF MK1 Cabrio 1.8 GTi
| Predmet: Re: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja 14/2/2012, 15:09 | |
| no ved toto cez tu spinacku neviem, a mam vsetky tie cidla na motore, aj ked to neni velmi k teme chcel by som sa opytat na 3 snimace ktore su okolo termostatu 2 zhora a jeden zdola, okrem merania teploty, neviem naco su ostatne | |
| | | VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja 14/2/2012, 18:24 | |
| ano mato ma pravdu som to tak jednoducho napisal na poistkovej zo zadu maš take večšie konektory do niektorych ide prud až po zapnuti kluča tak na ten to pripoj a čidla okolo termostatu su len na vodu teplota vody , kontrolka prehriatia a diesel tam am ešte čidlo na žhavenie (ak je motor zohriaty tak nežhavy , na tlak a teplotu oleja musia biť čidla na olejovom filtry | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja | |
| |
| | | | Zapojenie: Voltmeter, tlak oleja, teplota oleja | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|