tony42 Začiatočník
Registrácia : 29.01.2012 Počet príspevkov : 1
| Predmet: zamrznute lana k prevodovke 29/1/2012, 10:54 | |
| Caute, mam nasledovny problem: - prednedavnom mi do auta natiekla voda cez stresne okno - natiekla aj do kulisy cez deravu manzetu paky - teraz prisli mrazy, uz tyzden nemozem vobec jazdit, celu kulisu som rozobral, vsetko je v poriadku, zrejme mam vodu v lanach, co idu k prevodovke - ked zhodim lana, na prevodovke idu rychlosti krasne
Vcera trochu svietilo slnko, tak to rozmrzlo, ale dnes rano ... -15 ... tak to zamrzlo co s tym? poradte | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: zamrznute lana k prevodovke 29/1/2012, 21:13 | |
| - tony42 napísal:
- Caute, mam nasledovny problem:
- prednedavnom mi do auta natiekla voda cez stresne okno - natiekla aj do kulisy cez deravu manzetu paky - teraz prisli mrazy, uz tyzden nemozem vobec jazdit, celu kulisu som rozobral, vsetko je v poriadku, zrejme mam vodu v lanach, co idu k prevodovke - ked zhodim lana, na prevodovke idu rychlosti krasne
Vcera trochu svietilo slnko, tak to rozmrzlo, ale dnes rano ... -15 ... tak to zamrzlo co s tym? poradte nechapem co tu riesis???vymen to lanko za nove a jazdi | |
|