VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aké mazivo do čapov?

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Aké mazivo do čapov? Empty
OdoslaťPredmet: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime26/1/2012, 20:46

Zdravím vas, chcel by som zistit aku vazelinu je vhodne pouzit do čapov dajme tomu gulových (horných). Že medená nie to mi je jasne. Len neviem ci grafitova alebo lithiová. Ta lithiová mozna ale neivem. Ďakujem
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime28/1/2012, 17:15

No tak teda ste mi moc nepomohli. Pre informáciu vhodná je na to molybdénová vazelina.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime28/1/2012, 18:03

kup si nove capy za 5€ a mas ich uz napustene vazelinou :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime28/1/2012, 20:34

ano a vydrzia 5dni, prave do tych za 5 eur tu vazelinu treba
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime28/1/2012, 20:43

tak si kup za 10€
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime28/1/2012, 20:59

akym sposobom to tam chces natlacit???

osobne by som nepouzil grafitovu ta je na homokinetaky, ked som robil na druzstve Very Happy tak sme traktory (klby, napravy....) mazali klasickou vazelinou ale s tym ze tam musel byt vystup na to aby sa to tam dalo natlacit a vytlacit tu staru.

Naposledy upravil dr_obesenec dňa 29/1/2012, 18:27, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime29/1/2012, 11:18

pozri sa mato ked hladam vazelinu tak hladam vazelinu. Cap sa da rozobrat kto vie ako nato tak sa to da.Ta manzetka dole ide ale o tom teraz neni rec.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime29/1/2012, 18:31

golfmannCL napísal:
pozri sa mato ked hladam vazelinu tak hladam vazelinu. Cap sa da rozobrat kto vie ako nato tak sa to da.Ta manzetka dole ide ale o tom teraz neni rec.

haj ale ide o to ci sa to aj ma rozoberat. alebo menit za druhy. a myslim ze sa to nerozobera ale ma sa to menit kedze je to v podstate gulicka v puzdre a to ked sa vyderie (puzdro) tak sa to nemaze (lebo to aj tak bude buchat) ale meni sa to , nie???? ako natlacis vazelinu medz tu gulu a puzdro ??? asi nijak das to pod prachovku ale to ti nepomoze............. zbytocna robota a cas a zasrate ruky od maziva. ale ked to uz chces robit daj klasicku vazelinu a nie grafitovu.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime29/1/2012, 20:30

dr_obesenec napísal:
golfmannCL napísal:

haj ale ide o to ci sa to aj ma rozoberat. alebo menit za druhy. a myslim ze sa to nerozobera ale ma sa to menit kedze je to v podstate gulicka v puzdre a to ked sa vyderie (puzdro) tak sa to nemaze (lebo to aj tak bude buchat) ale meni sa to , nie???? ako natlacis vazelinu medz tu gulu a puzdro ??? asi nijak das to pod prachovku ale to ti nepomoze............. zbytocna robota a cas a zasrate ruky od maziva. ale ked to uz chces robit daj klasicku vazelinu a nie grafitovu.

nema sa to rozoberat lebo to hovori vytobca, rozobrat sa to da treba pospekulovat a bez porusenia to rozobrat vies. Aj homokinetak sa da rozobrat a aj zlozit sa da dokonca :-), ja potrebujem premazat nie stary cap, ale novy. Ako som uz povedal molybdénová je vhodná.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime29/1/2012, 20:33

Aby som aj vysvetlil preco, je odolnejsia vysokym tlakom.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime29/1/2012, 20:47

golfmannCL napísal:
dr_obesenec napísal:
golfmannCL napísal:

nema sa to rozoberat lebo to hovori vytobca, rozobrat sa to da treba pospekulovat a bez porusenia to rozobrat vies. Aj homokinetak sa da rozobrat a aj zlozit sa da dokonca :-), ja potrebujem premazat nie stary cap, ale novy. Ako som uz povedal molybdénová je vhodná.

vsetko sa da rozobrat to je jasne ved nejak to museli zlozit Cool , ale ide o to ze je to gula ktora je vlozena-nalisovna v puzdre a ked to nejak rozoberes tak by som sa bal ze sa to rozobere aj zajazdy, a ked das vazelinu pod manzentu tak sa aj tak nedostne do samotneho capu tak myslim ze to nema vyznam, ked dans nove vydrzia myslim si ze dost, nemeni sa kazdy den .............nie

a ano homok..... sa da rozobrat a tiez som ich cistil a premazal nanovo ked som menil manzety ..............
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime30/1/2012, 17:03

musi sa ta vazelina dostat pod tu gulicku do toho sedla. Tu gulucku nevyberiem iba manzetku dam dole o to ide. A tie lacne capy maju malo tej vazelinky vies ako. :-) koniec koncov znamy potreboval par korun usetrit tak preto som to riesil. Sebe davam kvalitne znackove.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké mazivo do čapov?   Aké mazivo do čapov? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aké mazivo do čapov?
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: