VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

spojka golf IV 1.9 tdi

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
deadmau5
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 18.12.2011
Počet príspevkov : 7

spojka golf IV 1.9 tdi Empty
OdoslaťPredmet: spojka golf IV 1.9 tdi   spojka golf IV 1.9 tdi Icon_minitime11/1/2012, 18:16

zdravim, dnes sa mi stala taka vec ze mi nesla zaradit rychlost, spojka ostala zatlacena nevratila sa naspet a pri zatlaceni nieco klepalo.
prisla mi informacia ze to moze byt prasknuty spojkovy valec alebo tak, mate stym niekto skusenost ?,, da sa vymenit iba ten valec alebo cela ta sada spojky .. kolko cca by to stalo

dakujem za odpovede
Návrat hore Goto down
sakytu
Začiatočník
Začiatočník
sakytu

Registrácia : 07.02.2012
Počet príspevkov : 14

OdoslaťPredmet: Re: spojka golf IV 1.9 tdi   spojka golf IV 1.9 tdi Icon_minitime24/2/2012, 14:34

neviem ci si uz vyriesil, ale asik ano Smile
Inak da sa vymenit samostatne ten spojkovy valec => dva sroby 13-ka
Návrat hore Goto down
Stratosko 1.9tdi
Začiatočník
Začiatočník
Stratosko 1.9tdi

Male
Vek : 32
Registrácia : 29.12.2013
Počet príspevkov : 21
Auto : golf 4 Variant ATD

OdoslaťPredmet: Re: spojka golf IV 1.9 tdi   spojka golf IV 1.9 tdi Icon_minitime10/1/2014, 06:32

tak aby si bol v obraze 4kovy golf ma spojku dvojhmotak ktora je sice pohodlnejsia ako klasika lamela ale nema taku zivotnost aj ked na mojom G som mal 280000tisic ked odisla spojka ale menil som komplet aj zo zotrvacnikom a cena sady ma vysla 380eur..ale rataj stym ze zalezi ci chces dvojhmotak alebo nahradu bo aj tak dvojhmotaky prestal wolksvagen montovat ale bez toho sa mi to vidi lepsie...a ak ces otestovat v akom stave je spojka nastartuj..motor musi byt zohriaty a ked vytlacis spojku skus pocuvat zvuky co do zvuku motoru nepatria hned budes vediet ked budes pocut..a casom to bude horise zniet ak ces poslem foto mojej starej spojky uz bola v poslednych minutach menena
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: spojka golf IV 1.9 tdi   spojka golf IV 1.9 tdi Icon_minitime

Návrat hore Goto down

spojka golf IV 1.9 tdi
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» spojka VW Golf 5 1.9 TDI ???
» Golf IV. spojka?
» spojka KO???
» spojka
» spojka

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: