VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť

Goto down 
+14
satanko
tre-SKA
nikibad
iqlogic
Sladoo
sef
macka8
dr_obesenec
gabesz0102
Flatronik1
Janny83
Lajovw+
djpetersnv
DanielDevil
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorSpráva
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male
Vek : 33
Registrácia : 21.10.2011
Počet príspevkov : 60
Auto : VW Golf IV 1.8/ 92kw (125PS)

Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime21/2/2012, 18:03

Takže ten prvý golf - velmi vysoka cena ak ho da aspon na tych 2300 - 2500€ tak moooozno
ti hovorim, ze ja som kupil golfa normalne z bazaru (sice som poznal majitela) chcel za neho 2500 dal mi ho na 2300 s tym ze vsetky papierovacky prepis STK EK KO spravi on a este k tomu da obsit volant a riadiacu paku (vyzeraju ako nove) posielal to obsivat niekam do specializovanej predajni (predsa len auto ma nieco za sebou)... Takze si vypocitaj ze prepis auto na SVK SPZ je okolo 300 - 400€ (predpokladam, ze predajcovia maju nejake zlavy a tak...) cize auto ma vyslo 1800 - 1900€... Takisto bolo o auto starane, mam celu historiu vozidla este aj doklad o kupeni vozidla v Taliansku, auto bolo do 170 000 v autorizovanych servisoch, co je velke plus. Do auta som vrazil len za zimne gumy co k autu neboli, capy s geometriou pretoze tie to uz mali za sebou a nic viac. Motor je v 100% stave, akurat budem musiet pozriet prednu napravu , asi tycky stabilizatora, co nie je nic strasne takze sa cudujem takymto cenam... ako tak pozeram, tak ja potom mozem za dva roky predat mojho golfa za 2500 € a este aj na nom zarobim Very Happy

co sa tyka toho druheho- pekny zachovaly, tie kolesa su velmi slusne, na navigaciu by som z vysoka sral za 300€ radsej nech spusti tych 300€ z ceny...co ale pochybujem , tak u oboch nie su skutocne kilometre a niekto sa s tym uz pohral, takze ani pan boh nevie , kolko maju a kolko bude treba este vrazit do auta.
Návrat hore Goto down
DanielDevil
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 10.01.2012
Počet príspevkov : 39

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime21/2/2012, 18:08

1. ja som mu písal že za 2 500€ sa prídem pozrieť, napísal že mal aj vyššie ponuky len si neuložil čísla, tak počká na ponuky čo dostanú ale bude uvažovať o mojom návrhu, tak čakám...
2. tak pokúsim sa ešte niečo zhodiť keby som išiel na obhliadku, ale vyzerá super zvnútra, aspoň na fotkách

tie ceny sú ale všade také vysoké, teda pri autách ktoré aj vyzerajú, aspoň čo som sledoval poslednú dobu, aj tie na dovoz, s prepisom tovýjde dosť, ty si bral po známosti, tak asi na tebe nechcel toľko zarobiť...prečo myslíš že oba sú stočené? obaja majú písané servisné knižky, tak uvidíme čo tam vyčítame...
Návrat hore Goto down
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime21/2/2012, 18:27

tak to by som skusil, za tych 2500 a este potom nieco dohodnut...

2. tak naozaj vyzera super, ale podla mna 3000€ je vela a max. by ti spustil 2800€ co je stale vela Very Happy

ja som bol velmi spokojny s mojou kupou a myslim si ze som dobre kupil... je tam klima, vsetky okna v el. to staci Smile

neviem tak tych 170 000 moze byt ale 136 000 na 13 rocne auto? Musis tam ist nech sa na to pozru tvoji znami nech sa prevezu... Nehovorim mozu byt v dobrom stave , ale su drahe.. ani za 1.6 by som tolko nedal.
Návrat hore Goto down
simi901
Autoškolák
Autoškolák
simi901

Male

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime21/2/2012, 18:34

Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Imag0074uKúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Img0017ad

toť môj golf Smile
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime21/2/2012, 21:36

DanielDevil napísal:
1. ja som mu písal že za 2 500€ sa prídem pozrieť, napísal že mal aj vyššie ponuky len si neuložil čísla, tak počká na ponuky čo dostanú ale bude uvažovať o mojom návrhu, tak čakám...
2. tak pokúsim sa ešte niečo zhodiť keby som išiel na obhliadku, ale vyzerá super zvnútra, aspoň na fotkách

tie ceny sú ale všade také vysoké, teda pri autách ktoré aj vyzerajú, aspoň čo som sledoval poslednú dobu, aj tie na dovoz, s prepisom tovýjde dosť, ty si bral po známosti, tak asi na tebe nechcel toľko zarobiť...prečo myslíš že oba sú stočené? obaja majú písané servisné knižky, tak uvidíme čo tam vyčítame...
Daniel,sadni do auta s niekym,chod uz konecne pozriet dajake auto,a ked si ho uz videl a odskusal tak potom ak najdes dajaku chybu alebo hocico co sa ti nebude pozdavat,tak az potom jednaj na cene preBoha affraid a ked uz si tam...tak sa chovaj tak ako by ta auto velmi ani nezaujimalo,lebo ak uvidi na teba ako si z toho auta "mimo" tak ti z toho nepusti ani cent ,lebo bude vediet ,ze ho chces.. Wink a este jedna taka otazka???chces pop.ci auto,top stav,origo km,a neviec co a skoro zadarmo???tak zabudni ,a preber sa uz Wink
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime22/2/2012, 06:47

Vie mi niekto povedat ci 81kW dieslovy je je pumpa dyza alebo nie?A ked nie tak co to je.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime22/2/2012, 06:51

nie je to rotacka
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime22/2/2012, 20:08

dakujem
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime5/8/2012, 11:30

idem sa aj ja poradit Smile
5 rokov jazdim golf 2, 1,8i........ nevyzera top, niečo sa natlačilo, posledne 2 roky sa vozim v klidku. spotrebu ani neviem, ani nechcem vediet. Vzdy som si vravel, ze 1,4 u Golfa IV je malo ( ale nemam odskusane ) bracho sa viezol , a ze s mojim sa neda porovnat. Kamos zase sa dušuje ze to pojde ako moj golf ( sprevodovane ze je velmi dobre )..........
k faktom:
90% jazdim cca do 5 km vzdialeneho mesta. Skoro kazdý den, kedy ako. Dlhe trasy malokedy. A k hutaniu o golfe IV ma priviedla situacia, ked teta kupuje novu SX4 a ma jednaštvorku golfa. Chystam sa zajtra pokukat, povozit. AKo som čital, nad 2000 euro by som nemal ist ( ak ide o cenu ). Oplati sa mi taketo aftíčko, ak by bolo pod tu cenu, alebo mam pridat a ist po 1,8 T, alebo Tdi ??? a čo 1,8 tusim 92 kw ??? kazdy ma subjektivy nazor, respektujem vsetko Smile
dikes Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť   Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kúpa VW Golf IV - potrebujem poradiť
Návrat hore 
Strana 6 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» GOLF KUPA
» GOLF 1.6 KUPA
» VW Golf 3 kupa
» kupa GOLF IV GTI

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: